Drake gyümölcse szerintem teljesen haszontalan olyan mint jack-é ami 1v1 be nem sokat ér legalábbis én nem tudom elképzelni hogy mamutként harcol mondjuk egy admirális ellen
One piece. Ki nyerne harcban ?
Biztosan nemcsak nézett Sengoku, ebben igazad van.
Kid-Zororól csak annyit, hogy lehet, hogy a képessége miatt van esélye Kidnek, de ha nem egymás ellen harcolnak, nem tudom elképzelni, hogy Kid akkora erőt vonultasson fel, mint majd Zoro. És ha jelenleg még így is lenne, ez nem sokáig lesz így.
És ha igazad lenne Marco, akkor a Zoanoknak nincs semmi értelme, annyival gyengébbek. Ami biztosan nincs így. Mindegyiknek meg van a maga előnye. Hatalmas erő, fizikai különlegességek, harcművészetekben mind nagyon hasznosak lehetnek.
Főleg ha azt veszem, hogy van aki a sima fizikai erejéből kénytelen építkezni, hozzájuk képest biztosan hatalmas előny.
Az amúgy sem igaz már régóta, hogy a logiák feltétlenül a legerősebb gyümölcsök.
Jon
A kérdés az volt hogy ki nyerne ha összecsapnak szóval mindegy hogy ki képvisel nagyobb erőt mások ellen.
A Zoanok is éppoly értékesek mint a többi csak más stílus kell hozzá.
Az a baj hogy az a két Ősi Zoan amit láttunk nem alakult Bestia-Ember alakba így nem tudjuk lehetcséges-e de szerintem lehetséges.
Zoro vs Law: Law számomra nem számít igazán erős személynek, közepes erősségű one piece karakter, Doffy ellen nem tudott mit felmutatni, míg nem jöt Luffy, szerintem Zoro azért, jobban kezelésbe vette volna, bár ő sem győzte volna le. A műtét gyümölcs igazán erős és sok féleképpen lehet felhasználni egy harcban, de van egy utóhatása szerintem a használójára, gyorsan meríti az energiát. Zoro viszont Luffyhoz hasonlóan egy tank, sok mindent képes túlélni, és gyorsan tudd fordítani a harc állásán, na meg tegyük hozzá azt is, hogy a tie skip után egyszer sem láthattuk igazán harcolni. Haki használatban is erősebb lehet Law-nál jóval, nem is firtatom tovább én Zorora tenném a pénzem.
Jinbe vs Law: Jinbe egy tapasztalt veterán, hatalmas harci tapasztalata lehet, és az is döntő tényező, hogy ő a halember karatéja lehet a legjobb. Sanji viszont szerintem közel azonos szinten állhat mint Luffy és Zoro, illeneneki rendesen megszorongatni Jinbei, a kevés infó tekintetében Sanjinak adnám agyőzelmet.
Zoro vs Law
Én is Zoro-ra tippelek. Mint kardforgató egyértelműen messze Law felett áll. Haki-ja szerintem is erősebb lehet és szerintem képes hárítani a Room-os szabdalását is. Emellett Law nagyon hamar elfárad. Instabilabb mint Luffy G4-e. Dressrosa arc után azt mondanám hogy egy kb 5 perces harc után már jelentősebb a teljesítménycsökkenése és 10 perc körül már fáradt. Ellenben Zoro ereje stabil még ha összességében kisebb erőt is képvisel jelenleg de ő sokáig bírja. Bár nem ismerjük a teljes erejét Zoro-nak de én Doffy szintjére tippelném.
Jinbe vs Sanji
Jinbe-t érzem erősebbnek. De igazából Zoro-nál is nagyobb erőt képviselhet jelenleg. Azért Sanji-t írtam ellenfélnek mert mindketten pusztakezes/lábas harcosok. Jinbe 46 éves. Fejlődhet de nem sokat nem jelentősen. Szerintem Jinbe, Zoro és Sanji fognak a Yonkouk 3 fő embere ellen harcolni. Ezért gondolom azt hogy Jinbe jelenleg is Parancsnoki szinten lehet. Idővel biztos Sanji lesz az erősebb de jelenleg szerintem Jinbe.
Én valahogy nem hiszem, hogy Jinbei fog majd parancsnok ellen harcolni. Egy Perospero-féle ember ellen már inkább.
A Zoro vs Law-val egyetértek, bár én amúgy nagyon-nagyra tartom Law-t, szerintem az egyik legjobb gyümölcse neki van, de Doffy ellen egyértelműen leszerepelt (bár először hátráltatva volt rendesen, ezt hozzá kell tenni), mindenesetre Zorot én is erősebbnek érzem.
De azért ne becsüljük le Law-t Én inkább őt érzem majd esélyesnek egy parancsnoki harcra.
A Sanji vs Jinbei-re nem igazán tudunk mit mondani... az biztos, hogy Jinbei jóval többet mutatott, de nem létezik, hogy Sanji nem sokkal erősebb, mint amit eddig láttunk tőle. De akárhogy is, Jinbeit mondanám jelenleg, de szerintem ez hamarosan meg fog fordulni.
