Csak szerintem teljesen abszurd ez a főként külföldön történő hype, ami az összes fontosabb karakternek komolyabb harcot vizionál Wanón? Persze nyilván azon múlik minden, hogy mit értünk "komolyabb harc" alatt, de nekem úgy tűnik, hogy sokan tényleg azt hiszik, hogy majd itt mindenki több fejezetes harcot fog kapni. A magam részéről még azon sem lepődnék meg, ha a Szalmakalaposokon kívül mindenki csak néhány panelt kapna, vagy egyesek még ennyit se, hanem off screen. Én már annak is örülnék, ha ezekből a karakterekből kb. annyit megmutatna Oda, mint példuául Marinefordon Shirohigéből, de félek annyit fogunk belőlük látni, mint ugyanitt mondjuk Marcóból.
Eleve 10 (Jinbe nélkül 9) 1v1 kidolgozott harcra számítok, amiből mondjuk szerintem lesz legalább egy 2v2, például egy Usopp és Chopper duó, mint Arabastán, de én szívesen megnéznék egy Nami-Robin párost is. Szerintem ez remek megoldás lenne arra, hogy Oda sűrítse a harcokat és ne menjen el velük annyi idő, ráadásul epic is lehet, ha jól kidolgozza.
De ha tovább megyünk, én már nem igazán várok több fejezetes harcokat. Itt van rögtön Inu és Neko, ha tényleg megkapják Jacket, én kifejezetten örülnék neki, ha gyorsabban lezavarná ezt Oda, úgyis láttunk már eleget mind a háromtól, így több idő lenne másokra.
Kin'emon, Kanjuro, Raizo, Kiku és a három szamuráj. Nos, szerintem itt inkább történeti jelentősége lesz a karaktereknek, kétlem, hogy kidolgozott harcokat fogunk majd látni tőlük. Bár a szamurájok más kategória, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Szalmakalapos szintű harcokat ők sem fognak kapni. Nem is beszélve a többi Kozuki szövetségesről.
Law és Kid még belefér, de a többi Szupernova szerintem szintén csak így-úgy lesz bemutatva harci szempontból.
Na de rengeteg karakterről még nem is beszéltem, ráadásul Kaidou brigádjáról se, bár ettől nem félek, nyilván ők lesznek a Szalmakalaposok ellenfelei, így őket látni fogjuk.
A helyzet az, hogy eléggé feldúzzadtak Luffyék létszám tekintetében, és én már kurvára szeretném őket látni normális harcban, de már önmagában ez baromi sok fejezetet ki fog tenni. Ismerjük Odát...
Mit gondoltok? Túl borúlátó vagyok? Ki mire számít?