Én is inkább Laddal értek egyet. Amúgy első olvasásra én sem vettem észre, hogy eltört Jack kardja, ahogy látom nem használt hakit, szóval gondolom amiatt is törhetett el ilyen könnyen.
https://naruto-ku...ece/921/15
Amúgy Jacknél most vannak pótkardok? Csak mert az alsó szarvai fent vannak, ami elég gyanús.
Amúgy én nem igazán tudom hova tenni Jacket. Amennyit láttam belőle én csak azt tudom biztosra mondani, hogy nagyon hanyagul harcol meg, hogy forrófejű. Egyedül a Fujitoráék elleni harc az, amire látatlanul is lehet mondani, hogy csúfos vereség volt. A mostani helyzetre is csak azt tudom mondani, hogy eléggé felelőtlen volt és meggondolatlanul kezdte a harcot. Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem a Zou inkább az ő érdeme, hogy végig bírta a küzdelmet feltehetőleg komolyabb sérülés nélkül, amíg Nekomamushi és Inuarashi váltogatták egymást. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy én még mindig megnéznék tőle egy kicsit hosszabb csatát, amiben végre láthatnánk, hogy mire is képes valójában. Remélem a másik kettő nem lesz ilyen hanyag és meggondolatlan.
Amúgy szerintem is van olyan retardált Zoro, hogy felszálljon egy Onigashimára tartó hajóra.. Bár azért így belegondolva az nagyon durva lenne.