AFR
Akkor marad a határtalan állóképessége
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece Teóriák
AFR írta:
dungeonlord
Az óriásprojektet BM csináltatta.
Így ő nem lehet az eredménye.
Ráadásul tudjuk hogy egy természetes módon ltrejött mutáció eredménye ha jól rémlik
A Gigantifikáció mai napig történő tökéletesített változatát senki sem tudta elérni.Én is úgy tudom,hogy ez a folyamat legpraktikusabb alkalmazása katonai célokra szolgál. Law említette először,hogy a VK azért kutatja ezt a folyamatot,mert szabadon akartak óriás katonákat létrehozni.Ezzel pedig senki sem tudott volna velük szembe szállni( https://naruto-ku...ece/668/10 ->ebben a fejezetben jelenti ki).Még Vegapunknak sem sikerült elérni a tökéletes változatát.Ezért is említette Ceaser,hogy ezt lehetetlen úgy megoldani,hogy a kísérleti alanynak ne legyen semmilyen komoly mellékhatása,de még egy idő után rájött arra is,hogy szinte lehetetlen ezt tudományos eszközökkel elérni.Pont azért próbálta ki aztán gyerekeken,mivel úgy gondolta,hogy a gyermekek alap növekedésének kihasználása ilyen gyógyszerekkel a legpraktikusabb.Viszont egy elég nagy problémát hagyott maga után.Mégpedig az élettartamuk jelentősen csökken és nem képes tartós egészséget biztosítani.A tengerészet azért is dobta el magától ezt a kísérleti folyamatot,mert etikátlannak gondolta,hogy a gyerekeket ilyen veszélynek teszi ki (Veszélyes anyagok,"drogok-gyógyszerek",mellékhatások ami kb.5 éven belül halálhos is vezethet).De Ceaser nem adta fel,és miután kirúgták a Tengerészetből,tovább folytatta a kísérletet.Aztán BM megbízást adott neki erre a kutatásra, finanszírozva őt annak érdekében, hogy teljesítsék álmát.Erre csak akkor került sor,mikor Lola megfutamodott az Elbaph hercegével való házasságától.
1. Szerintem Mihawk is meg tudná vágni Kaidout a legerősebb vágásaival.
Megölni viszont biztos nem tudná.
2.Shanks-ban is biztos vagyok ,hogy ha teljesen komolyan harcolnának megsebezné és még győzne is de úgyszint nem tudná megölni Kaidout.
3.Kaidou bőre szerintem erősebb mint BM-é . Viszont a támadó ereje BM-nek nagyobb.
4. Erről a teóriáról miszerint tudattalan védik a testüket hakival . Van benne valami az biztos, de mi van akkor ha ők a védelemre fókuszálnak ? Ha ilyen elven nézzük ,hogy a Fegyverzet ugye támadásra és védelemre is való és a kettőt meg tudjuk bontani.. Tehát lehet külön a fegyverzetnek a támadó és külön a védekező részét fejleszteni. Luffy általában a támadás híve nem pedig a védekezésé. Lehetséges lesz,hogy Luffy minden erejét a fegyverzet támadó részére fogja összpontosítani és így lesz képes megsebezni őket egy ébredéssel megdobva.
2.Shanks-ban is biztos vagyok ,hogy ha teljesen komolyan harcolnának megsebezné és még győzne is de úgyszint nem tudná megölni Kaidout.
3.Kaidou bőre szerintem erősebb mint BM-é . Viszont a támadó ereje BM-nek nagyobb.
burn3000
Kaidou bőre erősebb mint BM? Why? Azt se tudjuk hogy egy átlag embernél erősebb-e (és erősen kétlem hogy az lenne).
A másik meg hogy mi alapján gondolod hogy BM ereje nagyobb?
Harmadrészt pedig a Fegyverzetnek nincs külön védelmi és támadó része.
Ez egy egész. A Fegyverzet egy védelmi erő. Ray elmondta timeskip előtt hogy egy erős védelmet támadásra is lehet használni (pontosan nem emlékszem hogy fogalmazott)
Ezt úgy lehet elképzelni hogy felveszel egy páncélkesztyűt. Az egy védelmi eszköz de ha bemosol vele valakinek akkor jobban fog neki fájni mintha puszta kézzel tetted volna.
Nem lehet külön fejleszteni ha erősödik a Fegyverzet színed akkor a védelmi funkciója és a támadó funkciója is fejlődik. Nem tudod az egyiket jobban fejleszteni.
"Erősen kétlem hogy az lenne"?Why?
A bemutató szövege tökéletesen az ellentetjét bizonyítja.Azt nem tudom,hogy BM-nél erősebb-e,de egy átlag embernél biztosan.
Szerintem az lenne a legpraktikusabb,ha neki lenne a legjobb állóképessége.Legerősebb élőlényt valszeg nem azért kapta,mert a fizikai ereje túltesz mindenkién,de az állóképessége lehetséges,hogy simán túltesz WB-nél is.
Rikiya : Én a támadó erőt úgy írtam le mint látod ,hogy BM-nek nagyobb a támadó ereje viszont Kaidounak az állóképessége és a sebezhetetlensége. Szerintem tökre nomrális lenne. BM- nagy védelem - nagy támadás , Kaidou - hatalmas védelem , közepes támadás , Shanks hatalmas támadás , közepes védelem , és hát BB - passz a védelme de a támadó ereje kétség kívűl a legnagyobb..
De már eltértünk végülis a teóriától egy picit.
Ha jól tudom,akkor Oda már egyszer nyilatkozta hogy kinek van a legnagyobb támadóereje.Engemet eléggé meglepett.Ez az ember maga Akainu
Persze ez a gyümölcsének köszönhető,nem magától lett képes erre.
Egy leírás róla:http://www.opfanp...il-fruits/
Nem a támadóereje a legnagyobb, hanem a gyümölcse azok között van amik a legpusztítóbb hatásokkal bírnak. Nem tudjuk pontosan hogy kategorizálja de a sztori alapján szerintem egy kalapba sorolhatjuk a sötétség gyümivel, rengés gyümivel meg operációs gyümivel.
Ugrás a fórumra: |