Azt azért tegyük hozzá, hogy Sanji azért jóval erősebb alapjáraton, ruha nélkül legyőzte Yonjit ruhástól...
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Épp ezért mondom,hogy a természetes ereje is erősebb mint az a ruha.Nem akármiért kapta a "Feketelábú" megnevezést.Én ehhez tartanám magamat ha Sanji helyében lennék.Bár nem köteles,de ez az ő ereje amivel eddig nem is tudom hány ellenfelet legyőzött már.Szerintem nincs szügséke erre a ruhára.
Nem süllyedt le a karakter, megbocsátott a családjának, és ez a jelképe annak, hogy elfogadja, ő is Vinsmoke. Egy csatában meg hülye az aki nem használná. A csapat összes tagja bármit megtenne Luffyért, pont egy ilyen lehetőséget hagyna ki? mikor ezzel is segíthet? Aztán lehet olyan lesz vele mint Luffy a kardal... szart se ér
Mikor bocsájtott meg nekik Sanji?Elvágta a köztük lévő köteléket.Ennyi.Sanji kijelentette,hogy Judge-ra sosem fog apaként gondolni a Germára meg mint családjára,Judge pedig szintén elvágta a kapcsolatot és szintén kijelentette,hogy ő sem fog fiaként gondolni sanjira.Végtére is már nem tud az ellen mit tenni,hogy a családjukba tartozik,ezért nehezen,de elkell fogadnia,hogy ő is Vinsmoke.
Az egyetlen ember aki kedvesen bánt vele az Reiju.
Igazad is van meg nem is. Hiába mondták azt amit, megvan köztük a kapcsolat, hiszen segítették egymást a bajban, mi ez ha nem megbocsájtás? Egyébként a ruhában kevésbé felismerhető, mint szalmakalapos tag, így ebben is segítséget nyújt Most számára az a lényeg, hogy ne ismerjék fel és ne hagyja tovább a falusiakat szenvedni. Ez mi, ha nem hősies férfiasság bármilyen eszközzel, a célért. Nekem továbbra is jó karakter, Luffy is folyton pofára esik mégsem utáljuk meg.
Amit én megtudtam a 931.fejezetről: Oda kibontakozott és elárulta nekünk,hogy semmikép sem fog meghalni Big Mom és a hajón lévő parancsnokok/tisztek,ezt a következő fejezetben pedig bemutatja.Részletesebb harcot fogunk látni Sanji és Page One között(na jó,annyira azért nem,de pár panelt a harcukról készítenek) aztán pedig újra ellátogatunk Ebisu városában ahol jelenleg Zoro tartózkodik.Ha jól értelmeztem,akkor még luffyt is látni fogjuk a börtönbe és a már előkészített menekülési tervét.Kinget is majd látni fogjuk,de ami fontosabb,hogy már az biztos,hogy harcolni fog a Big Mom kalózokkal újra.
Nem trollkodok és képzeld el,hogy van forrás,de szokásom az,hogy elfelejtem elküldeni
https://www.inqui...ek-hiatus/
https://www.gamen...date-5927/
https://anime.gee...raw/20382/
Azért,hogy nehogy beperelj trollkodásért, 3 forrást is elküldtem.
Az a legnagyobb probléma,hogy még csak most jött ki a 930.fejezet és ezért nem várhatunk 100%os,hivatalos spoilert a következőröl.Eddig ezzel kell beérnünk.Butaság nem spoilernek nevezni,mert ezek az emberek sem a segükből rántották elő ezeket az információkat,valami alapja van.Olvasom ezeket az oldalakat és nagyon sok esetben tényleg hasznos spoilereket adnak meg(sőt,szinte mindig) amik tényleg meg történnek.Ha jól emlékszem,akkor volt ott olyan is ahol úgy állították be,mintha Oda szivárogtata volna ki ezeket az infókat.
Sőt,ha belegondolok,az sem lehetetlen,hogy BB tényleg elmegy a Sütemény Szigetre és majd a következő fejezetben ez fog lezajlani.
Nem, Oda nem szivárogtat semmit, max a shonen jump készítők.
Ezek pedig az oldal kezelők vágyálmai. Lehet valamelyik valóra válik de amit leírtál 3 chapterre is sok. Ebből is látszik hogy merő találgatás. Hiteles spoilert CSAK az Orojackson-on keress, onnan nyúlja le a többi oldalt (reddit, mangahelpers).
Azért nincs spoiler mert a héten nincs fejezet. Spoiler a fejezet előtt egy nappal van.
Ugrás a fórumra: |