Nos nem tudom már de beirtam most keresőbe One Piece will be Monthly, kidobott pár mostani dátumot. Lehet kacsa nem tom mert elvileg Oda is tagadta ezért kérdezem halott-e valaki valamit erről.
One Piece manga
Én s olvastam valahol de szerintem kacsa. Nagyon gáz lenne ha csak havonta jönne ki néha még az egy hetet is nehéz kivárni De szerintem Oda tudja hogy ezzel nagy felháborodást keltene így nem hiszem hogy ezt meglépné.
szerk. most olvasom hogy ez meg is lett cáfolva szóval mindegy is.
Ha az én kommentemre gondolsz, az nem cáfol meg semmit, mivel csak elméletben mondtam, hogy nem tudom elképzelni.
De bizonyára vannak olyan körülmények, amik miatt nincs más lehetőség, rákényszerülnek, hogy havi legyen a manga (pl. Oda egészségügyi állapota).
Csak ezt azért nehezen tudom, meg nem is akarom elképzelni.
Egy kicsit mérges vagyok a fejezet után, de nem azért, mert nem élveztem. Egyszerűen bosszantó, hogy ennyire nyomorék lett az apja. Hosszabb flashbackhez még korán van ezért kapjuk a morzsákat.
Valszeg, ha anyuci képbe kerül jön a hosszabb flashback, bár ezek után ő is tuti valami genya lesz. Ki menne hozzá egy ilyen debilhez?
Viszont mivel, ha jól értem 3 v 1-ben inzultálták Sanjit, ha megjön a két másik kretén Sanji végre komolyan veszi a dolgot és elveri mindegyiket egyszerre ez szinte borítékolható talán az apjával együtt is.
Már az is bosszant, hogy üvölt a fejezetről milyen erőkülönbség van az apja és Sanji között. Azt lehet bebeszélem magamnak, de az apjának esélye se lenne, ha Sanji nem gyökérkedne.
Nem értem mi tartja vissza. Azon kívül, hogy túl korán van. Az a karperec meg Haki ellen már nem sok szart ér. Ray-san megmutatta nekünk
OMFG
Könyörgöm, ha nem Sanji fogja leverni az apját meg úgy kb az egész családját, akkor nagyon mérges leszek.
Sanji családja pontosan olyan undorító, mint maguk az Égi Sárkányok. Csak tudnak egy kicsit harcolni. De Sanjit meg sem közelítik erőben. Ha Sanji apja és összes testvére egyszerre támadna rá akkor sem lenne esélyük. Kivéve a nővérét, hiszen Sanji nem üt meg nőket és ez alól gondolom a nővére sem kivétel.
Egyébként eddig az egész családból maga Sanji nővére aki valamennyire érdekel. A bátyjai meg az apja egy rakás sz*rok. Bár lehet nem kell nagyon bizakodnom, mert az eddigiek alapján ő sem különb semmivel. Ő adta rá Sajni csuklójára is azokat a robbanó bilincseket.
De menő lenne, ha Luffy le tudná szedni Sanji kezéről a bilincseket mint anno Rayleigh Camie nyakáról.
am sanji faterja most akkor tud hakit használni? csak mert nem volt annyira szokásos az ábrázolása de nekem mégis annak tűnt
nekem semleges volt ez a fejezet, kicsit lehangolódtam amikor láttam hogy Jajji kb minden képessége csak a technológiának köszönhető :/
Szerintem Reijut még ne írjuk le, ő még lehet jó ezek ellenére is hisz végülis az apjának nehezen mondhat ellent.
De ja remélhetőleg Sanji majd leveri a családját.Az anyjáról eddig semmi infó sem jött.Kíváncsi vagyok vele lesz e valami terve Odának.
Különben olvastam olyasmit hogy a Germa 66 tagjai lehet robotok és/vagy cyborgok .Köztül Yonji is.
Mindenesetre van értelme,de majd meglátjuk.
Jaja, ilyet én is olvastam, hogy...hát fogalmazzunk úgy, hogy nem szimpla emberek. És van benne ráció.
Mindenesetre nagyon jó fejezet volt. Először nekem is csalódás volt az apja, de utólag tipikus genyának látom, akit majd az arc végén Luffy az égbe repít..bár talán most ezt már tényleg Sanjira kéne hagynia.
Kíváncsi vagyok, hogy alakul a dolog, úgy látszik, hogy hosszú arcnak nézünk elébe megint.
Várom a pillanatot, mikor Luffy egy ütéssel eltakarítja az útból Sanji apját, hogy harcolhasson Big Mommal.
Mert szerinte hiú ábránd lenne azt gondolni, hogy Luffynak 5 másodpercnél tovább tartson ez a gyökér.
Illetve azt is várom mikor a Germa ráébred, hogy erős szövetséget reméltek, de álmukba se gondolták, hogy még félelmetesebb ellenfelet szereznek maguknak.
Már azt is opciónak tartom, hogy Mama annyira gyengének ítéli meg Vinsmoke családod, hogy törli az eljegyzést illetve nem, mert Sanjit erősnek véli és őt akarja a családba A többit meg kipenderíti.
Helo.
Van néhány gondolatom a legutóbbi néhány fejezetről és érdekelne a véleményetek.
Az első és legszembetűnőbb szerintem (bár vissza olvasva nem rémlik, hogy bárki írta volna) a Luffy klón az erdőben, vagyis Brülé. Egy pillanatra azt hittem hogy Mr.2 gyümijének erejét birtokolja de visszanézve senki se ért Luffyhoz az erdőben (csak Nami mikor felpofozta) ráadásul nem is hasonmásnak tűnik hanem tükörképnek mivel a seb a másik szeme alatt volt. Lehet hogy valami alakváltó gyümi ez is? Ez csak és teljesen találgatás részemről mert tényleg lehet valami illúzió is de kicsi esélyt látok rá, hogy egy illúzió használó, még ha gyümi ereje is van egyenlő félként mennyen öklözni Luffyval. Ráadásul ott van a Sanji hasonmás is (aki azonban nem tükörkép, ráadásul az a fekvő póz nagyon hasolnó szerintem mint macskáé az Alice-ban), mivel egyszerre volt jelen Hamis-Luffy és Hamis-Sanji is lehet, hogy egy "felébredt" alakváltó gyümi lenne ami az erdőre is hatással van (pl. mind emberek csak átváltoztatva). Tudom, hogy az illúzió is magyarázat és egyelőrre nekem sincs konkrét ötletem miféle alakváltó gyümi lehetne, de érdekelne mit gondoltok. Szerintem egy alakváltó gyümi még ezeket az állatembereket is létre tudná hozni, mivelhogy Carrot szerint nem minkek és valahogy olyan érzésem van, hogy az állat gyümik nem Mama stílusa (ha Kaido területe lenne az már más lenne de ez a Mama fő szigete). Mit gondoltok?
Egyébként én tökre meglepődtem milyen gyengék Germa-ék, azt hittem vannak olyan erősek mint Sanji, ha már egy Yonkou is szövetséget akart velük. Szokott túlozni Hiei, de most tökre igaza van, Sanji egymaga leverné az egész Germa csapatot, ez így ciki egy ilyen nagy múltú csapat számára.
Ugrás a fórumra: |