Nem tudom. Ott még nem biztos, hogy tagja volt a Fehérbajusz kalózoknak szerintem akkor tájt csatlakozhatott. De ez sztem ki is fog derülni, mert elég Ace centrikus eddig a dolog.
One Piece manga
Biztos hogy nem volt még a Fehérbajusz kalózok tagja akkor. A visszaemlékezésben látszik két társa az eredeti legénységéből. Oda az Ace novelhez készített skicceket Ace korábbi legénységének tagjairól, onnan könnyen belehet azonosítani őket. Ha érdekel bővebben One Piece Wikin meg lehet nézegtni a képeket.
Holdemet egy Red Hawk kivégezte, ezzel Oda szerintem azt akarja bemutatni, hogy Luffy jelenlegi szintjén sok embert azonnal bedarálna, talán a Yonkou-parancsnokok erejét akarja kifejezni ezzel... Ja meg, hogy legyen miért szólni Jack-nek
Szerintem vele Zoro fog megküzdeni, az aztán hatalmas nagy erődemonstráció lenne
Kíváncsian várom, milyen fejezetek jönnek.
Ja, a SMILE-használókról csak annyit, hogy szerintem azért lesz olyan, aki mondjuk Oven-szintjén van ( mármint a legerősebbek. ).
Nyilván Luffy messze a Smile használók felett kell legyen. ha nem így lenne még a parancsnokok ellen se lenne igazi esélye. azonban erre az arcra úgy érkeztünk hogy Kaidot seggbe akarja rúgni.
Márpedig ha ez a helyzet, akkor Jack meg se kottyanhatna neki. Ott a másik esély amit mondtok hogy Zoro veri el. Ez elsőre furán hangozhat, de a szalmakalaposoknak fel kell nőni erre a szintre. Hasonló Sanjitól is elvárható. Brook is erős, a jövőben tőle is szeretném elvárni. a többieknek meg nagyon kell sietni hogy ha nem is 1v1ben de legyen esélyük parancsnokok ellen.
Ha megnézzük Shanks embereit - bár semmi extrát nem láttunk még tőlük - biztos képesek lennének parancsnokokat leverni adott körülmények közt 1v1ben, mert ellenkező esetben Marinefordnál nem rezeltek volna be mindnyájunktól. Persze az is lehet hogy csak tévedek, de néhány emberrel is olyan erős hogy Yonkou és területei is vannak.
Az a kijelentés hogy Luffy-nak messze egy SMILE használók felett kell állnia elég erős. Nem tudjuk kik ettek SMILE-t mi van ha egy parancsnoki szint közeli személy vagy ne adj isten maga Kaidou evett SMILE-t?
Nincs olyan hogy SMILE használók szintje csak az eddig látottaké és azok se egy kalap alá tartoznak.
Shanks se 5 emberrel lett Yonkou neki is van serege pl Rockstar vagy ki akivel Fehérbajusznak üzent. Ő ha jól rémlik kapitány volt és a legénységével állt be Shanks flottájába.
Akármilyen erősek is, csak 5 emberrel nem tudsz területeket fenntartani és megvédeni.
Oda flotta kell.
Brook a kedvencem de neki is rengeteget kell tepernie egy parancsnokhoz akár csak Franky-nak.
Még Peros ellen se volt esélye.
Persze idővel el kell érniük szerintem is ezt a szintet és Brook és Franky egy-két arc múlva már közel kerülhetnek hozzá de jelenleg elég távoli látkép ez. A maradék 4-nek meg még csak látóhatáron belül sincs egy parancsnok.
https://www.manga...-piece/919
Nem akarok lelőni nektek semmit, délután visszanézek, de eddig ennyi a véleményem:
Hogy miiiiii van??
Ezzel sajna meg kell várnom a fordítást :/
De pár dolog azért.
Nagyon szépen csinálják az agymosást a gyerekeknél.
Akkor ha jól értem Momo-ék nem tudták hogy utaztak az időben míg vissza nem tértek Wano-ra?
De ami fontosabb kérdés UTAZTAK AZ IDŐBEN?!!!
Ezzel mindent elronthat Oda szóval csak óvatosan játsszon ezzel a dologgal.
