Találtam egy érdekes dolgot, ezt észre sem vettem. Simán kinézem Odából, hogy ezt tudatosan építette fel, bár lehet azt mondjátok erre, hogy csak belebeszélés, mindenesetre szerintem jópofa dolog. Olyan mintha Oda visszaszámolna és valami érdekes dolog történne:
5 - Az ötödik császár
4 - A forradalmárok parancsnokai színre lépnek, szám szerint négyen
3 - A harmadik admirális, Ryokugyu debütálása
2 - A második szalmakalap
1 - Az üres trón, amiből egy van. Ebbe bele lehet kötni, ha akar az ember, de mint kiderült nem azt szimbolizálja, amit a nyilvánosság felé mutatnak vele, szóval szerintem itt is jogos a számozás.
0 - PX-0
Persze simán lehet, hogy ez totál véletlen jött ki, de én nem hiszem, hogy így lenne. Oda szeret rejtett utalásokat elrejteni. Ha ez valóban valami visszaszámolás, akkor mit jelezhet előre? Egy valamiben megegyezhetünk, nyilván nem ennek a kis kitekintésnek a végét az biztos. Valami hatalmas csavar fog történni? Nem nagyon lennék meglepve, hiszen azért az utóbbi fejezetek azért eléggé ütősre sikerültek. A következő fejezet -1 lenne, ami esetleg halált vagy valami veszteséget szimbolizálna? Kíváncsi vagyok lesz-e valami jelentése, vagy "csak" úgymond ez egy kis érdekesség. Bár mondjuk az is lehet, hogy az előző fejezetben történteknek volt hivatott.
Sajnálom, hogy ezt ide kell írnom, de mivel nem tudtam üzenetet küldeni és mivel ez már nem az első eset így célszerűbbnek vélem itt megemlíteni. Mint az elején is írtam nem vettem észre és találtam, szóval nem úgy adtam elő, mintha ezt én találtam volna ki, csupán megosztottam azokkal, akiknek ez hátha új. Ez Marco15-nek szól, aki már nem egyszer zaklat üzenetekkel. Általában ha valami teóriát saját magamtól találok ki azt mindig megemlítem, szerintem kb mindig megemlítem, hogy sok dolgot külföldi fórumokról hozok, mert megtetszett és számomra érdekes és lehet pár embert érdekelne az információ. Szóval összegzésképpen a gyengébbek kedvéért még egyszer: a hozzászólásom elején említettem nem vettem észre és, hogy találtam, ergo nem én találtam ki.
Még egyszer sajnálom és bocsánatot kérek, úgy gondolom, hogy én mindig normális hangnemben és tisztelettudóan beszélek fórumtársaimmal sosem volt problémám abból, hogy valakinek más a véleménye. Azonban amikor valaki nem tudja értelmezni, amit írok, (ezzel még alapvetően nem lenne semmi probléma), de hogy üzenetekben zaklat alaptalanul, indokolatlanul és sokszor alpári hangnemben az azért már elég irritáló tud lenni. Persze, ha úgy gondolják a moderátorok törölhetik az utolsó két bekezdésem, de szerintem maradhatna, mert tanulságos, és már régóta érik bennem, mert nem ez az első eset, amikor Marco15 zaklat és noha most nem trágárkodott az üzenetben, de eléggé tiszteletlen volt. Eddig türelmes voltam, de most már kijött.
Szerkesztette: kristofkristof - 2018.06.23. 20:24