Egyébként én nem bánnám, hogyha majd Kaidou ellen kombinált harcok lennének. Az mondjuk nagyon valószínű, hogy a Kaidu vs Luffy az 1v1 lesz, de egy ideig (mint Doffy ellen) az is lehet 2v1, reálisabb is lenne.
Zoro egészen biztosan lever majd egyedül egy parancsnokot, ez teljesen nyilvánvaló, de pl. nem bánnám, ha Sanji és Jinbei közösen vernének le egyet, amúgy is jól illenek egymáshoz harc közben, láthattunk is már erre példát a Gyojin-szigeten.
Abban szinte biztos vagyok, hogy Oda nem fogja hirtelen Luffyékat valami drasztikus erőnövelésen keresztülvinni (nos, kivéve Luffyt), és biztos, hogy ott a szamurájok, a minkek (én még mindig nagyon remélem, hogy Jacket Neko és Inu közösen fogják leverni, 2v1-ben, márcsak a bosszú miatt is), Marcóék (ők akár a Kaidou elleni harcból is kivehetik részüket, akár a tisztek ellen is), és mivel Kaidou seregei is teli lesz szörnyetegekkel, majd szépen el lesz osztva a csapatnak, Perospero meg Oven, meg az ilyen kaliberű emberek.
Nem hiszem, hogy az után, hogy Sanji tehetetlen volt Doffy ellen, majd bejátsza azt, hogy lever egy parancsnokot. Vagyis biztos vagyok benne, hogy nem. El fogja osztani rendesen a dolgot, a logikai kereteken belül.
De eltértem a tárgytól. Jelenleg Jinbeit mondanám, de nemsokára döntetlenre jön majd fel Sanji, aztán le is hagyja. Remélem
Gyerekek, most hogy így visszanéztem a Zoro vs Mihawkot még a Baratien, rájöttem, hogy ezt a csatát borzasztó lenne, ha kihagynák. Eddig úgy voltam vele, hogy Mihawkot győzzék le, mivel Zoro mestere volt, és aki legyőzte azt kapja el Zoro, de így.. Hát azt a küzdelmet nagyon megnézném. Egyrészt örülök, hogy így oldotta meg Oda, hogy Zorot tanítja Mihawk, másrészt meg nem. De majd meglátjuk
Jinbe vs Sanji
Szerintem elég egyértelmű,hogy még Jinbei.Egy Shichibukai valahol 1Yonko parancsnoki szinten mozoghat.
Zoro és Sanji még nincsenek ezen a szinten.Ha Zoro és Sanji 1vs1 harcolnak 1 Yonko parancsnokkal.Akkor majd beszélhetünk róla.Addig esélytelen.
Zoro vs Law
Ezt a győzelmet még Lawnak adom.Ahogy azt Jinbe vs Sanji leírtam,csak akkor lesz esélye, ha Zoro egyedül harcol 1Yonko parancsnok ellen.Akkor majd beszélhetünk róla.
Law képességével könnyedén meg tudja (szívatni) Zorot.
(Bocsi ez elmaradt)
Annak ellenére hogy szerintem is Jinbe nyerne. Azért a Shichibukairól így általánosságban ezt kijelenteni felelőtlenség.
Buggy, Croco, Moria akik biztos hogy nem voltak/vannak parancsnoki szinten annak ellenére hogy Shichibukai-ok voltak illetve Buggy még mindig az. Croco még esetleg most már elérhette lehetséges de nem hiszem.
dungeonlord írta:
Law képességével könnyedén meg tudja Zorot.
Hát Law hakija azért nem annyira gyenge. Anno Punk Hazardon láthattuk, hogy kettévágja Vergot. Az a csata tisztán azon dőlt el, hogy kinek erősebb a hakija. Márpedig Vergo hakija nagyon is erős volt. Nem tudni mennyire, de szerintem a Fegyverzet Színe legalább olyan erős volt, mint Doffyé. Más szempontból persze elmaradt Doffy mögött, de ebben felvette volna vele a versenyt. Nem véletlen hivatkozott Doflamigo is szörnyetegként Vergora.
Zoro eddigi legerősebb ellenfele Pica volt, akinek, mint láthattuk elég simán átvágta a hakiját, bár Pica valószínűleg nem is olyan erős, mint Vergo. Nagyjából ennyiből kell következtetnünk egyenlőre. De ezek alapján én egy döntetlent mondanék kettejük harcára.
Law hakija gyenge de zoro-é erős? Attól hogy még law kikapott doffy-tól az nem azt jelenti hogy gyenge a hakija és az hogy zoro könnyedén leverte pica-t nem azt jelenti hogy zoro hakija rohadt erős. Ha azt nézzük law is könnyedén verné picat mint zoro és szerintem zoro hakija se álná meg a hejét dofflamingoval szemben
Ezzel nem azt mondom hogy law verné zorot de az túlzás hogy gyenge
Ugrás a fórumra: |