A Shichibukaiok többsége (nagy többsége) nincs parancsnoki szinten. Bennük van a potenciál, veszélyt jelentenek, vagy csak simán ők voltak azok, akik nagy tekintélyűek és megalkudtak a kormánnyal (hiszen ki tudja mennyi embernek ajánlja fel a kormány, pl. Ace-ről is tudjuk, aki nem fogadta el). Szóval ahogy kristof is mondja, nem lehet általánosítani, de a nagy többségük nem közelíti meg a parancsnokok vagy az admirálisok erejét.
Hiszen kik voltak Shichibukaiok?
- Crocodile szerintem rohadt erős egyébként, csak "pechére" a manga elején kapott szerepet Nem nézném le, szerintem lesz még fontos szerepe a történetben, de akárhogy is, nevetséges parancsnoki szintre tenni. Még ha megtanulta a hakit, és nagyon megerősödött, akkor sem nagyon.
- Moriát sem nézném le, mert szívatós a képessége, de ugyanaz igazából. Én azt mondanám a fenti két karakterről, hogy mind a ketten hatalmas potenciállal indultak, majd leverte őket valaki (Fehérbajusz elméletileg Crocodilet, Moriát meg Kaidou), és aztán leülepedtek, eltunyultak, nem kellett fejleszteni az erejüket, éldegéltek a kormányon, és főzték a saját piti terveiket.
Azonban potenciáljuk van, nem véletlenül lettek Shichibukaiok.
- Law ugyanez, baromi fiatal, baromi sok potenciállal, de Doffyval nem tudta már (még) felvenni a versenyt.
- Buggy egy mázlista, és a szervezete, amit létrehozott, amúgy nem lebecsülendő De róla fölösleges beszélni, mint harci tényező.
- Jinbei rohadt erős, kihozta magából a maximumot, de nem létezik, hogy parancsnoki szinten legyen.
- Doffy félelmetes, és az erején túl hatalmas befolyása és kapcsolatai vannak, és bár megközelíti egy parancsnok erejét, én személy szerint nem hiszem, hogy parancsnoki szinten lenne (persze ezzel már lehet vitatkozni).
- Kuma nagy kérdőjel, ő simán lehet parancsnoki szinten, Hancock szintén (bár én őt nem tartom annnnnyira nagyon erősnek, de majd meglátjuk).
- És itt van még Weeble, aki most szerintem biztosan van parancsnoki szinten, meg Mihawk, akinél jobb lenne dungeon, hogyha nem ezeket a történetből kiragadott példákat hoznád, hanem inkább megnéznéd, hogy milyen szerepet tölt be a történetben, és akkor te is belátnád, hogy admirális szint körül kell legyen, de mindenképpen a többiek felett (azaz a parancsnokok felett is, nem kérdés).
Szóval a nagyon-nagy többségük nem közelíti meg egy Yonkou parancsnok erejét.
Úgyhogy hülyeség, amit írtál.
(De ha már leszidja valaki, akkor ne írjon olyan hülyeséget, hogy "el van ragaszkodva".)
Crocodile vs Zoro
Ha megtanult hakizni, akkor sem nagyon tudom elképzelni, hogy Zoro kikapjon.
Lucci vs Doffy
Ha nagyot fejlődött az ereje, akkor sem nagyon tudom elképzelni, hogy Doflamingo szinten legyen. Azért az már majdnem parancsnoki szint... de minden attól függ (és egyébként Crocodile-nál is), hogy mit akar vele kezdeni Oda, milyen szerepet szán neki a történetben. Ha akarja, simán felhozhatta őket baromi erős szintre, hogy akár újra kihívói lehessenek ha nem is Luffynak, de a csapatnak.