Elnéztem, megzavart a rajzolás, tényleg ugyanolyan a G3 kinézete, mint máskor is, a levegő kapcsán meg tényleg csak arról lehet szó, hogy nem akart Oda fölösleges panelt.
One Piece manga
Paidion nem mondtál hülyeséget, mert tényleg fejlődött a Gear 3 .Nekem is feltünt elsőre, hogy másképp néz ki.
A fejezetről pedig nem tudok újat mondani ,mert súlytalan és baromi unalmas és kínos volt végig olvasni.
Sajnos az új karakter megkapta a xxxx sablonos női főszerepet....
Egyre jobban becsülnöm a Zou arcot, mert az volt az egyetlen eddig, ahol végig éreztem az Újvilág hangulatát.
AFR írta:
FeketeDani
Hol van rajta felesleg?
kristof
Itt nem hülyítés miatt elzárt Wano hanem inkább a biztonság és a kormánytól való elszigetelődés miatt illetve a hagyományaik megőrzése végett.
FeketeDani
Az mind izom. Nem hízott hanem izmosodott. Felesleg nincs rajta amire a visszakérdésem irányult.
Nem akarok beleszólni,de
FeketeDani írta:
Luffy mikor hízott? Lazán van rajta egy 5 kiló plusz.
Fanatsztikus fejezet volt, szerintem.
Én mindig szélsőségesen kiálltam Oda mellett, de ebből az arc-ból sajnos 5.-6. idegesítő és nehezen emésztető chapter után ki mondtam magamban még én is hogy ez eddig nem tetszik. És ez a legutóbbi sem fogja helyre tenni, de nagyon régen nem láttam Luffyt ennyire tökösnek, persze most kifejezetten tökösre volt alkotva, DE most volt az első alkalom talán, a 15. oldalon, amikor azt éreztem Luffyra nézve hogy "a Kalózkirály", ezért nagyon adta.
Én nem tudok gondolkodni Holdemről, rosszul vagyok minden szempontból a karaktertől. De lehet hogy a mester még meg is szeretteti velem, ahogy Senor Pinkkel is tette
Urashimát meg szívesen láttam volna gyümi képesség nélkül kiütve, valahogy még jobban tetszett volna~
Dungeonlord: Muszáj böszmének lenni? Leírtam, hogy hízni izommal is lehet. Szövegértési vagy fogalomzavarbeli problémáid vannak? Ha ennyire nem megy 1-2 db mondat értelmezése, akkor szerintem olvassatok utána néhány tömegnöveléssel kapcsolatos szóhasználatnak.
Aki meg nem látja a 2 kép között a különbséget, az egyszerűen szólva is hülye.
Ebben a fejezetben tényleg nem sok minden történt de azért badass és vicces volt, tehát nem írnám le a részt.
Ahogy gondoltam a verhetetlen szumó bajnokunk csak Wano keretein belül erős az átlag emberek előtt. Luffy csak játszott vele aztán oneshotolta. Lehet még Chopper is oneshotolná.
Az hogy hízott-e vagy csak kicsit felpumpálta magát jó kérdés... eddig Wanon nem ilyen volt a testalkata nem?
jasek89 írta:
https://jaiminisb...16/page/15
Ez a kép, ahogy Luffy és Zoro beáll, egyszerűen badass.... Law meg kicsit igyekezhetne, mert mire odaér nem marad a városból semmi... xD
FeketeDani írta:
Dungeonlord: Muszáj böszmének lenni?
Az új fejezet:
https://jaiminisb...917/page/1
Ugrás a fórumra: |