Igazából onnan tárgytalan a téma, hogy Luffy az Elephunt Gunnal kiütötte a Monster pointot. Lesz még Chopper erősebb (gondolom), de az erőkülönbség egyértelmű.
One Piece manga
Timeskip előtt sokat ért Chopper szörnyformja, brutális erővel és állóképeséggel bír, de ne felejtsük el, hogy lomha is, könnyedén kicselezhető. Továbbá a csapatban sztem Frankie tábornok jóval hatékonyabb és erősebb.
Viszont én arra számítok, hogy fogunk még látni egy új és erősebb formot Choppertől.
Hiei írta:
Zoronak épp annyi esélye van Luffy ellen, mint mindenki másnak. Semmi. Azért, mert Zoro fanboy vagy még hiába szeretnéd nem lesz erősebb nála.
hgabi írta:
Igazából onnan tárgytalan a téma, hogy Luffy az Elephunt Gunnal kiütötte a Monster pointot. Lesz még Chopper erősebb (gondolom), de az erőkülönbség egyértelmű.
Kedvet kaptam egy kis One Piece mangaolvasásához
Mivel tudom itt sokan vannak akik szeretik átolvasni többször is, valaki letudná nekem írni, hogy a Dressrosa arc hol kezdődik a mangában?
Úgy döntöttem inkább mangás leszek, az animében meg csak a kiemelkedő harcokat nézzem végig mert az anime máshogy túl vontatott és élvezhetetlen.
És ez a 1300-ik hozzászólásom
https://jaiminisb...914/page/1
Jó olvasást!
Megtudtunk pár dolgot, a végén kezdett pörögni a tempó, nem volt rossz fejezet, de nem dobtam el az agyam tőle, pláne így a szünetek után.
Tama egész gyorsan felépült, de már kezdett irritálni. Urashima lelécelése számomra azt a gyanút erősíti, hogy az ellenség oldalán van, de persze ez csak találgatás. Oda most nem igazán erőltette meg magát a nevekkel kapcsolatban. Batman, Gazelleman még nem is az, hogy nem túl kreatív, de kissé idétlennek is hatottak. Amikor mondta O-kiku, hogy 3 headliner egyből a többi supernovára gondoltam, de mégse ők azok. Első nekifutásra azt mondanám, hogy a másik két ürge supernova szint körül lehet, de majd kiderül. Mindenesetre amennyit láttunk Holdemből érdekes lehet.
A végén meg megzavarták Law nyugalmát. Örülök, hogy őt is lehetett már látni. Én nem sok esélyt látok arra, hogy Law megtudná állítani Luffyékat, pont a két legakaratosabb Szalmakalapost, főleg ugye, hogy most a kislányt elrabolták. Bár mondjuk azt is kizártnak tartom, hogy ilyen hamar megmentik Tamát, szóval tuti lesz valami gebasz.
Szerintem az O-kiku saját kardja, hiszen Zoronak megvan még mindhárom, itt látható alul:
https://jaiminisb...14/page/12
Tama gyorsan meggyógyult, bár méreg még maradt a szervezetében. Inkább az lenne a gáz ha neki nem lenne semmi jelentőssége. akkor minek élnének a mesterével egy eldugott kis helyen?
Zoro és Luffy... jöhet a teljes csapatával Law de akkor sem lesznek képesek megállítani őket. Én már nagyon várom, hogy "kicsit" felforgassák az állóvizet. Ezzel a lépésükkel viszont több mint valószínű hogy a valódi kilétükre is fény derül - továbbra is nehéz elhinnem, hogy csak Hawkins ismerte fel eddig őket.
O-kiku szerintem is csak a saját kardját vihette, mivel Zoronak megvan a 3, és Luffy is vitte legújabb szerzeményét. Hogy meglepődött hogy ez a kettő vigyorog mikor kiderül hogy be kell törni valahova
Ugrás a fórumra: |