Tényleg nem volt itt semmilyen ígéret. Már Totland ív elején is többször beszéltünk már arról, hogy amikor Oda azt mondta, hogy ez Sanji éve, nem azt jelenti, hogy megkapja a megérdemelt rivaldafényt. Sanji nem kapta meg a harcot, de ha még nem lett volna elég még a kiemelkedő területein is csorba esett. Gondolok itt a gyorsaságára és a stratéga szerepére. Amikor megvédte Chiffont Oventől, kapott egy kis hypeot a gyorsaságára, de aztán miután befutott a Germa, egyből lassúnak is lett titulálva. Stratéga részről sem jobb a helyzet, elég sok rossz döntést hozott, nyilván, mert magáról volt szó és a többieket akarta védeni, de ez kb. senkit sem érdekelt egész végig. Nagyjából amiből hozta a kötelezőt az a szakács szerepe volt.
Zoronak sem lett leígérve a Shogun, csak mivel a legtöbben (köztük én is), azt hittem Luffyék sokkal később fognak befutni és valamivel el kell ütni az időt, addig a csapat másik fele aktivizálja magát és erre nem bedobta Oda, hogy már itt is vannak..
Az meg, hogy nem Wanon vannak, arra szerintem megint kicsi az esély. Én nem írnám le ilyen hamar a történetszálat, még jóformán épphogy elkezdődött, bármi meglepetést bedobhat Oda. Persze örülnék ha Zoro és Sanji is kapna komolyabb harcot, de ez egy másik dolog. Sokszor mondtam én is, hogy Sanji éve nem azt jelenti, hogy harcot kap, de ettől függetlenül naiv módon még az utolsó utáni pillanatban azért szerettem volna, ha kap valamit.
Én sem teljesen értettem mire értettél itt filler alatt. Tény, hogy a mangáknál előfordul, hogy bedobnak valami időhúzást, vagy valami kis töltelék szálat, aminek egyáltalán nincs nagy szerepe, de szerintem itt erről szó nincs. Wano már hosszú évek óta köztudott, hogy lesz. Még ha Thriller Barkon esetleg nem is lett megnevezve Wano (már nem emlékszem rá), de Punk Hazardon már egyértelmű volt, hogy lesz szerepe. Pláne azok után, hogy Kin'emonék már mióta a csapattal vannak, kizárt, hogy töltelék sziget legyen. Ha valami random szigeten ragadtak volna le valami gagyi indok miatt és érdemben nem történik semmi, akkor azt mondom, hogy kicsit időhúzás meg töltelék szaga van, de ez itt szerintem fel nem merülhet Wanon. Adott a cél, amit teljesíteniük kell, elég sok jelentősége lesz az itt történteknek.