Ez a fejezet nagyon begyorsított Nem kéne temetni az arcot? miért kéne pár fejezet után?
Speed megszelidítésén vagy 1 percig csak röhögtem XD mondjuk a fejei amiket vág tényleg elég hátborzongató.
Law is harcolhatott volna tovább, hisz a tervét már így is úgy is tönkretették Luffyék. Az arcán lehetett látni mennyire örült ennek. És elvileg lassan Jack is jöhet hisz már értesítették is őt. jóóó lesz ez
A falus rész tényleg jó volt, és szerintem is tudni fogja Jack hogy ki valójában Luffytaro... ennyire hülye még ő sem lehet.
Az hogy Holdemet 1hitelte Luffy szerintem beáraza a smile használókat. mint korábban említettem ők tulajdonképpen a közkatonák, akik más Yonko közkatonáival kell hogy megküzdjenek. Pl BM sakk katonáival, meg TALÁN gyengébb gyerekeivel. Többre nem is érdemes méltatni őket, mert nincs bennük több.
A sírokkal kapcsolatban: Law azt mondja Wano szellemeivel találkoznak, ami számomra egyet jelent: a sírokat elkészítették, majd az embereknek szétkürtölték, hogy meghaltak. Valójában azonban csak elhagyták az országot, és mivel annyira elzárt a sziget, úgyse fognak gyanút az ott élők.