Igen szóval nem kizárt hogy eredetileg álcázva volt a kard csak Zoro beletévedt egy gyilkosságba.
Am Law-ékat nem is mutatta hogy hogy épültek be.
One Piece manga
Dungeon:
Én azt nem nevezném harcnak hogy Zoro kettévágott egy épületet egy csávóval együtt aki valszeg egy sima utcai gyilkos. Ennyi erővel Zoro a Sabaodyn megkapta az első időugrás utáni harcát amikor felvágta a hajót
Ennek ellenére simán lehet hogy harcolni fognak mielőtt Luffyék megjönnek.
Muszáj lehet harcolniuk. Az a fickó akit Zoro az épülettel szétvágott a shogun egyik embere (nem? csak amiatt tudott így viselkedni, hogy tudta, nem lesz semmi következménye.). Kinemon pont azt mondja, hogy ha bármelyik embere a shogunnak meghal arról Kaido is tudni fog. Szóval simán benne van egy kisebb nagyobb volumenű csata.
Germa66 írta:
Dungeon:
Én azt nem nevezném harcnak hogy Zoro kettévágott egy épületet egy csávóval együtt aki valszeg egy sima utcai gyilkos. Ennyi erővel Zoro a Sabaodyn megkapta az első időugrás utáni harcát amikor felvágta a hajót
Ennek ellenére simán lehet hogy harcolni fognak mielőtt Luffyék megjönnek.
Nagyon sok a kérdőjel még, de valóban Franky és Robin kaphat egy kis rivalda fényt?? Miért ? Szerintem simán bele fér mindenki. Meg hát asszem Zoro vérdíj most kevesebb mint Sanjié, ez nem maradhat így sokáig ö az első tiszt. Afféle íratlan szabályként gondolom h Luffy után neki kell következnie vérdíjban is,de wano nem a világ kormány hatásköre, hogy fog így emelkedni a vérdíja??? hmm.Szerintem itt a csapat önállósítani fogja magát és Luffy nélkül talán Law vezetésével fogja elkezdeni megingatni Kaidu hatalmát, és a Kaidu elleni csata előtt fog érkezni Luffy, és öt követve a Mama is.
Ha Wano-n csinálnak is bármilyen nagyobb felfordulást, nem biztos, hogy lesz olyan valaki, aki úgy fogja összekötni és hírül adni a mozzanatokat, mint Morgans tette a Sütemény szigeten. Wano elzárt ország. Ahhoz, hogy valami kitudódjon, ott kéne legyen a Cp-0, vagy esetleg Absalom. Persze, ha addigra akarnak nagy felfordulást csinálni míg a két Yonkou oda nem ér, mert gondolom utána már nagyobb figyelmet kapna a sziget.
Emlékszem, mikor először olvastam a mangát és Luffy először kapta meg a vérdíját. Akkor elfogott a félelem, meg a féltés picit, hogy nehogy már a szalmakalaposoknak valami nagy baja legyen abból, hogy ilyen nagy vérdíjat kapott Luffy. Szép élmény.^^ Akkor éreztem igazán, hogy van jelentősége a fejpénznek. A történet haladtával viszont tudatosult, hogy nem lesz jobban kibontva ez és csak erőszint felmérésre, meg a poénra lesz felhasználva. Nem baj ez. Anno azért az élményért is örülök, hogy olvasom a One Piece-t.
Igen, olyannak tűnik a mintázat a fején. Emiatt a dízájn miatt sem bánom, hogy szemüveges, bár igaz a szemüvege nem olyan kerek.
Nem tudom srácok ez a vidítsa dolog a számomra nem esett le hogy már a poén szintjén van. Azért mindig tudom hova rakni a vérdíj alapján az aktuális karaktert. Igen Sodró arra gondoltam amit írtál hogy elszigetelt és nincs ki jelentse h a szalmakalaposok megint alkotnak egy Yonku területén. Valaki tudja hogy Nekomushi miért megy Wanóra?
Nem szabad túlságosan komolyan venni Ussop vérdíját, mert trollkodásnak szánta Oda. Semmi több.
Azonban Sanji és Zoro már más a helyzet. Ezt a vérdíj közötti rivalizálást már Enies Lobby után kellett volna elkezdeni.
Mert ott a Cp9 tisztában volt Sanji erejével.
10-12 éve olvasom a One piecet és tisztában vagyok azzal, hogy Sanji és Zoro az erejük majdnem egyenlőek.
Egyik arcon Zoro,majd a kövi arcon Sanji a jobb. Ezt valahogy így kellett volna megoldania és sokkal ütösebb lett volna rivalizálás.(Eredetileg ígyis kezdődött )
Sajnos azonban elkövettem azt a hibát Oda, hogy Zorot jobban szereti , mint Sanjit. Így az egyikből élőboxzsák lett,míg a másik a csapat ásza...
Zoro meg Luffy inkább egy erő, mint Zoro meg Sanji. Zoro mindig kvázi-egyelőnek volt beállítva Luffyval, mert ő az, akinek adott esetben át kell venni a kapitány felelősségeit a sajátjai mellé. Az első fejezetekben kifejezetten Zoro felé billent a mérleg, nem véletlen, hogy hakija is neki lett először, még Alabastában. Sanjival a rivalizálás sokkal inkább személyiségalapon megy, bár persze erőben is nagyon közel állnak.
Ez nem jelenti azt, hogy Sanji gyenge, vagy elmarad, de azt sokan elfelejtik, hogy az ő életcélja egyáltalán nem a harccal függ össze. Ő az All Bluet akarja megtalálni, az, hogy közben elsőosztályú lett seggrúgásban, inkább a kalózkodás meg a neveltetése mellékterméke. Eközben Luffy célja a kalózkirályság, amihez értelemszerűen a(z egyik) legerősebbnek kell lennie, míg Zoroé az, hogy a világ legjobb kardforgatója legyen. Sanji karakterének az értéke pont nem az erejével függ össze, nem véletlen, hogy a bár WCI arc gyakorlatilag róla szólt, végül egy nagy csata helyett a főztjével mentette meg a napot. Ilyet azért Zoroval meg Luffyvel igen nehézkesen lehetne írni, ők sokkal jobban függenek az erejüktől.
God Usopp meg nem csak trollkodás, hanem még egy jele annak, hogy Usopp jóslatai valóra válnak.
Nem hívta annak, mert még nem is ismerték a haki szót. De az, hogy látta, merre fognak esni a kövek (ami ráadásul nem is csak érzékelés, hanem jövőbe látás) illetve képes lett átvágni azt, amit előtte nem, az a megfigyelés és a fegyverzet színének is az erős kezdeménye. Roger képessége teljesen más tészta.
Ugrás a fórumra: |