Persze jól hangzik, hogy a teljes kitetsu set meglesz Zoronak, de mégis miért cserélné le a kardjait olyanokra amik gyengébbek? Wado ichimonji a legjobb a setjéből, a legendás fekete pengék pedig nem véletlenül legendásak. (Arról nem is beszélve, hogy Mihawk-nak is fekete pengéje van, tehát nem valószínű, hogy Zoronak ne legyen.)
Jelenleg shusui Zoro legjobb minőségű kardja. Ezzel sem wado ichimonji, sem shodai kitetsu nem tudja felvenni a versenyt, pedig mindkettő a setjének a legjobbja. Szóval ha Zoronak lesz új kardja, akkor csak a sandai kitetsu helyére valószínű.
Ami Hawkins-t illeti, szerintem azért nem jelentett már most Kaidonak, mert valamiféle terve van. Nem hiszem, hogy valaha is harcolni akarna Luffy vagy a Szalmakalaposok ellen. A marinefordi csata alatt volt az amikor jósolgatott, és látta a kártyákban, hogy Luffy esélye a halálra mindig 0%, ami azóta sem változott.
Lehet, hogy amikor Kaido megjelent a szövetségük szigetén, akkor látta a kártyáiban, hogy csak úgy élhetik túl, ha behódolnak. És mivel akkor már tudták, hogy Luffy-ék célpontja Kaido, ezért tudták azt is, hogy meg fognak jelenni, és akkor szövetkezhetnek velük, és élve meg viszonylag épen megússzák az egész "hopp egy yonkou véletlenül itt landolt piszok szar hangulatban" dolgot.
Legalábbis szerintem. Persze Oda úgyis jobban tudja, és valószínűleg valami teljesen mással rukkol elő.
(Kuina szerintem nem él. Nekem nem tetszene. De ízlések és pofonok. )