Így van jó látni ezeket az apró hasonlóságokat, mert egyrészt érdekes másrészt pedig azt mutatják hogy mennyit fejlődnek a karakterek.
One Piece manga
https://jaiminisb...910/page/1
Jó olvasást!
Ez engem most nagyon meglepett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megérkeznek Wanoba. Végül nem lett igazam és tényleg zökkenőmentesen megérkeztek a mai malőrt leszámítva.
https://jaiminisb...910/page/3
Mivel nem érkezett durva hír gondolom a Reverie még javában tart vagy a vége fele járhat esetleg , ami logikus, hiszen kb egy hetes.
https://jaiminisb...910/page/4
Sanji reakciója Kureha láttán kicsit fájt.
https://jaiminisb...910/page/5
Ilyen retardált ok miatt nem értesülni Kaido és Big Mom beszélgetéséről.. komolyan mondom nem vagyok meglepve.
Ugye ezután jött a szokásos bevezető és a halálom a csapat további szétválása. Amit most láttunk Wanoból még mindig varázslatos, nagyon kidolgozott, nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, de már az egyik legérdekesebb szigetnek tartom timeskip óta.
Így belegondolva nem is olyan rossz ötlet a csapat újra egyesítése, szóval a pletyka igaz volt, hogy amilyen gyorsan csak lehet Oda mindenkit összeboronál Wanon. Emiatt viszont én nem aggódnék Zoro miatt, biztos, hogy meg fogja kapni itt a maga szerepét. Bár Zoro húzásával és Luffyék megérkezésével szerintem már nem lesz hosszú életű Kin'emon beépüléses terve.
Viszont nekem még a Marcos dolog nem világos, arra tippeltem volna, hogy Weevilt valahogy a közeljövőben hozza be Oda. Ugyanis Marco elvileg miatta nem csatlakozik a buliba. Azt viszont már nagyon régóta tudjuk, hogy Weevil és az anyja Marcot keresik, viszont fingjuk sincs arról, hogy hol lehet. Mivel gondolom Fehérbajusz szövetségesei nem köpik be, így gondolom ez változatlan. Meg amúgy is Luffyt akarták megkeresni, mert azt feltételezik, hogy tudja hol van. Kíváncsi vagyok, akkor őt mikor fogja bedobni.
Nekem ez az újságszétvágós rész fájt nagyon
Én arra gondoltam régen hogy Weeble (vagy Weevil?) Wano felé vezető úton fogja megtámadni Luffy-ékat aki leveri. Ez megbukott de a másik tippem hogy Wano-ban támad rájuk és ennek a hírnek hallatán indul meg Marco és csak a végső harcban fog berobbanni és elhozni a fordulópontot a Szövetség vs Beast kalózokban még bejöhet.
Viszont Kid és Kaidou üzenete el lett felejtve?
Én még mindig nem tartom esélyesnek hogy BM és Kaidou összeálljon. Nem olyannak éreztem azt a beszélgetést amiből egy bimbódzó szövetség kerekedne. Meg hát az egójuk is megsínylené ha összeállnának Luffy ellen.
Oh és ez a Japán mitologikus dizájn Wano állatvilágában nagyon bejön
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett a fejezet. Oda képtelen levetkőzni ezt az undorító szokását és mindig szétszeparálja a csapatot. A könyökömön jön már ki. Én sajnos 2-3 hete tudtam ,hogy megérkeznek Wanora. Így a meglepetés elmaradt. Pont mondtam barátomnak, hogy nem örülök annyira Wanonak, mert megint jön a szokásos sablonnak nevezhető bevezetés. Nem kellett csalódni.
Weebles meg simán megtudhatta hol van Luffy, hiszen az újság megírhatta, hogy Wanora tart. Azt is megírta, hogy Mama oda tart levadászni Luffyt, ha Bakkin nem fél egy Yonkoutól, amire jó esély van, ha társa volt Mamának és Kaidounak, akkor meg pláne.
Szal simán beugorhat Wanora.