Egyébként ez a tanár:
https://www.manga...iece/919/6
Zoan vagy SMILE lehet?
Nem igen értettem hogy Kinemon miket mondott de remélem ezt nagyon jól el fogja Oda magyarázni
Ja és csak nekem fura hogy Tama Speed-el és nem a kutyával ment haza?
Nekem is furcsa volt, hogy miért Speed-el. Cseppet sem tartanak attól hogy majd Speed jól elrabolja? Hát basszus...
A kutya azért kellett hogy Luffyék is tudjanak valamin utazni. Hát tudod ki gyalogolna ekkora távokat..?
Időutazás meg... Vagy valahogy nagyon jól előadja ezt most Oda, vagy pedig bajság lesz mert én nem tudnám benyelni ezt az időutazós dolgot. Ennyi erővel hozzák vissza Rogert vagy valami..
Még az is gázos lenne hogy ha csak a jövőbe lehetne utazni. Ez viszont felveti azt a dolgot hogy Odenre akkor ki vigyázott? Nem is lehetett akkor nagy harc ha a legerősebb szamurájok csak így 'leléptek'.
Az nem lenne problémás ha csak a jövőbe lehet utazni és a múltba nem.
Hát Oden valószínűleg meghalt amikor ők előreutaztak és ha tippelnem kéne ez Oden műve (gyümije).
Ugyebár azt Kinemon elmondta hogy Oden az ő védelmükbe halt meg hogy Momo-t menthessék.
Ha viszont lehet a múltba akkor bajok lesznek mert még sose láttam story-t ami jól használná egyedül az Időgép című filmet.
De még az előre útnál is lehet van egy probléma.
Mit mondtak Kaidou mikor verte le Moria-t? Vagy Moria mikor lopta el a Legendás szamuráj múmiáját és a Shusui-t?
Én úgy tudom nem ismerjük az idejét sem a harcnak, sem a lopásnak.
Bár akkor a lopás vagy nagyon régen történt, vagy az utóbbi pár évben, mivel Kinemon tudott róla, és ez csak akkor lehetséges, ha az időutazás előtt vagy a magérkezésük ideje után nem sokkal történt a dolog.
Mondjuk jobban belegondolva, ha Wanora érkeztek meg, a többi ellenálló elmesélhette utólag is a dolgot.
Titkon mindig reméltem, hogy nem lesz időt manipuláló gyümölcs és az ősifegyverek egyike se időgép lesz...
Hát ezek szerint mégis. Na mindegy nem érdekel, amíg tudja kezelni.
Viszont az a csóka a gésa házban nekem nagyon bejön. Kíváncsi vagyok milyen szerepe lesz és hol játszik.
A tanárnéni személyében pedig nem lepődnék meg, ha megismertük volna a Dámát. Kaidou és Jack ostobának tűnő személyisége mellé egy okos nő pont illene, kell legyen ész a csapatban.
Ha létezik az időgyümölcs jön a kérdés miért nem az a legerősebb képesség és miért nem azt kereste mindenki?
Egyébként ha létezik nem lepődnék meg, ha Vegapunké lenne. Érthető lenne miért ismer minden gyümölcsöt és miért előzi meg a korát évtizedekkel.
És az se lepne meg, ha Roger is birtokolta volna valami időképességet. Mert ugye az se kizárt, hogy létezik annak is több fajtája.
Mindenesetre ez olyan embereknek mint én maga a paradicsom végtelen lehetőség és teória ömlött át már most az agyamon
Jah és Bonney gyümölcse is simán lehet, akkor paramecián belül időcsoportjába tartozó képesség.
Hiei
Jó neked énnekem olyan rossz tapasztalataim vannak az időutazással hogy végtelen mennyiségű lehetőség futott át az agyamon ahol Oda elcseszheti vele a story-t.
Ami az Időgyümi értékét illeti lehet hogy pont azért mert csak a jövőbe vihet sőt lehet rövidíti az életed.
Tudja valaki a Moria-s kérdésemre a választ?
Nem szeretném visszakeresni a manga-ban de ha senki se emlékszik akkor holnap kénytelen leszek
Ugrás a fórumra: |