barn
Zseniális teknős tanítványa
Én azért egyik yonkou-t se nevezném se ostobának se gyengének. Először is Kaido-t nem biztos, hogy azért kapta el a tengerészet mert ostoba volt. Én simán kinézem belőle, hogy kíváncsi volt, hogy tengerészet kitalált-e már valami amivel megölhetik és ezért hagyta magát elfogatni, aztán amikor a kivégzés nem volt hatásos fogta magát és lelépett, ez teljesen passzolna ahhoz a karakterhez amit tudunk róla. Big Momnál meg nem becsülném le a lélekgyümölcsött. Elég sok hasonlóságot mutat az árnyékgyümölccsel amit Moria használt (mármint kivesz valamit az emberből és azt átteszi másba ami ettől a szolgája lesz), lehet ő is képes ezeket a lelkeket felszívni és egy behemót szuper erős vén banyává váltózni. (Érdekességnek az árnyékgyümi és a lélekgyümi hasónlóságáról, az árnyékgyümi gyengéje a só volt, lehet a lélekgyümit is befolyásolja valamilyen formában a cukor innen a mama megszálottsága?)
A történetről annyit, hogy kétlem, hogy sanji és Ceasar fognak egyességet kötni , Sanji a germán, Ceasar pedig a mamánál van háziőrizetben. Most, hogy Luffyék szétváltak (Luffy és Nami, Chopper és Carrot), valószínübnek tartom, hogy Ceasar megtudja, hogy Chopper a mama fogságában és kikönyörgi, hogy Choppert rakja mellé asszisztensnek aztán együtt találnak ki valamit. Ez még azért is lenne egy jó lépés mert így Chopper is kapna egy kis önálló szereplést és megküzdhetne a cukorgyümis fickóval (ami valjuk érdekes harc lenne). Luffyék meg mennek a germára Sanjihoz. Itt is eltudok képzelni egy olyan részt, hogy éppen lépnének le amikor jön a papa a germával Luffy meg kiüti a teljes germát a hakival, aztán amikor csak a papa marad elő áll Sanji, hogy őt ő intézi el ( a harcuk alapján szerintem Sanji nyert volna a papa nem áldozza be az embereit).
Ezekhez a fejezetekhez és folytatáshoz nekem ennyi ötletem van amiben látok mindenki számára lehetőséget.
csak még arról, hogy miként lép be Kaido azt valószinűbnek tartom, hogy ő toppan be a mamához Ceasarért mint, hogy a mama kövesse Luffyékat, de igazából egyiket se tartom valószínünek. Valahogy nem tűnik Oda stílusának.