Lehet páran most hülyének fognak tartani de szerintem a Shogun bőven van valamelyik csapás szintjén, és én úgy gondolom hogy Jacknél mindenképp erősebb lesz.
https://naruto-ku...ece/919/10
Erős személy nem parázna egy mesétől.... Szerintem Shogun kb annyit fog itt érni mint Holdem...
A Shogun túlságosan fel lett már hypolva ahoz hogy egy Holdem szintű egyén legyen. + miért ne parázna? Sőt nekem ez tetszik hogy végre nem egy olyan ember az "enemy" aki azt hiszi hogy ő a faszagyerek meg hogy nincs nála erősebb stb, hanem óvatos, megfontolt, és semmit nem bíz a véletlenre.
dungeonlord
Miért ne félhetne? Ő elvileg ott volt. Számára ez nem mese hanem a valóság. Lehet tudott Toki képességéről és tudja hogy ez nem mese volt hanem fenyegetés.
Bár ha olyan erős mint várjuk akkor valószínűleg nem Kinemon-tól fél.
Még mind a kettő opció előfordulhat és egyik se lenne meglepő. Könnyen lehet, hogy a Shogun ilyen Spandam kaliber lesz és minden történet csak hazugság róla.
De persze ennek az ellenkezője is simán lehetséges.
Én is életképesnek látom mindkét opciót. Látva a naaagy szumóbajnokunk és a gifterek hypeját, az egyszerű gyökér shogun simán elképzelhető. persze ne legyen igazam de valamiért ezt érzem valósnak.
Ha a Shogun valóban olyen gyenge lenne akkor Kaido miért működik együtt vele? A tengerészet nem véletlenül kerüli el Wanót, mert tartanak az ottani szamurájoktól.
Szerintem azért rakott oda egy shogunt, hogy a szamurájokat sakkban tartsa, és fenntartsa azt a látszatot hogy továbbra is ő a főnök. miközben Kaido irányít. És valószínű a Yonko jelenléte miatt kerüli a tengerészet inkább.
Hangsúlyozom hogy ez egyéni vélemény, lehet hogy tévedek de egyelőre számomra ez látszódik.
Minek tartaná sakkban a szamurájokat? Minden bizonnyal azért Shogun Orochi, mert ő a legerősebb szamuráj Wanón, és ha még így is néhányan egy Holdem szintre teszik akkor miért tart a tengerészet a szamurájoktól? Gondolom elsőnek Orochi kezdeményezte a szövetséget Kaidoval hogy megbuktassák Odent, mert egyedül Orochi gondolom képtelen lett volna rá. Ez Kaidonak is kapóra jött mert így megszerezte maga mellé az erős szamurájokat, és Wanót.
Akainu is a szamurájoktól tartott mikor Kizaru említette hogy ne menjen-e, nem Kaidotól, pedig őt is mondhatta volna. Brook is említette egyszer hogy a szamurájok miatt kerüli a tengerészet Wanót.
Igen mindkét lehetőség fenn áll.
Ugyebár Orochi lehet hogy Kaidou segítségével lopta el a Shogun címet de lehet tényleg ő a legjobb.
Sakazuki aggodalma is jogos. Elvégre a szamurájokból csak azokról tudnak valamit akik valaha elhagyták Wano-t és ugyebár azok biztos nem a leggyengébbek voltak. Így egy ismeretlen haderő amiből eddig csak erős alakokat láttak.
Így adott egy ismeretlen ország ismeretlen számú és szintű katonával akikről annyit tudnak hogy vannak közöttük erős alakok de hogy milyen gyakoriak azt nem max még annyit hogy minden harcosuk szamurájképzést kap.
Ez az én véleményem és meglátásom.
Ja és akkor azt se felejtsük el hogy egy Yonkou vagy legalább a legénysége jó része ott sütteti a hasát.
Egyébként milyen Gifters hype-ot említettetek?
Nem emlékszem nagy hype-ra róluk sőt úgy rémlik végig egyértelmű volt hogy közel se lesznek olyan jók mint a valódi Zoan-ok. Persze azt hittem ennél erősebbek is ettek belőle de ez még nem kizárt.
Oh és még valami.
Ugyebár Sheepshead rangja nem egyszerűen Headliner hanem Headliner of the Gifters. Lehet ez azt jelenti hogy ő volt (szerintem nem élhette túl) a legerősebb Gifter és Kaidou teljes Gifters osztagának fő Headliner-e?
Ha a Shogun valóban olyen gyenge lenne akkor Kaido miért működik együtt vele? A tengerészet nem véletlenül kerüli el Wanót, mert tartanak az ottani szamurájoktól.
Azért, mert Kaidounak nem a Shogun és Wano ereje kellett. Bár eddig nem sokat tudunk róla, szeritnem teljesen egyértelmű, hogy azért kellett neki Wano, mert ennyire elvan zárva.
Így képes volt létrehozni a fegyvergyárait anélkül, hogy a Vk vagy bárki rájönne, mert lehetetlen megközelíteni és ha mégis megteszed, akkor van egy Shogunom, aki kivégeztet ilyen olyan okokkal.
Gyakorlatilag Kaidou tett arra, hogy erősek legyenek neki csak a hely kellett nem az erejük. És sztem az is rohadt mindegys neki, hogy a Shogun erőse.
Viszont Kaidou ostobának tűnik egy ilyen átgodolt dologhoz szóval remélem, hogy valaki adja mellé az észt. Ezért godnolom, hogy a Dáma vagy a Király okos és ravasz lesz.
Nem is tudom.
Addig egyet értek Hiei míg azt nem írtad hogy Kaidou ostoba.
BM-al való beszélgetéséből nekem nem ez jött le.
Van egy hülye hepje de melyik One Piece karinak nincs manapság
Amikor meg hosszabban láttuk tényleg nem tűnt zseninek de épp részeg volt.
Szerintem meg kell lennie a magához való eszének.
Elkapták egy csomószor és annak ellenére, hogy a hobbija az öngyilkossági kísérlet, nem hiszem, hogy önként adta fel magát. Ahogy azt is kétlem ,hogy erőben felül múlták volna.
Szóval én nem hiszem, hogy egy észlény lesz. Gyakorlatilag halhatatlannak ismerjük, ha mindezek mellé még okos is lenne valszeg már kalózkirály lehetne. Én bízom benne, hogy ami nem megy ésszel azt megoldjuk erővel kaliber lesz. Így nekem emészthetőbb lenne egy veresége.
Kicsit Luffysnak remélem, aki a harcban egy szörnyeteg, de ha ásol elé egy gödröt simán bele esik.