Az a tele egy darab nagy heg. Nincs rajta más sérülés tetoválás van rajta.
One Piece manga
Igen, valóban többféle halhatatlanság létezik. Szerintem ,,csak" szimplán szuper-erős bőre van, ami majdnem minden külső behatásnak ellenáll.
Viszont lehet, hogyha valamilyen extrém erős támadástól megsérül, akkor belehalna egy halálos sérülésbe. Tehát, nem úgy halhatatlan, mint a Naruto mangából Hidan. Viszont, lehet, hogy olyan erős támadást senki a világon nem tud bevinni neki. Ezért szerintem Luffy majd belülről fogja elpusztítani ( Valamilyen groteszk módszerrel )
Mivel megpróbálták levágni a fejét, gondolom abba belehalna, ha ténylegesen leválna a testéről, szal nem bukválisan halhatatlan, hanem egyszerűen nem tudják megölni.
A bőre lehet acél/gyémánt kemény, amin csak kevés tárgy tud áthatolni (pl whitebeard lándzsája) de sok tárgy viszont egyáltalán nem, pl. egy Guillotine vagy ehhez hasonló fegyver...Egy nagyobb méretű gyémántra magasból rázúdítani egy Guillotine-t ugyanazt eredményezné, darabokra törne.
A magasból való leugrás szintén, ha egy nagy acél vagy gyémánttömböt dobnál le, maximum a talajban tennél kárt.
De mivel az egész manga fikcionális, így biztos van mód arra, hogy a gyémántot is darabokra lehessen törni.
A másik dolog ezzel kapcsolatban, -nem tudom már ki írta, Hiei vagy AFR- ismét ehhez a "halhatatlnasághoz" kapcsolódik, egy kérdés, hogy lehetséges-e az, hogy a tárgyak egy szerencse faktornak köszönhetően törnek össze, amikor megpróbálnak benne kár tenni...Pl alkotnak egy fegyvert, amivel meglehet ölni, de az mégis darabokra törik, ha megpróbálkoznak vele...
Ellehet ezen agyalni, de inkább várjunk még egy kicsit
Csilla1050
Köszi
Egyébként nem a Teória ellen vagyok tekintve hogy én is szoktam Teóriázni.
Az ellen vagyok hogy megcáfolt dolgokra építsünk Teóriákat vagy arra hogy Oda hibázott mikor még megannyi más lehetőség is van.
Az egy teljesen más dolog hogy ha egy bizonytalan dologot akarnak tényként kezelni.
Pl.:
Peros vs Doffy
Itt áll fenn amit mondtál. Nem tudjuk hogy Peros tud-e Haki-t használni. És bár elvárás lenne vele szemben bizonyítani nem tudjuk.
Annak ellenére hogy írtam egy Teóriát hogy szerintem használta is csak épp nem tudom szilárdan bizonyítani.
Vagy másik példa Magellán. Ha 1v1 harcban nézzük nem vehető figyelembe hogy Haki-t használ hisz nincs rá semmilyen bizonyíték de Teória-ként teljesen megállja a helyét hogy lehet hogy tud használni hisz elvárható lenne Impel Down igazgatójától.
Hiei
Nem moderálni akartam. Bocsi ha így tűnt. Csak azt akartam kifejteni hogy ha azt írod hogy Oda-nak ennyi lehetősége van (ráadásul alaptalanul) akkor az nem Teória hanem kritika.
És ha egy alaptalan kritikát szétszednek ne legyél felháborodva.
Az Égi szigetről leugrásra meg ott van Gedatsu akinek csak púpja nőtt tőle. Ezt sose értettem hogy miért nagy teljesítmény Kaidou-tól. Konkrétan az lepne meg ha valaki belehalna ezek után.
Oh és Csilla1050
Én Teóriáztam a szerencse képességről Kaidou-val kapcsolatban
Költői túlzás volt részéről Ezzel Gio csak arra szeretett volna utalni, hogy Kaido leugrása a magasból semmi nem volt ahhoz képest, amit Doffy kapott Luffytól a King-Kong Gun-nal.
Nyilván nem volt az több mint 10 megatonnás atombomba, viszont besüllyesztett egy kissebb királyságnyi területet.
Csak azt vedd figyelembe, hogy Doffy-t duplán érte óriási erőhatás. A pillanat, amikor Luffy eltalálta a King-Kong Gunnal, majd a becsapódás.
Aztán még ottvan a végeredmény, Doffy és Kaido becsapódása között, egy félszigetnyi terület összeomlása VS egy kráter. Nem éppen ugyanaz
Na igen Kaidou megölhetetlenségének bemutatása jobban ütött volna ha nem élték volna már azokat túl mások is.
Egyébként ez az oldal amit valaki linkelt:
https://thelibrar...formation/
Mennyire hiteles? Tényleg volt vérdíja Gin-nek és a Nyaba testvéreknek?
Én arra gondolok Kaiduval kapcsolatban hogy egy fajba tartozhat Fehérbajusszal, a méretéből adódóan, és hát az öreg eléggé szívós volt. És ha ehhez párosítunk egy Démon gyümölcsöt ami mg pluszban a testre hat akkor az op világában egy igen erős szinte sebezhetetlen testet kapunk. De itt megemlíthetném Jacket is aki a tengerfenekére süllyedt de nem tudott meghalni, ö akkor hahatlan? Nem hinném csak vannak olyan külső behatások amik nincsrá hatással.De Oda mindenkinek adott gyengét Luffy a karddal szemben gyenge volt sztem ,ezt már lehet múltidőben használni , de a puskákkal szemben erőfeszítést sem kellet tennie. Kaidunak is esz gyengéje csak épül a hype
david56
Fehérbajusz és Kaidou tényleg egy fajba tartoznak. Mindketten emberek. Simán emberek nagy magassággal. BM meg valami mutáns de ő is ember tehát mind a 4 Yonkou egy fajba tartozik és ez az emberi faj.
Jack pedig mint Hiei vagy Jon anno felnyitotta a szememet valószínűleg félig Gyojin. Ez teljesen magyarázza miért maradt életben.
AFR írta:
david56
Fehérbajusz és Kaidou tényleg egy fajba tartoznak.Mindketten emberek.
Ugrás a fórumra: |