Azt hogy Mashima elcseszte a Fairy Tailt egy dolog. Ebben asszem mindenki egyetért. be akarta fejezni, háborút nem tudott írni, szerelmi történeteket meg még annyira sem. egy volt a lényeg: fanservice.
Oda nem követi el ezt a hibát, és tud írni. tény hogy voltak gyengébb arcok, amiket én is leginkább átpörgettem - pl az elején ~ 150 rész körül volt jó pár filler is, a Foxys akármi - de egyértelműen emelkedik Punkhzard óta az egyáltalán nem alacsony színvonal. ez az én véleményem. Igen az arc kezdése lassú, viszont a helyzet felépítése részletes. Igen vannak sablonok is, de ez legyen a legnagyobb hibája 900 rész után. logikai bakikkal sincs tele, sőt nem is emlékszem ilyenre pedig azért 900 részről beszélünk.
Amúgy az elején Kokobayashi falut is megmentették, ott volt Chopper országa, Arabasta... azok is relatíve az elején voltak.
"Mert Law és Kidtől ugyanannyit várok, mint Luffytól." NA EZ a baj. görcsösen ragaszkodni ahhoz, amit Oda másképp képzelt el. Luffy szerintem jóval erősebb náluk.
És főleg most jó Wano már: van egy olyan szamurájunk aki bár kissé ostobán néz ki, de elég erős hogy egy lapon említsük Jackel. ugyanezt nyomták Nekomamushiék is szóval én elégedett vagyok. Meg is értem ha a Tengerészet, főleg mióta Kaido ott van be se meri tenni a lábát, bár a hírek az elzártság miatt felnagyíthatják a valóságot ahogy amúgy Luffy szerepét is felnagyították a Totlandon történtekkor
Az egészet én is itt szeretném lezárni - jó pár oldalt kellett emiatt visszaolvasgatnom pedig viszonylag aktív vagyok, de azokat is megértem akik emiatt szüneteltetik a fórumozást.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerintetek Zoro merre tévedt el?
Oh bocsánat, merre kalandozik, miközben mindenki más képes volt eltévedni? én valahogy a gyárakra tippelnék... most nem figyel túlzottan Kaido sem
Kaido nem egy észlény viszont beképzelt hisz megteheti Yonkoként. Mikor volt az hogy valaki elverte volna a Yonkokat vagy a parancsnokaikat utoljára? tuti hogy nem mostanában hisz a Tengerészet lemondott jó ideig az Új világról, a Yonkok pedig nem bírtak egymással tehát úgy mindenki a saját térfelén csücsül és csendben fegyverkezik.
Majd jön egy csávó akiről nagyokat mondanak... Ha Kaido ugrana erre egyből és személyesen menne el Luffyért inkább paranoiásnak vagy még hülyébbnek tartanám, főként ismerve Morganst.