Brutális dolgok felé haladunk, alig, alig várom, hogy haladjunk. Kicsit olyan az érzésem, mint anno Water7 meg Enies Lobby után. Ott is kaptunk kitekintést a világra, Shanks találkozott Fehérbajusszal, Ace meg Feketeszakáll elkezdtek harcolni, és mindez kicsit később hatalmas dolgokhoz vezetett.
Bár annyiban ez nem áll meg, hogy itt a szálak közvetlenül kapcsolódnak Luffyhoz (legalábbis Big Mom és Kaidou szála biztosan)... és abba durva belegondolni, hogy mindezek között a Forradalmárok itt vannak a szent földön, a fenébe is (Amúgy most akkor ezt a hivatalos nevet hogy is kéne ejteni? Úgy ahogy eddig?)
Egyébként én az ismert karakterek közül csak Feketeszakállra és Luffyra tudok gondolni, mint esélyes téma Shanks és a Gorosei találkáján. De lehet, hogy valaki új lesz, meg az is lehet persze, hogy Oda megint meglep, de rájuk (és főleg Teachre) tudok gondolni. Elvégre Teach, még a jelenlegi felfordulás közepette is a legnagyobb veszélyt jelenti a Világkormányra: brutálisan erős, és még erősödhet (ellentétben a többi Yonkouval...), D, kifejezetten a One Piece-t akarja, meg eleve, kb. félőrült, fékezhetetlen és kegyetlen is. Szóval. Ja.
De majd meglátjuk.
Hiei: én figyeltem a nyitólapra, de nem értettem. Kitől búcsúzott most Orlombus? Nem tudtam, hogy ő is kapcsolódik valamilyen országhoz...
A Trónok harcás gag az találó, tényleg
Fuh, na, akárhogy is, elképesztő mennyiségű karakter (és ami még durvább, hogy nem akármilyen karakterek...) és történetszál lett feldobva. Eleve a Világtalálkozó, ahol egy rakat ember akar egy rakat fontos dolgot, a Forradalmárok, akiket több száz fejezet óta épít Oda, új admirális, ill. a Tengerészet titkos fegyverei (Vegapunk...), a Shichibukai eltörlése, Doffy szála, Shanks a Goroseiel, Big Mom és Kaidou, a múlt fejezet végén az a rejtélyes alak és a szalmakalap... és most lehet ezzel a Donquixote karakterrel is akar valamit. Jaj, és a Locks/Rocks kalózbanda is itt van.
Szóval... még felsorolni is durva.
Áh, zseniális ez a manga <3