Esetleg tudná valaki jó fordításban a német OP mangát linkelni? Elkezdtem németül tanulni, így arra gondoltam, hogy elolvasom újra a mangát, jó lesz nyelvleckének, de akkor már jó fordításben volna érdemes.
Inkább nézd az animét német nyelven online. Le van náluk licenszelve így szerintem csak a hivatalos kiadást van. Valószínűleg ezért van csak 732.-től fent.
dungeonlord írta:
Mostani fejezeteknél bebizonyították,hogy nem újoncokról áll a csapat.Szépen visszavágtak Anyuci seregének.
Semleges királyság,aki az újvilágban élnek.Ez már önmagában dicséretre méltó.
Még nem láttunk Germán igazi erejét,mert az erejük a technológiában rejlik.
...
Ugye vágod, hogy a saját szövetségesei hátba támadtak?
...
Nem sokat tévedtem,mert egy kis csapat szétverte 1 Yonko 1/3hatalmát és a főbázist a saját területükön.
...
Miről beszélsz?A te véleményedet erősítettem meg. Mert régen én tartottam gyengének Doffit,most pedig erősnek.
...
Fél siker,mert megtörtént az 1Yonko küzdelem. Brook harcolt elsőnek egy Yonko ellen és késöbb Luffy válaszolt egy búcsú ütéssel. Bege terv még kérdéseses,mert ha Pudding elárulja Anyucit,akkor még lehet valami.Várjuk ki a végeredményt.
...
500démongyümölcs használóról beszélünk+te is megerősítetted .
...
Luffy kölyöként erős,Garp egy legenda akkor gondolom Dragon rohadtól op lehet.
Szívből remélem,hogy ez lesz.
Mert mind2 sokkal erősebbnek tartjuk Dragont.Nem értelek néha Jon.
Tévedek?Igen,de nem mondanám buktának az elméletemet.
...
Max annyiban tévedtem,hogy nem itt bukott az 1Yonko.
1. Most láttuk a Germa (és nem Germán) igazi erejét, használták a tecnhológiájukat. Ennyit tudnak. Nem rossz, de meg sem közelítik azt az erőt, amit te jósoltál nekik. Katakuri egy kézzel végzett Ichijivel, aki talán a legerősebb köztük.
Ennyit erről.
2. Jaj, hátba támadták, oké, de ugye nem gondolod, hogy Bobbyn fél percnél tovább bírta volna Sanji ellen?
3. Miről beszélsz? http://naruto-kun...ece/871/16 http://naruto-kun...ece/871/17
Olvasd el ezt még egyszer. Luffyék rongyosra lettek verve. Lefordítom még egyszerűbbre: ha nem lenne hatalmas mákjuk (ami ugye tudjuk, hogy nem mák, inkább sors, de ezt most hagyjuk), és nem robban fel a Tamatebako, Big Momék háta mögött, akkor itt MIND meghaltak volna. Mindannyian. Miről beszélsz, hogy Big Mom hatalmának 1/3-t leverték? Elpusztították a bázisát? Egyik sem igaz. EGY parancsnokot vertek le, de ez nem az 1/3-a az erejének, inkább az 1/10-e, és nem rombolták le a bázist. Káoszt csináltak, de ha nincs a bomba, ami tök független Big Momtól és Luffytól is, itt meghalnak Luffyék.
4. Doffy baromi erős, de az, hogy admirális, vagy neadjIsten Yonkou... könyörgöm.
5. Ne csinálj a szádból segget Azt mondtad, le fogják verni. Luffy egyszer ütötte meg. Ennyire volt képes. Brook meg megkarcolta az egyik lelkecskét, ne már, hogy ezt komoly Yonkou elleni harcnak nevezzük. Ráadásul te ezt az után is állítottad, az első harc alatt azt értetted, hogy itt fognak először vérre menő harcot vívni egy yonkou ellen.
Ami hülyeség volt.
6. Akkor azt gondoltam, hogy Kaidoué a legerősebb sereg, ma már, látva a Mamáét, egyáltalán nem vagyok benne biztos. De ami a legnagyobb különbség kettőnk között, hogy én azt mondtam, hogy talán, meg szerintem, te meg biztosra állítottad. Javíts ki, ha tévedek.
7. Nem tartom sokkal erősebbnek Dragont Shanksnél... miért tartanám? TALÁN egy kicsivel erősebb, de ez sem biztos, sőt. És Shanks a hakijáról híres, még Fehérbajusz is elismerte, sőt, figyelmeztett rá. Jelenlegi ismereteink szerint Shanks a legerősebb haki használó. LEHET, hogy Dragon erősebb lesz, nem biztos. Szerintem erősebb lesz majd egy kicsivel, TALÁN, de nem király akaratában, hanem képességekben.
