Jaja
Túlzás hogy Law Hakija gyenge, sőt hgabi nagyon jól le is írta.
De az is túlzás hogy Law könnyedén megszívatná Zorot
One piece. Ki nyerne harcban ?
Nem gyenge Law hakija, de Zorot nem győzné le, túlságosan berserk hozzá képest. A gyümölcse valóban hardcore, de Zoro túl nagy falat lenne neki.
Jinbeiről meg annyit, hogy lehetetlen, hogy főparancsnok szintjén legyen
Sanji-és Zoro szintje között lehet valahol.
Szerintem is Foxxy nyerne, bár amúgy Buggy képessége is nagyon erős lenne szerintem, ha nem egy idióta használná
Én sem tudom elképzelni, hogy Jinbei parancsnoki szinten legyen. Az meg hülyeség, hogy a Shichibukaiok ilyen szinten állnak, akit eddig rendesen megismertünk, azok közül SENKI sem áll ezen a szinten. Oké, Doffy kérdőjeles, de ha parancsnoki szinten is áll, akkor is a gyengébbek között. Jinbeit nem hiszem. Ugye döntetlenezett Ace-el, de ez még jóval azelőtt volt, hogy Ace parancsnok lett volna, és nem tudom elképzelni, hogy Ace azután nem fejlődött rohadt sokat. Jinbeiről el tudom képzelni, hogy Perosperot, meg Ovent, meg Daifukut, meg ezeket leverje talán, de Crackerről már nem tudom elképzelni, hogy kikapna Jinbei ellen.
Meg Jinbei szerintem nem fogja olyan mértékben felbolygatni a csapathierarchiát. Én is Zoro és Sanji szintje közé teszem egyelőre, de Sanji is túl fogja majd szárnyalni, remélem, csak az a kérdés, hogy mikor.
De egyelőre még Jinbeinek kéne lennie a győztesnek Sanji ellen.
És bár én nagyon szeretem Law-t, és nagyon-nagy potenciált látok benne, de nem tudom elképzelni, hogy Zoro olyan simán kikapott volna Doffytól, mint ő. Persze lehet, hogy tévedek, nagy gond az, hogy nem láttuk Zorot még komolyan harcolni, így hatalmas kérdőjel az ereje.
De szerintem Zoro nyerne. Aki a világ legerősebb kardforgatója lesz, az már most sem lehet messze a parancsnoki szinttől, míg Law szerintem még nincs itt.
Az Ace-s harc engem is elbizonytalanít de azért azóta Jinbe-nek is eltelt 4 év. Ő is fejlődhetett illetve (és ez a fő oka) nem tudom más Szalmakalaposról elképzelni hogy Parancsnokot győzzön le. És azért az jó lenne ha BM-ot max a Szalmakalapos flotta segítségével vernék le később.
De jogos egyenlőre hiba feltételeznem hogy Parancsnoki szinten áll.
Perospero közel lehet a Parancsnoki szinthez?
Persze, 700 millás a csávó De azért egyértelműen alatta van. Szerintem a parancsnokok egy más szint, minden értelemben, erőben és tekintélyben.
Ace 17 éves volt akkor, Jinbei meg már régesrégen túljutott a zenitjén. Egyáltalán nem biztos, hogy ő azóta fejlődött.
És ha lesz olyan, hogy majd Kaidou után BM ellen újra harcolni fognak, akkor az már egy komoly szintlépés után lesz. Nem a jelenlegi erejüket fogják akkor is birtokolni Úgyhogy ez nem jogos érv szerintem.
Egyetértek bár mint te is mondtad Jinbe már túl van a fejlődése fénykorán (amikor a legjobban fejlődőképes). 46 éves nem hiszem hogy sokat fejlődne már. Inkább a stagnálás esetleg minimális fejlődést tudok elképzelni.
De igaz jelen álláspont szerint nincs parancsnoki szinten. Amit jelenleg tudunk róla az alapján azt mondanám hogy Doffy ellen is kikapna.
Szerintetek?
Doffy vs Jinbe
Szerintem egyértelműen Doffy. Ha vérdíjat akarnánk adni, én Doffynak 800 körül adnék, Jinbeinek meg max 600 körül (olyan mértékrendszerben, ahol Katakuri 1 milliárd, Cracker meg 860, Perospero 700, stb.).
Ezt csak azért mondom, hogy valamennyire érzékeltessem a véleményem szerinti különbséget
De ha már elkezdtem, akkor ilyen rendszerben szerintem Luffy most tart 900 körül, Zoro 750-800 körül, Sanji 500-550 körül, Law 650-700... kit mondjak még, akiknek már láttuk valamennyire az erejét Bege is 600-650 körül.
A vérdíj rendszer nyilván nem így működik, de arányaiban én így tartom reálisnak az erőrendszert.
Jon írta:
Persze, 700 millás a csávó De azért egyértelműen alatta van. Szerintem a parancsnokok egy más szint, minden értelemben, erőben és tekintélyben.
Croco, Buggy, Moria mind sokkal gyengébbek egy parancsnoknál dungeon.
Egyedül Weble, Kuma és még talán Hancock lehet parancsnoki szinten
Mihawkot nem említem mivel ő szerintem egy az egyben kiütne azonnal egy parancsnokot
Croco (haki) vs Zoro
Lucci vs Doffy
Megvárom elsőnek a véleményeket utána fogalmazom meg a sajátomat
dedi012 írta:
Mihawkot nem említem mivel ő szerintem egy az egyben kiütne azonnal egy parancsnokot
Vista nem tudta legyőzni, Mihawk játszott vele
Croco meg meg sem tudja közeleteni Az hogy megállította miközben Luffyra akart lecsapni nem jelent semmit se... xD
Mihawk sérülés nélkül ment végig a háborún. Ha olyan erős lenne Vista vagy Crocodile akkor leverték volna, de sajna nem jött össze nekik, Mihawk számára még bemelegítésnek is kevesek.
Ismét egy ordináré hülyeséget hallhattunk dungeontól már ne haragudj nem is fogom elolvasni többet a irományaidat mert nagyon elvannak ragaszkodva a valóságtól.
Ugrás a fórumra: |