Többieknek az is meglepő, hogy Deku törés nélkül ugrált most a gyakorlaton, amikor All Might ot mentették meg. Valószínűleg azt az embert akire Deku leginkább felnézz képen akarja simán vágni És nem tudom mit néztél, de ő sosem akart menő lenni.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Többieknek az is meglepő, hogy Deku törés nélkül ugrált most a gyakorlaton, amikor All Might ot mentették meg. Valószínűleg azt az embert akire Deku leginkább felnézz képen akarja simán vágni És nem tudom mit néztél, de ő sosem akart menő lenni.
All might csak csak példakép Midoriyanak.Mert hála neki,kevesebb bünözés.Mert itt
https://www.youtu...X10KoOutJE az egyik gonosztevő nyugdíjba akart menni,mert All might miatt nem tudott tovább kereskedni vagy gonoszkodni.
Midoriya álma,hogy az egyik vagy legjobb hős szeretne lenni.Így indul a történet és ezért rajong minden hős után.
Teljesen rossz Komolyan az előző részben mondják el. Ők nem azért lesznek hősök Midoriya, All Might mert menők akarnak lenni, hanem pont azért hősök mert már most menők... Az az álma, hogy hős legyen aki embereket menthet meg mint all Might.
Nem olyan súlyos dolog az mint, ahogy emlegetík, de pont ez az oka, hogy nem sokat fog Midoriya a határain túl menni. Ami jelenleg az 5%.
Ha te max 100kg-ot tudsz felemelni, ilyen rövid idő alatt nem leszel képes a 200kg-ra. Midoriya erejének a kitolása nagyjából így működik. Ő még csak egy gyerek, de biztosan második meg harmadik évben sokkal sokkal erősebb lesz a suliban.
Kicsit vissza térve a vizsgákra. Gondoltam megosztom én is véleményemet. Nekem úgy tűnik mintha páran sima harcként gondolnának erre a vizsgára és aszerint értékelik. Az elején elmondták a szabályokat. Átmennek a vizsgán ha megbilincselik a tanárt vagy egyikőjük elmenekül. Csak ennyi. Akinek nem sikerül megbukott. Az már más kérdés, hogy a vizsga után hogy pontozzák őket a tanárok. A két követelmény olyan mint egy írásbeli teszten a minimális ponthatár, ha meg van tovább jut. Persze van aki csak a minimumot éri el. Aszerint pontozzák őket amit láttak tőlük. Akik pedig ki estek (nem érték el a minimumot) lehet mutattak egy-két dolgot (bár itt nem igazán), de az is csak olyan mintha elérte volna a minimum ponthatárt vagy akár többet, de (a korábbi hasonlatot folytatva) közben elfelejti felírni nevét és emiatt instant elégtelen. Urarakáék biztos nem kapnak sok pontot de a minimum követelmény teljesítésével elérték azt a szintet hogy osztályozzák őket (példáiul nem tudjuk korábban mutatta-e valamit a csatában/menekülésben és még kaphatnak pontot az elfogási technikára is.
A Kirishima és a Kaminari csapat is ugyan azt a hibát követte el. Lebecsülték az ellenfelüket aztán bepánikoltak és nem tudtak tervel elő állni.
Ezen a teszten aki a legtöbb pontszámot kapja eddig szerintem az Mineta. Írva volt, hogy azért nyert mert kihasználta az ellenfele azon gyengéjét, hogy kis hatótávolságú a képessége (bár úgy rémlik ez a képesség a sportfesztiválon képes volt az egész arénát lefedni vagyis nem nevezném olyan kicsinek), de szerintem nem ez az a gyengeség amit elsősorban kihasznált hanem Midnight szadista hajlamai. Ismerte az ellenfelét és tudta hogy nem győzheti le, kihasználta annak a személyiség és képességbeli gyengéit egy tervhez amit hiba nélkül hajtott végre ( ha előre ki gondolta az is jó, de ha rögtönözte az még jobb ). Ráadásul elég lett volna egyedül elmenekülnie hogy mindketten átmenjenek, de ő még Serot is magával vitte pluszba. Ezek után szerintem a gyakorlati vizsgán biztos benne lesz a top 3-ban pontszámok terén (mivel még nem láttuk Midoriya és Bakugo harcát).
Persze ez csak az én véleményem de én így képzelem el hogy a gyakorlati vizsgát miként pontozhatják.
Alapvetően egyetértek veled, de a teszt célja továbbá a csapatmunka fejlesztése is. Emiatt a legtöbb pontot Tsuyuéknak vagy Yaoéknak adnám. Persze Mineta is jól csinálta meg a többiek (nem Kirishimáék nem )
Persze Dekuékat még nem láttuk, de ott a csapatmunka... hát hogy is mondjam eléggé korlátolt
Az idő lejárta előtt megbilincselték, tehát a vizsga szabályai szerint nyertek. Ez tiszta sor. Dungeonnal az a bajunk, hogy ez nem azért sikerült, mert a csapatmunkájukkal, vagy a képességeikkel sikerült nekik, hanem azért, mert ordított a helyzetről, hogy nem tudják folytatni a harcot és 13-as ezért hagyta abba a támadást. Szinte semmi közük nem volt a győzelemhez. 13-ast lebirkózni nem nagy teljesítmény. Nem ér sokat a győzelem, ha az ellenfél azért "adja fel", mert nem akar kárt tenni benned. Ha valahogy ki tudták volna cselezni és utána kihasználni, hogy közelharcban gyenge, akkor semmi bajunk nem lenne. Amúgy is alapból hülye ötlet volt menekülni egy olyan ellenfél ellen aki arra specializálódott, hogy másokat távolról magához szívjon. A lehető legrosszabb taktika volt amivel előállhattak.
Ugrás a fórumra: |