Sose értettem miért nézik le őket, jó Crocodile és Lucci már nem az a liga, akik ellen Luffyék most harcolnak. Csak azért, mert még a történet viszonylag elején lett Crocodile leverve nem azt jelenti, hogy olyan gyenge lenne, mint amilyennek beállítják. Ez nagyon torz megítélés, ez olyan, mintha hosszúság/fejezetszám alapján ítélnék meg a mangát, nem a tartalma miatt. Sosem értettem, azonban mégis volt sok ember, aki a hosszúsága miatt kritizálja a mangákat.
Mindhárom használhat simán hakit, van bennük potenciál. Még ha Luffyék most erősebb ellenfelekkel küzdenek, attól akkor sem gyengék. Bár fura, mert az ébredést Crocodiletól és Eneltől én még el tudnám fogadni. Crocodile ugye mutatott egy kis furcsaságot Arabastán, lásd, amit nemrég linkeltetek be. Igaz arról nem lehet pontosan megállapítani, hogy az volt-e, de mindenesetre furcsa. Az még rátesz egy lapáttal, hogy tud Crocodile az ébredésről. Azonban abból, hogy tud róla, egyáltalán nem következik, hogy tudja is használni, de én nem lennék kiakadva a kiderül, hogy képes rá. Az ébredést még talán Eneltől tudnám elképzelni, őt tartom a három közül a legerősebbnek. Az meg, hogy Enel démongyümölcse nem sokat ér Luffy ellen, az nem azt jelenti, hogy gyenge lenne. Lucci az, akiből legkevésbé nézem ki az ébredést, mindenesetre megnéznék egy Zoan használótól ébredést. Remélhetőleg legkésőbb Kaidonál sor kerül, hogy lássunk ilyet. Mindenesetre nem hiszem, hogy mindhárom tudja majd használni az ébredést, mert az ébredést használók sokkal szűkebb réteg lehet a haki használóknál. Persze ébredés használók között is elég nagy különbség lehet, úgy, mint haki használók között, de mindenesetre fura lenne, ha mindhárom tudná majd használni. Eneltől azért várom el, mert ő jóval erősebb, meg már akkor is hakizott, benne nagy potenciál van. Crocodile meg elég misztikus figura, az egy dolog, hogy Luffy kijátszotta akkor.