Igazából a tipikus sablon bevezetés volt, amit számomra a vége mentett meg a teljes unalomtól.
A két új karakter még nem igazán van bajom, de már most érzem én is, hogy hosszú távon nekem is az agyamra mennek majd biztos. Nekem nagyon úgy érzik, hogy Oda nagyon megakarja pörgetni a dolgokat, a kislány nyomorúsága, Ace is feljön szóba, illetve már most megjelent egy szupernova, aki remélem hasonló szerepet kap majd, mint Bege. (Itt hasonló alatt nem az árulást értem, csak, hogy legalább hasonló volumenű szerepet kapjon, tehát legyen ő is kirészletezve valamennyire).
Na ez a polipos rész nekem is wtf volt. Azt értem, hogy Sanjiékat előreküldte és, hogy ő is ment volna utánuk, de, hogy ilyen indokkal váljanak szét..
A másik kicsit érthetetlen dolog, hogy nem ismerték fel azonnal Luffyt. Jó, most mondhatjátok, hogy egyből lebuknának, meg minden, de azért na, nekem ez wtf.
A kislány képességén én sem teljesen tudok kiigazodni. Én sem vágom teljesen miért nem ette meg a dangot, de én azon a véleményen vagyok, hogy vagy nem eheti meg, vagy koplalás van a háttérben a várakozás miatt. Az is fura volt, hogy Luffynak sem adott belőle. Na mindegy remélhetőleg hamarosan ez kiderül.
Hawkins feltűnése nagyot dobott most a fejezeten. Nagyon érdekes karakter és nagyon kiszámíthatatlan, hogy mit fog cselekedni. Ő az a tipikus személy, aki majd latolgatja az esélyeit és bármelyik pillanatban oldalt vált. Kétlem, hogy most azonnal összeállna Luffyval, azt viszont simán kinézem, hogy a találkozás után sem fogja jelenteni. Bár szerintem ő tuti nem maradna végig Kaido alárendeltje a hűséget inkább X-Drakeből feltételezem, de ezt már számtalanszor leírtam. Amúgy Basil nem igazán lepett meg, gondoltam, hogy átáll, hiszen mindig latolgatja az esélyeit. Én Killerre leszek kíváncsi, hogy tényleg beállt-e Kaidohoz, ugye fogságban eddig csak Kidet láttuk. A Kid-Apoo-Hawkins szövetséget sem írnám még le teljesen, egyik sem tűnik olyannak, aki Yonko alatt dolgozna, csak kivárják a megfelelő alkalmat. Bár Kidet ismerve ez szerintem nem hatja meg és lehet ezzel elvágták magukat teljesen nála.