szerintem viszont ez pont olyan beteg rész volt, mint a mangában. Ez mutatja be milyen is BM és hogy mitől annyira veszélyes. iszonyat erős felnőtt, gyermek elmével.
És így van, most kezdődnek az igazi dolgok
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
felixgotrek írta:
Szerintem esélyes,hogy március 31 ha a 904. fejezetre gondolsz.Most héten lesz a 901. adaptálása és 1 fejezet/rész tempóval csak addigra érünk oda sajna :/
Kik azok az "ők" is ? Ahh kapjátokbeee , mikor egy mangás ilyet ír és halvány lila fingom sincs ,hogy miről van szó . Rátesz egy lapáttal még a lassúsága is . BeTW igazatok van és persze tudom BM beteg és ilyennek kellett lennie , de ettől még nekem nagyon nem tetszett. Angol felirattal néztem még vasárnap ,de most megnézem megint magyarral nehogy valamit félre értelmezzek . Erre nem sok esélyt látok mert nem igazán volt kulcsfontosságú monológ DE szomjúság csillapítására tökéletes.
Sziasztok!
Nekem 2 kérdésem lenne (nem találtam sehol olyan felületet, ahol tudnék ezzel kapcsolatban kérdezni), mégpedig, hogy a One Piece sorozat új részei miért ilyen hektikusan (teljesen eltérő napokon) jelennek meg? Miért van az, hogy vasárnapra volt beharangozva annó, most meg jó ha kedden van kint az új rész, már ha nem marad ki egy hét ( ezt sajnos elég gyakran tapasztalom).
A választ előre is köszönöm, üdv mindenkinek!!
Igazából az angol fordítás mindig vasárnap jelenik meg,a magyar szintúgy.Valószínűleg most a fordítónak nem jött össze és csak 1-2 nap késéssel tudta megoldani.
kacat81 írta:
Sziasztok!
Nekem 2 kérdésem lenne (nem találtam sehol olyan felületet, ahol tudnék ezzel kapcsolatban kérdezni), mégpedig, hogy a One Piece sorozat új részei miért ilyen hektikusan (teljesen eltérő napokon) jelennek meg? Miért van az, hogy vasárnapra volt beharangozva annó, most meg jó ha kedden van kint az új rész, már ha nem marad ki egy hét ( ezt sajnos elég gyakran tapasztalom).
A választ előre is köszönöm, üdv mindenkinek!!
Hát figyelj,szerintem korai lenne Luffynak a Yonkou cím,de végtére is,ha még az is lenne,erőben úgy sem közelíti meg a többit,ha csak BM esetéből kiiundulunk.
Szerintem csak azért kezdték 5. yonkouként emlegetni mert a média azt sugallja hogy mindent Luffy szervezett le ami tottlandon történt. Bege, Germa66, Jinbei. Előtte megalakult a szalmakalapos flotta.
De a legfőbb hogy elment Sanjiért tönkre tette a Mama teapartiját és végül élve távozott, amire a kalózkirály óta nem volt példa.
Mondjuk még mindig sokkal közelebb érzem Luffyt a yonkou ranghoz mint Buggyt a shichibukaihoz (na azért ha azt a gyümit véletlen sólyomszemű kapta volna be)....
Ha belegondolunk,akkor BB is csak azután lett hivatalosan Yonkou,miután leverte Marcoékat.Pedig igazából véleményem szerint,akkor ő sem volt olyan közel a Yonkou szinthez,ha már csak figyelembe vesszük azt is,hogy Fehérbajusz ellen köpni-nyelni nem tudott.Ehhez hasonlóan Luffy a Yonkou bandájának nagyrészét legyőzte,ráadásul 2 édességparancsnokot is.
Szerintem nem volt rossz rész, nem igazán éreztem késztetést, hogy belepörgessek és ez sajnos már nagy szó itt az animében. Bár mondjuk ha csak az animét nézed, akkor teljesen megértelek, hogy nem igazán jött be a történetszál. Még ha sokszor kihagyásokkal is, de követem az animét és eszméletlenül el volt húzva, szóval nem csodálom, hogy így nem volt annyira élvezetes. Amúgy a rész szerintem nagyjából hozta a manga színvonalát, a vége meg szép lett. Innentől azért már tényleg jobb részek jönnek majd, szóval most én is fel vagyok lelkesülve az anime miatt.
Lehet, hogy tényleg nehéz lehetett spoiler mentes előzetest összerakni, de azért ezt ennél jobban is megoldhatták volna. Mármint azért elég sok mindent el lőttek benne szerintem.
Ugrás a fórumra: |