Sentomaru vs Cracker
Ez nagyon jó kérdés. A jelenlegi tudásunk alapján azt mondanám, hogy Cracker verné Sentomarut. Cracker eléggé sokrétű harcos, jó kardforgató, viszonylag szívatós démongyümölcs képessége van és a hakija is a legerősebbek között van eddig legalábbis. Nem lennék meglepődve, ha Sentormaru tudna újat mutatni a haki terén. Eddig azt mondanám, hogy egy biztos Cracker győzelem, ha nem is annyira könnyen. Nagyon várom már, hogy Sentomaru újra felbukkanjon valahol.
Brook vs Moria
Szerintem Brokknak már kell lennie ezen a szinten. Noha azért nem győzne annyira könnyen Brook, azonban a múltkori hibája után már tanult Moria képességéből, szóval nem lenne óvatlan.
Bellamy vs Chopper
Ha Chopper jól kombinálná a formát, szerintem még akkor sem tudná legyőzni Bellamyt. Neki ő szerintem túl gyors, meg ugye haki használó is, szóval én is Bellamynak adnám a győzelmet. Monster formában erős Chopper, csak Bellamy szerintem simán eltudná kerülni a gyorsaságával.
Akainu vs Mihawk
Hát ez most az egyetlen, amire lehet, hogy nem tudok válaszolni. Egyszerűen eddig nem láttunk annyira sokat egyikből sem. Aki olvasta a top 10 legerősebb listámat a másik topicban, annak gondolom nem nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy körülbelül egy szinten lehetnek, legalábbis az eddigi ismereteink alapján én így tudom megítélni. Ugye indokoltam is, hogy egyiküket sem raktam Yonko szintre, és mindkettőt erősebbnek tartottam az admirálisoknál és a legerősebb Yonko parancsnokoknál még ha nem is olyan eget rengető nagyságrenddel. Szóval én nagyjából egálnak lövöm be eddig őket.
Bellamy vs Opera
Bellamy haki használó, szerintem Opera is tud hakit használni, hiszen Counterék is tolták Luffy ellen. Bellamy gyorsasága nagy előnyt jelenthet neki ebben a küzdelemben. Nagyjából egy szinten lehetnek, de Opera lehet kicsit erősebb. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Jinbe simán one shotolta, szóval annyira nagy fölényben nincs.
Shiliew vs Lucci
Magabiztos Shiliew győzelem. Shiliew Feketeszakáll legerősebbjei között van, szóval simán vernie kell Luccit. Hakiban is szerinte Lucci felett ál biztonsággal.
Marco vs Katakuri
Ugye mindkettő legerősebb parancsnok, szóval nagyjából egy szinten lehetnek. Ez viszont még nem jelenti, azt, hogy döntetlen lenne a mérkőzés. Mindkettőben van valami közös. Mindegyiküknek különleges típusú démongyümölcse van. Marco Zoan, akinek egy misztikus fajta van a birtokában, Katakuri meg Paramecia az övé sem az átlagos/tipikus Parameciák közé sorolandó. Olyan mintha mindkettő démongyümölcse pluszban kicsit Logia erőt adna nekik. Ugye Marco képességével úgymond "elnyel" vagy "átenged" dolgokat, úgy, mint ahogy Katakuri is elkerüli a támadásokat. Ennél a harcnál sem szívesen mondanék győztest, ugyanis úgy gondolom még nem lehet őket normálisan megítélni. Marco regenerálós képessége sem teszi úgy őt abszolút legyőzhetetlenné, úgy, ahogy Katakurit sem a fejlett érzékelés színe. Az szerintem lényegtelen, hogy melyik Yonko alatt szolgáltak. Noha Katakuritól úgy gondolom többet láttunk, mint Marcotól, nekem úgy tűnik, hogy Katakuri még messze nem mutatta meg a teljes erejét. Marcotól is eddig keveset láttunk, de nekem valahogy olyan, mintha Katakuri még többet tudna nekünk mutatni. Mindenesetre, miután felbukkan Marco, szerintem sokkal okosabbak leszünk ennek a harcnak a megítélésben. Legszívesebben kitérnék a válasz elől egy döntetlennel, azonban valamiért úgy gondolom, hogy Katakuri egy hajszállal. Lehet rosszul gondolom, majd kiderül később. Egy valami viszont biztos, hogy nagyjából egy szinten vannak.
Feketeszakáll vs Big Mom
Big Momtól láttunk pár brutál dolgot. Feketeszakáll a két év alatt megtanulhatta viszonylag jól kezelni mindkét démongyümölcs erejét és a hakit is szerintem nagyon magas szintre képezhette, legalábbis a fegyverzet színét biztos. Egy dolog biztos, Big Mom nyers, pusztítót ereje erősebb, mint Feketeszakállé. Azonban szerintem ezt a rengésgyümölcs erejével simán tudja korrigálni, és szerintem Big Mom lélkegyümölcse sem nagyon hatna rá. A hakijukat nem nagyon tudjuk összehasonlítani. Jó kérdés, szerintem Teach már van ezen a szinten, ezenfelül már csak ez a kérdés, hogy túllépte-e Big Mom szintjét.
Brülé vs Robin
Brülé szerintem sem tud hakit használni, szóval ilyen szempontból Robin nincs hátrányban. Tartom Robint olyan okosnak, hogy kitudja játszani Brülé képességét. Azonban azért Brülé szerintem nem olyan gyenge, hogy Robin csak úgy kitörné a nyakát vagy valamijét, legalábbis csak a harc vége felé. Brülé képességét én is úgy ítélem meg, hogy eszméletlenül hasznos, azonban harcban nem sok hasznát veszi, csak elmenekülésre. Szerintem Robin legyőzné őt.