8. Rengeteg mindenben tévedtél, lásd már be, könyörgöm
1:
Még keveset tudunk róluk.http://naruto-kun...ece/871/12
Várjuk ki az arc végét.
Ne Katakuri alapján ítéld el Sanji testvéreit,mert ő Anyuci jobb keze és talán erősebb.
2: Szintén kevés infok van.Ez kb. olyan volt, mint amikor Bege hátba támadta Pekomst.
3.:
Luffy csak 1 ütéssel búcsúzott Anyucitól.Nagyon érezhető,hogy Oda most visszafogta Luffyt.Mert 1 g4 támadással nem fáradhatna ki Luffy. (70%erejével se)
4:Megbeszéltük,hurrá!
5:Elismerem,hogy vártam a vereségét és tévedtem.Mert tényleg túlerőben vannak.
6:
Anyucinak az átlag katonák sakkharcosok és Kaidonak pedig Zou démongyümölcs használók +még ott vannak a Wano kardforgatói.Egyelőre még Kaido seregét tartom erősebbnek.
7:Ezzel egyetértek. Kéne egy Dragon harc és ott majd kiderül az igazság.
8:Én beismertem .
1. Komolyan belinkelted azt az oldalt, amikor Judge egy full támadását Big Mom a FOGÁVAL védi ki? Nem igaz, hogy keveset tudunk róluk, épp, hogy már nagyon sokat tudunk róluk. És az arc vége meg 3 héten belül lesz, nemtom mit vársz tőlük, mikor most verték félholtra őket fél kézzel.
Félre ne érts, én szerintem bizonyítottak, áttörték Perospero falát, Katakurit is képes volt lefoglalni Ichiji addig, amíg Ceasar elment, stb. de ez ennyi. Ennyire voltak képesek.
2. Könyörgöm Dungeon, a vérdíja, az, hogy Oda lezárta ennyivel a karakterét... Pekomsról mindenki tudta, hogy nem ennyi. Bobbinban ennyi volt. Sanji a rúgásával majdnem kiütötte.
3. Luffy azért búcsúzott egy ütéssel, mert fáradt volt, ennyi ereje volt. Full erővel biztosan képes feltartani a Mamát egy ideig. Egy ideig. Aztán meg meghalna. Ha ezt nem látod be, nem tudom, mit olvastál eddig.
Elmondom újra: Luffyék rongyosra lettek verve.
Pont.
4. Igen? Megbeszéltük? Akkor belátod, hogy Doffy bármilyen erős is, nem érhet fel egy Yonkouhoz?
5. Értsd meg, ha itt lennének Zoróék, akkor is ez lett volna a vége, csak lassabban. Nem csak a túlerő miatt kaptak most ki, hanem mert SOKKAL gyengébbek még.
6. Azok az átlag sakk katonák baromi erősek, Luffy így is megszenvedett velük, hogy alig tudtak harcolni a Vivre Card miatt.
Mindenesetre lehet, hogy Kaidou serege erősebb, de én elsősorban a tisztekre gondoltam, azokban meg Mama bővelkedik.
7. Oké. Majd megkapjuk valamikor.
8. Oké.
Ha valaki tudja hogy hol tudok SBS-t olvasni magyarul (kb. 600. fejezet utániakat is a jelenlegiekig) vagy ha nincs magyarul akkor angolul az kérem szépen írja meg nekem PRIVÁTBAN.
Tudom egy oldalon olvastam kb impel downig de onnantól nincs fenn ott se
Most hogy az arc vége felé tartunk, gondoltam összeírom, amit a BM kalózok belső felépítéséről gondolok. Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok róla. Hagytam-e ki valamit, feledkeztem-e meg valamiről.
BM kalózok rangja legmagasabbtól a legalacsonyabbig:
1. A kapitány, azaz maga BM.
2. Miniszterek. Közülük kiemelkedik a 4, vagyis a jelenben már csak 3 Édességparancsnok.
3. Sakk tisztek.
4. Egyéb BM kalózok.
5. Randolph és Tsuru (a daruja, ha jól tudom ez a neve) illetve a Kekszkatonák.
6. Sakk hadsereg: Király és Királynő -> Bástya, Huszár és Futó -> Gyalog
7. Lelkecskék (vezérük King Baum)
Akiket nem tudtam sehova se helyezni, de valószínűleg nem a 4. kategóriába tartoznak, azokat nem is fogom említeni, mint pl.: Brülée, Diesel, Strauser, alárendelt kalózbandák mint a Tűztank kalózok.
