Mar libaboros vagyok , nehezen birom kivarni 😋😝😝
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Mangában amugy Deku elgondolkozott azon, hogy elmenekül de utána meggondolta és úgy mentette meg Bakugot.
És Bakugo végső támadása amikor megfeszültek az erei azok baromira fájtak neki.
Tetszett tetszett ..DE volt egy rész az elején amikor azt mondtam ,hogy ez tényleg egy szar mese és nézzék a 12 évesek és monitort kidobom az ablakon. Annyira erőltetett volt szerintem ez a rivalizálás Kacchan részéről ,hogy nem bírtam .. Az ilyen szintű agyhalottságra nem tudok szavakat mondani amit ő akkor csinált. A résszel másrészről nem volt baj . Sokan nem fognak velem egyet érteni úgy érzem
Nem tudom, melyik részre gondolsz, de ezek szerint nem igazán értetted meg a részek alatt Kacchan érzelmi világát hogy ne rivalizálna valakivel, akit 14 évig egy nyomorék kis porbaf*ngónak hitt, meg álmodozó kis pondrónak, és nem elég, hogy bejutott vele egy iskolába, de fél év alatt többet is fejlődött, mint ő, ráadásul még meg is ihlette akkora bizonyítási vágy dúl szerencsétlenben, hogy ideje volt végre kiadnia magából.
Nem volt rossz, csapatmunka nem volt olyan nagy szám, de azért valljuk be megint sikerült összedolgozni, Kacchan is fog még baromi sokat fejldőni, de Dekutől többet vártam, a végén mutatkozott meg az igazi énje, éles helyzetben egyszerűen nagyon jó, nem hezitál és jobban is vág az esze akkor. Látszott rajta hogy tudja hogy ez egy vizsga, All might meg még így is vissza fogta magát, de azért ez a 30% is elképeztően erős baszki, akkor milyen lehet a fő gonosztevő ha még All might is alig bírt vele, bele se merek gondolni,
Vajon deku szarba rakja ezt a Tomura srácot, nagyon remélem bár úgyis csak a kövi évadba tudjuk meg kb
(30%-ra itt a kommentek alapján írom, ugye tudjuk hogy All might már régen nem 100% + még a súlyok is levesznek 50%-ot, még vissza is fogta magát szóval ahogy mondtátok kb 30% max 40% amit használt,)
Áhhhhh ez ilyen részt volt, számomra simán elmenne évadzárónak is. Szép harcot láthattunk, All Might nem esett túlzásba, ahhoz hogy tényleg megszorongassa őket, erre volt szükség. Gondoljatok bele ha végig azzal az erővel támadt volna mint amivel az elején utat nyitott a városon belül. Vártam egy párharcot Deku és All might között mint amilyenben Kacchannak volt része, hogy felmérje A.M. milyen szinten is van Deku, de nem volt, illetve a végén egy ütés de hát az nem harc ugye. Nem tudom miért csak most jutott eszembe de All Might-nál a súlyok használata és hogy ezt egy edzése-vizsgán teszi teljesen Gokura emlékeztetett, vagyis hogy ö is mindig pluszt súlyt rakott magára az edzés során meg Satan is ugye. Nem tudom milyen szinten áll most All MIght, mert ugye folyamatosan gyengül, de akkor is epik volt. A kezdés az "kis" lökés hullám amit adott nekik, hogy nos itt vagyok srácok erre gyertek, milyen pusztítással s erővel járt, teljesen lebénította Dekut. Deku ha láthatjuk teljes erőben, az valami észbontó lesz.
Ám igen olvastam a hozzászólásokat és bennem is volt egy olyan érzés hogy Midoriya nem sokat csinált a meccs alatt inkább Bakugo tette hozzá az oroszlán részt, magát kiütötte és hasonló, bár ezt már látuk sokszor dekutól, de hiányzott az hogy nem mert harcolni, (leszámítva a végét), Mindenképp a menekülés járt az eszében, nem tudott egy jobb tervvel előállni, itt egyértelmű hogy Bakugo sokkal többet tett hozzá a vizsgához, a végén azért Midoriya is villantott, de én személy szerint többet vártam volna el tőle.
Többet? 5%ot tud irányítani hosszabb távon. All Might még a plusz súlyokkal is könnyedén elverte volna 1v1ben de 2v1ben is eléggé. Ami nyilván egy No1. hőstől elvárható. Nem Dekunak esélye nem lett volna közelharcban, túlbecsülitek. All Might azért még mindig tud.
Nem csak a harca célzok, taktikailag is bakugo diktált, főszerepe bakugonak volt, midoriya szinte csak a végén, meg talán mikor Bakugot elhurcolta, volt kulcsszerepe, nem azt mondtam hogy menjen 1v1-be All Mightal, csak hogy sokat többet is hozzátehetett volna a meccshez, egyébként így is király volt.
Ugrás a fórumra: |