Hát ez hatalmas volt Luffy, te hülye XD
A srácok biztos megúszták valahogy, fogalmam sincs, hogy, de gondolom ez nem kérdés senkinek.
De hogy most ebből Luffyék hogy másznak ki, arról fogalmam sincs Jelenleg ha Luffy-Law-Zoro (persze Zoronak előbb elő kell kerülnie ) egyszerre mennének Kaidou ellen (és mondjuk Jack meg Hawkins nem avatkozik közbe, mert mondjuk Kaidou nem hagyja), akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy leverjék Kaidout. Mondjuk Shutenmaru is biztos beszállna.
Persze ki tudja, hogy Luffy igazából most milyen erős. Első gondolatom az elephant gun után az volt, hogy hát ez már Doffy ellen sem működött, de azért Luffy Totlanden marhára feltunningolta magát, biztos a hakija is jóval erősebb, alap ereje is, szóval gondolom a sima technikái is jóval erősebbek. De na.
Igazából mindegy, mert ennyire az arc elején ez irreleváns, úgysem alakul ki végleges harc.
Habár most jutott eszembe valami... csomót találgattuk, hogy Luffynak kell még egy felhozó harc Kaidou előtt. Mi van, ha az a harc maga Kaidou lesz? És mint anno a CP9 ellen, először kikapnak, majd második körben tunningolnak egyet (Luffy addig megtanulhatná az ébredést), aztán nyomnak egy visszavágót (és nyilván nyernek).
Na mindegy, nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem a kéthetes terv megmarad, és aszerint fogunk haladni, csak előbb ez a helyzet meg kell oldódjon. Nem lepne meg, hogy Luffyék annyira kikapnának, hogy azért tudnak majd két hétig meglapulni valahol, mert halottnak hiszi majd őket Kaidou.
Fuh, rendesen bekezdett azért ez az arc