Hát nem tudják megtanítani, ha nem ébred fel Először fel kell ébredjen. De szerintem nagyon kevesen (vagy senki) sem képes a mesterévé válni saját magától.
Biztos vagyok benne, hogy Robin még nem képes használni a hakit, akkor mondták volna. De azt simán el tudom képzelni, hogy majd valamikor neki is felébred
Amúgy, azért ki gondolta volna, hogy pont Usoppnak fog felébredni a hakija a csapatból először (a szörny hármason kívül, persze)? Persze, nagyon is logikus, Usopp nagyobb harcos lesz, mint mondjuk Franky, meg a többiek (legalábbis remélem). Elvégre neki az álma az, hogy bátor harcos legyen Sőt, ugye, csak neki van direkt harci feladata a csapatban Luffyn és Zoron kívül, a többiek elsősorban a posztjukat kell ellássák (hajóács, szakács, zenész, orvos, stb.)
A magas vérdíj is biztos, hogy nem csak trollkodás Odától. Vagyis most még az, és eljön az idő, amikor az lesz a trollkodás, hogy többé már nem trollkodás a 200 milla
Várom már azt, amikor Usopp igazi harcos lesz, és felnő a nagyokhoz (még ha a hármashoz nem is, de utánuk közvetlenül).