Ha 4-szer volt olyan magas akkor az 688 cm volt anno.
Attól nem sok Kaidou. De sajna Fehérbajusz magasságát nem tudom.
De ez nagyjából helytálló ha azt nézzük hogy Shanks a maga 2 méterével kb a térdéig ért Fehérbajusznak.
One Piece manga
Karakterméretek:
https://www.youtu...432rxbosys
Hát,én elfogadom a véleményedet,viszont számomra részben nincs igazad.Az égi sárkányoknak szinte mindent szabad hiszen "Istenként" tekintenek rájuk,de nem ők nagyrészben az uralkodók.Amúgy is ha a világkormányról van szó mindik a goroseiket mutassák meg az epizódokban és a mangában is,és sokkal erősebbek mint az admirálisok.Akainu és Kizaru állítólag már egy yonko szintjén van amit még én sem hittem el,de igaz.eleinte úgy volt a nagyháborúban,hogy 3 admirális + a warlordok kellenek egy yonko legyőzéséhez most meg 1 főadmirális elég hozzá.Ezt igazából sokáig kutattam,hogy hogyan lehetettek ennyire erősek bár kitudja hogy van ez.Igen,ha im-re gondoltál aki a trónon ül,most már ő a főuralkodója,de részben nem tudunk róla semmit sem.A Goroseik+Főadmirálisok+Admirálisok+parancsnokok kisebb/nagyobbak és nem tudom,hogy hány millió tengerész van ott és még a shichibukaiok.5 gorosei van ha jól tudom tehát már előnyben vannak.
Akainu vagyis egy Admirális csak dungeonlord szerint van Yonkou szinten.
Azt még megértem ha nem tekinted az Égi Sárkányokat az VK irányítójának (bár kétségtelen hogy a Gorosei felett állnak) de akkor is Im az egyetlen akit uralkodónak lehet nevezni és nem a Gorosei.
Miért lenne elég egy főadmirális?
Ilyen sehol sincs.
Nem látom az előnyüket.
Van 3 Admirális ami max egy Yonkou-t tud leverni. Meg van 5 vénemberük.
De ezt úgyse lehet eldönteni míg nem tudjuk mire képesek.
Ráadásul ha jól sejtem úgyse ebbe a topicba fog tartozni.
Én nem dungeonlord miatt írtam azt amit leírtam.Egyszerüen sokat kutattam utána és ezt gondolom eredményként.De igazad van,felesleges beszélni erről majd oda eldönti mi lesz.
Egyesítve 2018.11.12 21:26:36:
Egyébként nem tudom hogy honnan veszitek,de egyáltalán nincs szó a 924 fejezetben arról szó,hogy kaido buzogánya kairosekiből lenne.Egy szög volt kairosekiből ami vállon találta lawot.Jó lehet,hogy ti is csak teóriaként említetéttek meg.
Jelen tudásunk szerint a 4 Yonkou szétszedné az egész tengerészetet a világkormánnyal együtt.
Ott van Kaidou, aki egy laza mozdulattal One Shot-tolta Luffy-t, Big Mom, aki röhögve egy kézzel megállította Gear4 Luffy Kong Gun-ját, Marshall D. Teach, aki a két legerősebb gyümölcsöt birtokolja, és biztos mos mát nagyon pro-n használja mindkét Hakit, Shanks, aki meg... biztos nagyon erős.
Ott vannak a parancsnokok, a parancsnokok között pedig a 3 csapás, akik egytől-egyig berserk-állatok, Shanks kalózai is biztos nagyon erősek, Marshall-é is, Big Mom-nak is erős emberei vannak a parancsnokai mellett.
Áááááh... a másik oldalt ( tengerészet, Világkormány, Égi sárkányok ), a Yonkouk meg a kalózai úgy lemészárolnák, hogy azt még nézni is félelmetes lenne.
Nem tudjuk mennyire erősek az Admirálisok, de lehet, hogy még 3 sem lenne elég egy yonkou leverésére.
Az 5 vén meg biztos erős, de lehet, hogy nem erősebbek egy admirálisnál.
De ezt inkább a ,,Ki nyerne" topicban folytatjuk.
Ugrás a fórumra: |