Tudom hogy a héten nincsen fejezet de lehet hogy a jövőhetit hamarabb meg fogjuk kapni?
Pl.: hétfő vagy kedd?
One Piece manga
Hogy lenne már Golden Week elcsúsztál pár hónapot. Az Április vége Május eleje.
Egyesítve 2018.10.13 15:05:26:
Tudod van, aki dolgozik és nem fórumozik 24 órában. Szóval csak azután tudok valamit törölni, hogy elolvastam.
Egyébként ha Kaidou alkoholista, akkor hatással van rá az alkohol. És ugye az alkohol egy drogfajta, egy méregfajta. Vagyis ha hatással van rá az alkohol, akkor Kaidou nem halhatatlan.
Szóval ha meg akar halni, akkor miért nem iszik szimplán mérget?
Most vagy az van, hogy tényleg ennyire ostoba lesz a karaktere, és nem tudja felfogni, hogy csak a bőre(?) olyan erős, hogy nem hatnak rá fizikailag kivitelezett halálnemek, és belsőszervi problémákkal simán feldobhatná a pacskert.
Vagy az van, hogy Oda erre nem gondolt, ez csak egy mese, fikció, ez csak a One Piece. És ennyi logikai buktatót legálisan elnézünk.
MIII??? Dehát a One Piece tökéleteeessshhh!
De az is opció lehet, hogy az alkohol csak placeboként hat rá, és csak bemeséli magának, hogy be van b*szva.
Attól hogy ha nem hal bele az alkoholba még berúgni berúghat.
De még azt se tudjuk hogy miben áll a megölhetetlensége.
Lehet hogy nem lehet megsebezni (van rajta seb méghozzá durva és akkor BM 2 lenne ráadásul ha teljesen sebezhetetlen akkor BM-nál is durvább és konkrétan legyőzhetetlen úgyhogy ezt kizárnám), lehet meglehet sebezni de sose hal meg (mint pl.: Hidan a Naruto-ból), ott van annak az esélye is hogy csak szerencsés (mint ahogy a feketemacskás teóriában is írtam lényegében eltörnek a fegyverek stb, Oda bemutatása elapján lehetséges).
És ez csak 3 opció
Még rengeteg lehetőség van.
Kicsit elhamarkodtad az írásod.
Ezzel várjuk meg míg kiderül miért is nem tudták eddig megölni.
Pont ezért írtam hogy elhamarkodott volt az írása.
Nem tudjuk mizu Kaidou-val de már a vagy ostoba Kaidou vagy Oda logikai bakija eshetőségekre szűkítette a lehetőségeket.
FeketeDani írta:
Most vagy az van, hogy tényleg ennyire ostoba lesz a karaktere, és nem tudja felfogni, hogy csak a bőre(?) olyan erős, hogy nem hatnak rá fizikailag kivitelezett halálnemek, és belsőszervi problémákkal simán feldobhatná a pacskert.
Vagy az van, hogy Oda erre nem gondolt, ez csak egy mese, fikció, ez csak a One Piece. És ennyi logikai buktatót legálisan elnézünk.
Az alkohol nem fogja megölni még akkor sem, ha napi több hordónyival megiszik.
A való életben is vannak alkoholisták akik embertelen mennyiségben isszák olyan szinten, hogy azt sem tudják milyen évet írunk, mégis elélnek 50-60 éves korukig, vagy tovább.
Most pedig itt van Kaidou aki egy szuperember, valószínűleg a belső szervei is elég durvák, mert egyszerűen megihatna egy hordónyi savat, az meg belül simán szétmarhatná.
AFR pedig egyszerűen ilyen Teórizáni sem igazán érdemes vele, mivel csak azt tudja elfogadni, ami már elhangoztt/megtörtént, ergó AFR-nél a TEÓRIA kifejezés nem létezik.
Egy példa: Nem láttuk még Perosperot fegyverzet hakit használni, ami azt jelenti, hogy nem is tud. Ezt nem tudjátok megcáfolni. Persze nehéz elhinni, hogy 40+ éves, 700millás kalóz aki BM első kölyke ne tudjon fegyverzet hakit használni, dehát...Nem láttuk, szal nem tud
Persze ez igaz is valamilyen szinten, AFR ezért jó vita partner, mivel mindig földhöz ragadt és észérvekkel jön.
Dungeonlorddal párhuzamba hozni pedig nevetséges
Úgy látom ma mindenki megakarja mondani a frankót. Viszont itt még mindig én vagyok az egyetlen, (tökéletes) aki ezt megteheti.
Afr te nem vagy moderátor így nem áll tisztedben eldönteni, hogy Dani mit hova írhat, mikor és milyen formában. Nem mellesleg egyébként nem követett el szabálytalanságot, mert Kaidou aktuális igencsak így bármilyen Teória, ötlet vagy konklúzió megállja itt a helyét vele kapcsolatban.
Daninak, pedig el kell fogadnia, hogy mindig vannak emberek, akiknek nem szívesen olvassa az ember a hozzászólásait, nekem is vannak ilyenek. Viszont te ellenben velem megteheted, hogy nem olvasod el valakiét, én ezt nem tehetem meg.
Nem hiszem, hogy emiatt érdemes mellőzni a fórumot, de a te döntésed, nincs jogom beleszólni.
Az erő legyen veletek csak ne ittXD
Az alkohol hatását nem a halhatatlanság, hanem a regeneráció képessége szabályozza. Attól, h valaki halhatatlan még sérülhet, és láthatunk nem egy sérülést Kaido testén. Az átlagnál erősebb regeneráció csökkentheti az alkohol hatását.
Attól, h valaki halhatatlan még ugyanúgy érez fájdalmat, mint egy átlagos ember, csak annyi különbség, h a sérüléseibe Kaido nem hal bele, de ugyanúgy fájhat neki is, akár egy méreg megivása után is. Mondhatni ilyen szempontból még rosszabb is lehet a halhatatlanság, hiszen ki tudja mennyi ideig kell a kínt elviselni, míg elmúlik teljesen.
Negyvenszer próbálták kivégezni. a fegyverek eltörtek a láncok elszakadtak rajta. Senki nem bírta megölni és csak egyetlen sérülés látszik rajta. Gondolom próbáltak rajta mindenféle módszert.
És nem tudjuk, hogy fáj-e neki, de látszólag nem, mert mikor leugrott az égi szigetről is kínjában jajgatott, hogy nem tudott meghalni.
Én úgy tudom elképzelni, hogy kevésbé sérülékeny mint az átlag, de nem sebezhetetlen, mert akkor nem lennének rajta sérülések. Viszont ha képes sérülni, akkor mindeképpen kell h érezzen fájdalmat is. Attól, hogy leesett és nem ordibált a fájdalomtól, még fájhatott neki, csak messze nem annyira.
Ugrás a fórumra: |