https://orojackso...haki.3679/
Kiváló elmélet, logikusan felépítve, ajánlom mindenkinek.
One Piece Teóriák
https://orojackso...haki.3679/
Kiváló elmélet, logikusan felépítve, ajánlom mindenkinek.
Valóban nagyon jó elmélet.
Dungeonlord: A teória lényege az, hogy Kaidou azért sebezhetetlen , mert a Fegyverzet haki-ját tudattalanul használja éjjel-nappal. Akárcsak Big Mom, aki ezért is olyan mint egy Vasgolyó.
Luffy rájött arra, hogy mindegy milyen erős, nem győzhet le egy szuper-erős Haki használót, ezért hamarosan lehet, hogy tudatalatt képes lesz használni a Fegyverzet színét ( akárcsak Accelerator, akinek a pajzsa tudattalanul is aktív.)
A másik: Luffy a Megfélemlítés hakijával képes lesz irányítani a tárgyakat, és a fején lévő fegyver magától kinyílik.
Érdekes roppant érdekes, tényleg logikusan fel van építve. Nem tényként kezelem, igaz láttunk rá példákat és így vissza gondolva meg magyarázza az egyes dolgokat .
BM és Kaido-nál egyfajta magyarázat lehet a kemény bőrükre. Én náluk valahogy másra gondolok. BM-nél nem tudom viszont Kaido-nál én a sárkány gyümölcsre gondolnék.
Sebezhetetlen->meg nem sebesíthető, akin sebet ejteni nem lehet.
Sem Kaidou,sem Big Mom nem sebezhetetlen.Maradjunk annyiban,hogy nagyon nehezen lehet bennük kárt tenni,és csak nagyon kevés ember képes erre.Erre jó példa Superman.Sokat azt mondják rá,hogy sebezhetetlen,pedig csak olyan nagy erő kell hozzá, ami képes őt megsebezni.Ráadásul ő is vérzik, ha nála erősebb erő csapja meg.
Egyetértek AFr, mert Big Mom már gyereként kemény bőre van, de gondolom óriás projecthez lesz köze .
De!
Maga az elmélet tetszik, majd google fordítóval részletesebb lefordítom .
Ezzel az elmélettel az öregebb Yonkok tényleg különlegesek lehetnek+haki is érdekesebb lehetne, mert jelenleg az ébredés tartom legerősebb erőnek.
Azonban 2 problémám van az elmélethez .
Ha tényleg lesz alapja az elméletnek, akkor van egy probléma Luffy kapcsán. Az pedig az idő .
Ilyen erőt nem napok vagy hónapok alatt lehet elérni, hanem évek kellenek Mert Big Mom és Kaido 60+ fölött vannak .
Másik gondom a súlytalan Yonkok, mert Oda brutálisan megalázta Big Mom karakterét.
Ameddig Oda nem áll le a gyerekes húzásaival és nem veszi sokkal komolyabban a mangáját, addig semmi értelme Luffyban szembe.
dungeonlord írta:
Azonban 2 problémám van az elmélethez .
Ha tényleg lesz alapja az elméletnek, akkor van egy probléma Luffy kapcsán. Az pedig az idő .
Ilyen erőt nem napok vagy hónapok alatt lehet elérni, hanem évek kellenek Mert Big Mom és Kaido 60+ fölött vannak .
Rikiya
Ez igaz de Kaidou-ra még ezt se lehet mondani.
Róla nincs olyan infó hogy nehezebben lehetne megsebezni mint mást.
Jelen tudásunk szerint Kaidou-t csak annyira nehéz megsebezni mint bárkit aki ugyanolyan erővel bír mint ő.
BM-ot ellenben sokkal nehezebb.
dungeonlord
Az óriásprojektet BM csináltatta.
Így ő nem lehet az eredménye.
Ráadásul tudjuk hogy egy természetes módon ltrejött mutáció eredménye ha jól rémlik
Ez egy manga, nem kell túlságosan a realitást keresni, elég erre a ,,problémára" annyi, hogy Luffy az 5 vén által említett "Fény,, ergo sokkal gyorsabban tanul stb stb.
Rahedli példa van ilyen gyors fejlődésekre a különböző Shounenekben.
gokudera
Lehet de akkor meg miért hagytak volna fel vele ha BM lett az eredmény.
A másik meg hogy került volna az óriások szigetére hogy aztán a VK megtudja venni azt amit ők teremtettek. Totál logikátlan. BM természetes úton lett ilyen.
Rikiya
Az volt mondva hogy nem képes megölni magát.
Attól még meg tudja sebezni magát csak nem hal bele.
Szóval akárki ejthette azt a sebet.
A bemutatószöveg már jó érv ha jól lett fordítva viszont kicsit unalmas lenne ha ugyanolyan lenne mint BM.
De régebben írtam egy teóriát Kaidou bemutatószövegére ami jól magyarázhatja ezt.
AFR írta:
...
Feketemacskagyümi (Misztikus Zoan)
Lehet hogy Kaidou igazából nem is megölhetetlen. Ahogy Oda fogalmazott a bemutatásánál az is lehet hogy egyszerűen csak szerencséje volt mindig.
https://naruto-ku...ece/795/16
Innen jött ennek a gyüminek az ötlete. Ugyebár egyes legenda szerint a feketemacska mázlista és másokra pechet hoz.
Lehet Kaidou-nak ez a gyümije aminek köszönhetően neki mindig szerencséje lesz amivel elkerüli a halált míg a környezetére képes pech szériát zúdítani. Vicces harc lenne az tuti.
...
Kaidou valószínüleg a határtalan állóképessége miatt is kaphatta a "legerősebb élőlény" megnevezést.Azt én sem hiszem el,hogy a fizikai ereje túltegyen még WB-nél is,de a szívóssága simán jobb lehet.
De,áhh....
Nekem ne mondja már senki azt,hogy egy olyan ember(lény),aki számtalan nagyágyúval össze-vissza ütközött,sőt néha nála erősebb ellenfelekkel harcolt folyamatosan,annak semmilyen fizikai sérülés ne legyen a testén,kivéve azt az egyetlen heget.Jó,ettől függetlenül is sarokba lehet szorítani egy ilyen lényt (Pl.: Shanks),de ez akkor sem cáfolja meg,hogy valakit nagyon nehéz megsebesíteni.Kaidou nem is 1x csatázott a Yonkou többi tagjával és a Tengerészettel,ennek ellenére fizikai értelemben nem látni ennek a jelét.Személyes véleményem szerint,Kaidout csak egy nála erősebb erő képes úgy megcsapni,hogy az nyomot is hagyjon a testén.
Rikiya
Luffy, Zoro kapásból két példa akik szintén csak egy (Zoro timeskip óta két) sebet hord magán mégis ha megnézed miket szenvedtek el...
Szóval a sebhelyek mennyiségére alapozni ilyen dolgot fölösleges.
Germa66
Igen ezt én is hallottam
Biztos jól állt volna neki
Ugrás a fórumra: |