Wano azért viszonylag régóta lett megemlítve, és amit Brook mondott akkor róla az alapján szerintem érthető, hogy nagyobb izgalommal és elvárással van vele szemben az ember. Bár persze ezt megint embere válogatja, hogy ez az elvárás kinél mekkora. Bevallom én is viszonylag nagyobb elvárással vagyok, de mondhatod hypenak is.
Azonban az már tényleg nagyon torz, hogy egyrészt kb 7 fejezet alapján ítélnénk meg az egész történetszálat. Illetve, nem is nagyon láttunk még szamurájokat, szóval nem tudom hogy most mi alapján lettek leszólva a szamurájok. Kb O-Kikut láttuk, meg egy nagyszájú szumó birkózót, aki hagyományos Wano harcos, a többiek nagyjából Beast kalózok voltak. Ha kiderül, hogy a Shogun egy gyenge bohóc, érdektelen szamurájokkal, akkor egyet fogok veled érteni ebben, de amíg nem tudunk róluk semmit nem tudom őket leírni.
Nekem is volt eddig már pár dolog, ami nem tetszett, de ettől még lehet jó történetszál lesz belőle. Aki már évek óta One Piecet olvas, annak nem lehetne meglepő, hogy a történetszálak eleje kicsit lassabban indul be. Ha Oda tényleg valami hatalmas logikai bukfencet követett volna el, még akkor sem teljesen érteném a teljes arc lehúzását. Ilyen eddig tudtommal nem történt, vagyis nekem nem tűnt fel, szóval igazából csak várnunk kell, amíg jobban felpörögnek a dolgok