Szerintem nem feltétlenül igaz, amit Jinbeiről írnak. A One Piece-ben általában minden történetszál nagy átbaszásokkal kezdődik. Lásd Dressrosa ahol az elején kb a fele se volt igaz, amit mondtak, meg pl Zou, ahol a szamurájokkal is nagy pofára esés volt.
Sanji továbbra is kiakasztott, hogy ilyen könnyen megfingatták ezzel a bilinccsel. Jó végülis valamivel el kell húzni. Oda kezdhetne már vele valamit, mert mindig ő volt a legjobban visszafogva.
Pedroék szála is érdekesen alakul, legalább őket még nem vették észre. Bege gyereke meg nagyon durva. Bár az arcszörzetet túlzásnak tartom egy babánál, de a többi meg ironikus, hogy milyen tükröt mutat a mai világra.
http://mangastrea...34/3567/13
Bal alsó sarok. Ebből a vigyorból nem tudom eldönteni, hogy Bege most valahogy hátba akarja támadni a mamát, vagy csak ennyire beakar nyalni..
Az meg kétségtelen, hogy a fejezet legérdekesebb szál Caesaré volt. Két hetet kapott, remélem azért addig nem akarja elhúzni Oda. Elég nagy kakiban van ő is, főleg a szíve miatt. Én is sanszosnak tartok egy alkut Sanji és Caesar között, nem rossz ötlet.
A végén meg Luffyék. Ehhez már nem tudok mit szólni, engem kicsit irritál már ez az elvarázsolt erdő. És jól láttam, hogy a fejezet végére beesteledett? Durva, hogy ennyi idejük elment.