Nekem azzal egyáltalán nincs semmi bajom, hogy Luffyék ilyen hamar befutottak. Igaz nagyon meglepett, de valamilyen szinten logikus is, a csapat egyik fele Dressrosán mutatott (egy keveset), a másik fele meg Whole Cake Island-on. A csapat már Dressrosa első harmada előtt nem volt együtt teljesen, amit gondolom nem kell részleteznem, hogy rohadt hosszú idő. Már nagyon régóta hiányoltam, hogy nincs együtt a csapat, de lehet csak én vagyok ezzel így.
Igazából még nem is a szétválással van bajom, hanem egyrészt azzal, hogy mindig történetszál elején dob be egy ilyet sablonszerűen, ahogy Hiei is mondta és valami gagyi indokkal. Másrészt meg a szétválás ideje, amit ugye a legelején említettem. Megértem, hogy sokszor kell szétválni a csapatnak, hiszen nem lehetnek benne mindig kilencen, de remélhetőleg már nem lesz olyan hosszú szétválás. Az is érthető, hogy most beszivárognak tehát nem lehetnek teljesen együtt, de na azért remélem nem húzza ezt sokáig.
Amúgy nem tudom most mi ez a nagy szivárogtatás, pár hete már én is hallottam dolgokat Wanoval kapcsolatban, csak azért nem olyan részletesen, mert annyira nem jártam utána, akaratlanul is belefutottam.
A szeparálásnak Dressrosán meg WCI-en az az értelme volt, hogy ahelyett, hogy 3 panel jutott volna mondjuk egy Frankyre vagy Namira, a hasonló karakterek végre tudtak villanni ezer éve először. Így arconként kevesebb throwaway-villan kellett, és több idő jutott nekik. De még így is panaszkodtak sokan, mennyire el lettek húzva ezek az arcok, akkor mi lett volna, ha az egész legénységnek tisztességes szerep jut mindkét helyen? Én inkább olvasnék tisztességesen kevesebb karakterről, minthogy a Luffy-Zoro-Sanji trió helyett megint mindenki csak biodíszletnek legyen ott a harcban. Bár lassan tényleg érik egy találkozó.
Jah az teljesen érthető, hogy miért váltak ketté. A baj az, hogy minden arcban a csapat szétszéled valami nevetséges oknál fogva. Zoro eltéved. Luffy-t elvesztik. Vagy valami mindig van. Ez már unalmasan várható. Ráadásul nincs igazán jelentősége vagy ráhatása a történetre. Szinte csak filler.
A szétszéledésnek is az a szerepe, mint a kettéválásnak, csak kicsiben, arcon belül. Tíz ember között sokkal kaotikusabb és érthetetlenebb az interakció mint három-hat között, arról nem is beszélve, hogy már be se lehet ennyi embert nyomorítani egy normális méretű panelbe. Ennél a három-hatnál több ember között hosszútávon már nem nagyon követhető a kommunikáció, mint ahogy élőben se szereti az ember, ha még nyolcan beszélnek vele párhuzamosan.
Nosztalgikus visszaolvasni az első fejezeteket Arlong magasságából, ahol mind az öten együtt voltak, de nem véletlen, hogy Oda már inkább szétválasztja őket.
Igen a borítókép megmosolyogtató ugyanakkor elgondolkodtató. jó volt látni
Ezért mondtam hogy az időérzékem nagyon össze van keverve, és már nem tudom pontosan hogyan zajlanak az események. SZERINTEM Luffyék egy nap alatt nem érkeztek meg Wanora. majd kaphatunk valami visszaemlékezést mint Zoun.
Az újságos jelenetet letagadni se lehetett volna xDD Az egész fejezet alatt azon gondolkodtam hogy ezek mennyire ostobák... és a kaitányuknak ráadásul 1,5 milliárd a vérdíja... xDDD ez még röhejesebbé tette.
Egyelőre nem tudom megint minek kellett ennél is jobban szétosztani a csapatot de remélem gyorsan egyesülnek majd. Kulturált módon a Szalmakalaposok nem tudnak szétválni a vérük is ellenkezik ellene XD
Kaido és BM nincs az az isten hogy összefogjon. erre 0%ot adok.
Viszont igazatok van Weevil beugorhat míg nem kerülnek Yonko közelbe... meglátjuk.
Ugrás a fórumra: |