Én eddig sem néztem le Feketeszakállt. Amennyit eddig láttunk Big Momból és Kaidoból azok után még többre nézem.
Nekem többszöri olvasásra feltűnt egy érdekesség, ami kizárt, hogy véletlen műve legyen. Shiryu és King ruháján ugyanaz a koponya szerepel. Ez most Impel Downhoz lehetne köthető? Vagy ha nem akkor mihez? Felettébb gyanús, hogy ugyanabban a fejezetben szerepeltek mindketten és ugyanaz a koponya van a ruhájukon.
Továbbá nekem az is gyanús, hogy miért invitálta meg Feketeszakáll Moriát. Pláne miután mindenki említette jogosan, hogy mekkora csicska Moria. Tuti van vele valamilyen terve, különben simán megölték volna. Egyelőre csak a zombik miatt látnám hasznát. Az elég morbid lenne, ha Feketeszakáll megölné Shanks-t és zombit csinálna belőle. Ezt Odából nem feltételen nézném ki, de Teach van annyira gonosz és romlott, hogy ezt megtegye. Máskülönben nem értem miért invitálta volna meg Moriát, hiszen nem igazán erős.
Hiei ötlete érdekes, de nem hiszem, hogy Oda megmerné lépni, hogy Sanji kapná Shiryut.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."