2. Miniszterek
Rangban azért tettem a Sakk tisztek elé mert mégiscsak BM gyerekei így gondolom magasabb a rangjuk de az erejüket tekintve nem hiszem hogy erősebbek sőt a legtöbben szerintem gyengébbek.
Ez alól persze kivételek az Édesség parancsnokok. Őket vehettem volna külön rangnak hiszen a többi Miniszter felett állnak de mivel ők is Miniszterek ezért összevontam őket.
Látszólag mindannyian gyümölcshasználók és a legtöbben a Miniszteri posztjuknak vagy ahhoz kapcsolódó gyümölcsöt ettek meg.
Az Édesség parancsnokokat leszámítva nem mutatták jelét hogy tudnának Hakit használni.
Egyébként Snack legyőzése nem rég történhetett hisz Urouge az égi szigeten eléggé meg van sérülve lehet hogy még ebből a harcból gyógyulgat.
Kíváncsi lennék hogy Snacket Urouge ölte meg vagy BM dühében de az biztos hogy nem csak le lett fokozva.
3. Sakk tisztek
A BM kalózok olyan tagjai akik nem BM leszármazottjai.
Tamago esetében jól látszik hogy még a Miniszterek is elismerik és nem egyértelmű az alárendeltsége.
A 4 ismert tagból (Tamago, Pekoms, Bege és Bobbin) kettő biztosan tud Hakit használni. Bege és Bobbin kérdéses de Begének többször is szüksége lett volna rá de nem használta így valószínű hogy nem is tudja használni (ami nekem nagy csalódás).
Eddig ismert minden tagjának van gyümije, vérdíja és valószínű, hogy a rangja utal a harci képességeire (Tamago -> huszár, Bege -> bástya).
4. Egyéb BM kalózok
Biztos nekik is vannak olyan tagjaik akiknek nincsen ragjuk. Pedro üldözésénél azt hiszem láthattunk is néhányat. Azt nem tudom hogy olyan névtelen átlagos senkik lesznek mint az eddigi bandák közkalózai vagy azért egy Yonkou csapatában közöttük is vannak nem átlagemberek.
5. Randolph és Tsuru illetve Kekszkatonák
Randolphot gondolom nem kell részletezni mivel erősebbnek tűnt mint egy átlag lelkecske és szerintem a Kekszkatonákat se hisz Cracker páncéljánál láthattuk hogy milyen erős és egy ilyenből létrehozott Lelkecske nem lehet semmi.
6. Sakk hadsereg
Mivel lelkecskék gondolom a rangjuk alacsonyabb az átlag BM kalózoknál de ha azok csak átlagemberek akkor biztos hogy erőben magasabb szinten állnak.
AFR írta:
5. Randolph és Tsuru (a daruja, ha jól tudom ez a neve) illetve a Kekszkatonák.
6. Sakk hadsereg: Király és Királynő -> Bástya, Huszár és Futó -> Gyalog
...
Akiket nem tudtam sehova se helyezni, de valószínűleg nem a 4. kategóriába tartoznak, azokat nem is fogom említeni, mint pl.: Brülée, Diesel, Strauser, alárendelt kalózbandák mint a Tűztank kalózok.
...
Az Édesség parancsnokokat leszámítva nem mutatták jelét hogy tudnának Hakit használni.
...
Kíváncsi lennék hogy Snacket Urouge ölte meg vagy BM dühében de az biztos hogy nem csak le lett fokozva.
3. Sakk tisztek
Tamago esetében jól látszik hogy még a Miniszterek is elismerik és nem egyértelmű az alárendeltsége.
...Begének többször is szüksége lett volna rá de nem használta így valószínű hogy nem is tudja használni (ami nekem nagy csalódás).
Eddig ismert minden tagjának van gyümije, vérdíja és valószínű, hogy a rangja utal a harci képességeire (Tamago -> huszár, Bege -> bástya).
1. Milyen Kekszkatonák? Voltak a Sakk katonákon kívül más lelkecske-katonák is? Erről lemaradtam ezek szerint Vagy kiment a fejemből. Mikor voltak?
2. A Sakk hadseregen belül szerintem fölösleges megkülönböztetni a rangokat. Sakk hadsereg, ennyi.
3. Brülée nem miniszter? Belegondolva logikus, nincs kajaképessége, mindenesetre nem kicsi feladata van, az erdő védelme. Akárhogy is, semmivel sem mondanám miniszteri rang alattinak, mégha nem is miniszter.
4. Amikor Begét támadták, Ceasar azt mondta, hogy majdnem mindenki tud kint hakit használni. Szóval egészen biztosan tudnak hakit használni a miniszterek, legalábbis a többségük.
