Igen.
Mondjuk ha nem lenne internet és adnák a tévében és csak ott nézhetném, és nem ismételnének egy részt se amíg egyszer vége nincs a történetnek, akkor rendesen öröm lenne visszanézni, ezeket a részeket.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
bakod írta:
igaz hogy kicsit zavaró volt a visszaemlékezés, de innentől nagyon úgy tűnik hogy felveszi a manga történéseit (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: és remélhetőleg a Luffy rajongók találkozásakor sem nyomnak be visszaemlékezéseket.. )
Ha ez kell ahhoz, hogy a következő ív dinamikusabb legyen, én nem bánom.
Különben is, ne siránkozzatok xD Nektek 24 perc hetente, nekem 2 óra mire kikeresem az eddigi fordításokból a jeleneteket, hogy köszönőviszonyban legyenek egymással xD Úgyhogy én hatszorosan szenvedem el azt, amit ti xD
Itt nem szakítanak meg fillérekkel semmi izgalmasat csak 1 mangafejezetet nézhetünk 3 x 20 percen keresztül
Szerintem még mindig jobb volt a Naruto rendszere ahol kaptunk jó pár fillért de legalább a manga feldolgozás pörgős volt amikor az ment.
Jó pár filler adagot? A sima naruto 220 epizódot élt meg,ebből maximum 95-96 filler.A shippudenben peding szintén van vagy 210 filler epizód,az 500-ból.
Szóval inkább legyenek 5-6 ilyen flashbackes részek,minthogy nekem filler évadokat adagoljanak egymás után.
Utáltam a Narutoban,hogy néha megszakította a filleráradatot egy kis story :/
Viccet félretéve semelyik se jó, de én is inkább nézem a one piece által kínált verziót, mert itt legalább halad a story,még ha csigalassúsággal is. Naruto shippuden kb 300 részes lett volna 500 helyett ha nem fillerezik folyamatosan.
Én úgy vagyok vele,hogy inkább legyen pár ilyen flashbackes rész,minthogy egy féléven keresztül 20-25 epizódos silány filler évadot nézzek.Szerintem ennek a bekövetkezése maximum annyit tenne,hogy mindenki szüneteltetné az animét,míg nem térnek vissza a mangahű részek.Amúgy is kiborítóak a legtöbb fillerek,főleg a Narutos/Borutosak.
A Shippuden és a filler évadok védelmében azért megjegyezném,hogy attól mert valami filler még lehet jó (nekem például az egyik kedvenc évadom a shippuden ben filler volt) .Az már más kérdés,hogy ezeket a részeket/évadokat valamiért a takarítószemélyzettel készíttetik el,amiknek a minősége egyik készítőt sem zaklat fel.
Igen,abban egyetértek én is,hogy amúgy ez egy nagyon jó ív,és ezekkel a visszaemlékezésekkel rombolják a színvonalát.Na,de akkor is...Miért estetek ennyire kétségbe?Valakik itt már a shippuden rendszeréhez hasonlítják a One Piecet.Nem tudom milyen arcot vágnátok,ha elkezdenének egy 50 részes bugyuta filler évadot adagolni nekünk.Szóval inkább legyenek meg ezek az epizódok,minthogy a történet szempontjából teljesen irreleváns fillereket nézzünk.
Csilla1050
Szerintem teljes mértékben indifferensek ezek a filler epizódok.Ráadásul pont azért hoztam fel erre példának a Narutot,mert a legtöbb ilyen filler történet nagymértékben megcáfolható/megkérdőjelezhető,bugyuta és kiakasztó.Az utóbbi kettő pedig a Borutora érvényes.
Ezzel pedig most nem az a célom,hogy a Narutot és a Borutot támadjam,de szerintem eme két anime tökéletesen prezentálja nekünk,hogy miért is kell skippelnünk a fillereket
Egyszerűen csak jó filler epizódokat kellene gyártani, és akkor nem lenne gond.
Ha valaki a Shipuudenhez hasonlítja az OP fillerrendszerét, az elég szomorú, mivel kanyarban nincs a kettő.
Itt csak arról van szó, hogy az anime véleményem szerint nem jó, sem az animáció (Luffy vs Katakurit leszámítva) sem a történetvezetés, mert elnyújtják, vontatottá válik, ezt már észrelehetett venni marinefordnál is, amikor Luffy futott Ace felé, bár az még belefért.
Véleményem szerint így fogják kinyírni a világtanács arcot, visszaemlékezésekkel fogják teletűzdelni, de más megoldásuk nem maradt, mivel szünetet nem akarnak vele tartani, egy teljesen új, akár 20-25 részes filler epizódtenger meg mégtovább süllyesztené az animét, mivel ezeket az epizódokat nem szokták normálisan meganimálni, finoman szólva is undorítóak.
Viszont a Naruto Shippuhoz képest így TALÁN még mindig jobb, mint amikor az előbb említett animében megszakították a ninja háborút és kaptunk egy fél éves fillerhullámot amitől a gyomrom felfordult.
Persze ezt a "tovább süllyesztené az animét" dolgot lehet csak én gondolom, közben meg Japánban sikeres az anime és van bevétel...De ennek csak a stúdió örülhet, mert a történet haladása és az animáció csapni való. Előre félek a Wano arccal mi lesz...Ha már a mangában unalmas, mi lesz animében?
Szerintem meg legyen egy 10-20 részes filler arc is bátran, de az ezúttal NE a szalmakalaposékról szóljon. Mutassák be hogy hol mi a helyzet, vagy legyen bemutatva pár harc amit nem láttunk. Annyi mindent jó lenne látni.
Kizaru vs Akainu
Maradék febérbajusz kalózok vs Feketeszakállék
Megnézhetnénk továbbá hogy mi lett Kaido és a szupernovák találkozásából (egyfajta Kaido felvezetésként)
... stb
Az eredményeket úgy nagyjából tudjuk, a főszál megmaradna, de ezzel annyira jól ki lehetne egészíteni a történetet hogy az valami elképesztő. A manga nagyon sok mindent kihagyott szerintem, és az animének elsősorban - nekem - az a célja hogy részletesebben bemutassa a történéseket.
Esetleg még egy olyan részt is csinálhatnának hogy csak hajóznak a szalmakalaposok és beszélgetnek meg baromkodnak. Elmesélik egymásnak hogy milyen kalandjuk volt, stb... Pl jó lett volna egy olyan rész ahol bemutatja Luffy a G4et mindenkinek. Ilyenek...
Like aki egyetért.
Én amúgy különösen hiányolom a borítóstoryk meganimálását.(természetesen a canon dolgokat,nem a rajongóiakat )
Jó rég abbahagyták már amit én különösen sajnálok. Pl ugye Jinbei kalandja, ahogy odavitte big momnak a Poneglyphet,meg igazából egy olyan aki csak az animét nézi valószínűleg fogalma sincs,hogy Wadatsumi mégis hogy a fenébe került Jinbeihez. Vagy spoiler mentesen csak annyi,hogy Wanoban is lesz egy karakter akiről fogalma sem lesz egy sima anime nézőnek,hogy mégis,hogy került oda,mert csak a borítóstorykban meséli el a történetet.
De ezeken kívül is van jópár érdekes darab ( baroque works tagjaival mi lett,cp 9 többi tagjával mi van stb )
Ugrás a fórumra: |