5. Erre én is kíváncsi lennék, hogy vajon mi lett Snack-el, és hogy mi lesz Crackerrel. Visszatérhet a csapatba, mint parancsnok? Remélem igen, kár lenne érte, a karakteréért.
6. Ha kicsit alárendelt is Bege a család többi tagjának, az pusztán vérségi okból van, nem erőből, egyetértek. Mindenesetre kicsit észrevehető a dolog, ha nem is alárendelt, de mindenesetre megkülönböztetett (az esküvőn sem vett részt, pl.)
7. Miért csalódás sokaknak? Ezt nem tudom felfogni. Amikor túl sok haki használó lett, az volt a baj (és az tényleg baj volt). Bege rohadt erős így is, és én nem bánnám, ha nem mindenki ugyanazon séma szerint menne az Újvilágban, magyarul haki, haki, haki.
8. Jogos, Tamago lovag... mindenesetre akkor ez sokat mond Begéről is ám. Nem lebecsülendő az ereje. Sőt.
Elég nagy luxus lenne Mama részéről, ha menesztené vagy megölné Crackert (beszámítható állapotban), amúgy én is kíváncsi lennék mi történt Snack parancsnokkal. Azt sem tartom kizártnak, hogy Big Mom megölte, amikor becsavaradott.
Igen a miniszterek egy-egy szigetért felelősek, Brülé az erdőért, bár ettől még megkaphatta volna a miniszter rangot simán meg van az ereje hozzá.
Randolph és a daruja szerintem valamilyen szinten a lelkecskékhez tartozik, azonbelül a Homiekhoz, mint King Baum és Croc.
1. kristofkristof jól linkelte és látható is az oldal bal alsó paneljében kettő a jobb panelben meg Brook-ék beszélnek róluk. Illetve az utolsó anime részben is láthatók ugyanennél a jelenetnél. Egy ilyen veszi fel a cukorkát a sikátor előtt.
2. Csak azért részleteztem mert benne volt a mangában és mind rang különböző fegyvert használ.
3. Nem volt említve hogy az lenne. A kajaképesség hiánya nem kizáró ok lásd Mont d'Or neki is könyvképessége van mégis ő a Sajtminiszter. Azonban abban kristofnak igaza van hogy a miniszterek egy-egy sziget urai. Brülée még ha felelősségtejes feladata is van csak egy erdőt véd.
4. Ezen átsiklottam.
5. Remélem kapunk egyszer egy visszaemlékezést az Urouge vs Snack-re nagyon érdekelne.
6. Igen az esküvőn csak a család vett részt.
7. Én nem éreztem soknak asszem. Bellamy zavart nagyon illetve hogy Chinjao Hódítózott. Nekem az magától érthető volt hogy a 11 Supernova a Legrosszabb Generációból Haki használó lesz. Bár ha jobban belegondolok az hogy ha Haki nélkül élték túl az újvilágot és Bege Haki nélkül vált Sakk tiszté az talán csak még badassabbá teszi őket. De Kid, Urouge és Drake akiket még mindig esélyesnek tartok.
8. Begét el is ismerem. Mint az 7. pontban is írtam ha Haki nélkül vált tisztté az még elismerendőbb. És láthattuk hogy megérdemli a bástya rangot hisz még BM ellen is jól védte a többieket.
Egyébként lehetségesnek tartjátok hogy Smoothie Tamago lánya?
Elég nagy tiszteletet mutatott felé illetve látszólag ő is hosszúlábú.
Illetve kristofkristof
Randolph és a daruja is Lelkecske. Csak ha jól rémlik említették hogy ha egy állatból válik Lelkecske akkor az erősebb.
Egyébként mi az a Homie?
A homie az simán lelkecskét jelent szerintem, nem egy azon belüli kategória.
Nyilván, szerintem is képes hakit használni a 11 supernova többsége. De én nem bánom, hogy pl. Bege pont nem, változatosabbá teszi.
Azt kizártnak tartom, hogy Tamago megdugta volna a Mamát (Már bocsánat.) Habár őszintén, már félek ilyen egyértelmű dolgokat kijelenteni, a Mama csinált őrültebb dolgokat is
homie = haver
Szerintem se valami rang de arra se emlékszem hogy elhangzott volna
Őszintén szólva azon is csodálkozhatunk hogy bárki megtette. Ráadásul 40 valahányan is. De mondjuk Poundot se értem hogy BM mit látott benne. Amíg őt meg nem ismertük azt hittem hogy különböző fajok erős tagjaitól akart gyerekeket de hát na ő nem az.