Nem vagyok meggyőződve az egy admirális leveréséről de egy admirális szintű személy leverése szerintem is kell. Már ha Katakuri nem ilyen szint amiben már nem vagyok biztos.
One Piece manga
Lehet csak én vagyok a gyengeelméjű és mindenkinek természetes, de nekem csak most esett le, hogy a Világkormány többek között azért jópofizik ennyit a különböző királyságokkal, mert tulajdonképpen minden királyság rendelkezik bizonyos mennyiségű haderővel, és mivel tagjai a VK-nak, bármikor hadba állíthatóak egy esetleges szükséghelyzet esetén. Nyilván ez minőségben nem egy jelentős sereg, de mennyiségben már annál inkább az lehet.
Onnan gondolom ezt, hogy Kureha szövege, miszerint egyre gyengébb a világkormány, mert Wapolt is bevették, arra utalhat, hogy a VK-nak lehet egy ilyen terve is a királyságokkal - még ha valószínűleg nem is ez az elődleges céljuk velük.
http://naruto-kun...ece/906/15
Persze arra nyilván nem számítanak, hogy a királyságok egy jelentős része egyszerűen nem állna melléjük, ha pl. Luffyékról lenne szó.
Persze nyilván, csak eddig nem igazán gondoltam bele abba, hogy adott esetben a végső háborúban vagy a közeljövőben egy igencsak erős konfliktus alakulhat ki ebből. Sőt, a Luffy körüli vérdíj és hype miatt már azon sem lepődnék meg, ha valamilyen formában ez már most felmerülne Reverien.
Végre elkezdődött a reverie arc .(Ez a neve az arcnak? O.o)
Örömöm azonban nem tartott sokáig, mert nem örülök 10fejezetes megoldásnak. 20-30fejezet vártam volna.
Szó szerint kivagyok éhezve egy Dragon és egy Akainu küzdelemre. Itt a remek lehetőség, hogy végre kiderüljön, hogy Akainu Yonko szint vagy nem. Gorosei pedig szintén ????? az erejük .
Átlagos fejezett, de mégis élmény volt végig olvasni .
Remélem epic küzdelmek lesznek
Csak pár megjegyzés az új fejezet végéről.
1.Nem tudom, hogy csak a fordításotok miatt de amikor Doffy magánzárkában beszél nekem az jön le, hogy a tengerészet megakarja védeni és valaki aki tud a kincsről megakarja öletni. Nekem kb. 80% hogy az égisárkányok akarhatják megöletni (csak a körülmények miatt gondolok rájuk), ez viszont azt feltételezteti hogy a tengerészet és az égisárkányok közt valami ellentét lehet.
2. Itt szintén nem tudom hogy csak fordítás miatt-e, de a "seperc alatt elsorvad"-ból valamiért furán hat ez az elsorvad szó. Eltűnik, elmúlik stb. Lehet csak beleképzelet de a szóhasználat furának tűnik, lehet utal valamire.
3. A végén amikor Mary Geoise-t mutatják, ahová az ismeretlen alak lesétál nagyon romosnak tűnik nekem és a szoba ahol a kalap van olyan mint egy romos kiállítási csarnok. Lehetséges, hogy van a "Szentfőld" alatt egy másik épület (és nem szobára gondolok) amire felépítették a jelenlegi Geoise-t?
4. Az ismeretlen alak fején levő dolog csak engem emlékeztet egy nagyon hosszú koronára?
Szerintem is az égi sárkányok küldik. BÁRMIT megtennének a hatalmuk megvédése érdekében, hisz így gyakorlatilag felsőbbrendűen viselkedhetnek. Persze szinte biztos hogy kiderül a titok valamilyen úton módon, nem hinném hogy Doffyt megölné bármelyik orvgyilkos hisz ez a One Piece.
Nagy örömmel tölt el, hogy újra láthattuk Doflamingot.
Amúgy úgyse fogják megölni Mivel az egyik legkedveltebb karakter, valahogy majd biztos megússza, vagy kitalál valamit.
Az Égi Sárkányok meg valóban bármit megtesznek a hatalmuk fenntartása érdekében, de előbb- vagy utóbb úgyis kiderül, hogy egy kincset birtokolnak.
https://jaiminisb...907/page/1
Oh boi, mi lesz még itt...
Úgy látom Oda nem kímél minket az új dolgokkal. Csak úgy zúdítja, hogy kapkodhatjuk a fejünket jobbra balra.
Számomra Big Mom és Kaido volt talán a legepikusabb ebben a fejezetben. Ahogy kóstolgatták egymást nem volt semmi, mégiscsak két császárról beszélünk. Másrészről szerencsére Sakazuki sem olyan meggondolatlan. Legyen bármilyen forrófejű nem rohan fejjel a falnak. Ráadásul az, hogy Big Mom és Kaido nyílt csatornán kommunikáltak egyfajta figyelmeztetés is lehetett a Tengerészet felé, hogy ők se merjenek beleavatkozni és hagyják békén Luffy-t, mert az ő célpontjuk.
Valahogy jót mosolyogtam, ahogy a többi tengerész megszólította Garp-ot. Garp-chan, Garp-kun. Jó ez a közvetlen hangnem. Tetszik az is, hogy Hina is szerepel. Tudom nem fontos karakter egyáltalán, de nekem mindig szimpatikus volt. Illetve kíváncsi vagyok kik voltak akikről beszéltek, a "Rocks." Olyasmik lehettek, mint most a Négy Császár. Ezek szerint Garp már Roger előtt is pofozta a világ legerősebb kalózait és akkor vált a Tengerészet hősévé.
Sterry-nek nem tudom miben lesz ekkora szerepe, hogy ennyit szerepelteti Oda, de már kezdem unni a bárgyú képét. Ez a srác majdnem egy szinten van nálam St. Charloss-al. Ha már szóba hoztam azt az értelmileg szegény amőbát. Huh, de jól esett látni, hogy valaki megint jól pofán vágja. Én nem is értem, hogy ha valaki a világ nemesei közé tartozik annak nem iskolázott értelmes embernek kéne lennie? Ez a csávó meg egy gügyögő 1 éves szintjén van. Viszont Don Quixote Mjosgard képében végre egy értelmes Égi Sárkány is felbukkant a színen.
Vao, nem gondoltam, hogy Lucci és Kaku viszontlátása ennyire semmit nem fog kiváltani belőlem. Rájuk nézek és csak az van előttem, mikor Zoro és Luffy szétverték a képüket, ami most még ellenszenvesebb, mint volt. Inkább érdekel a CP-0 többi tagja.
Shanks és az ötök találkozása pedig nagyon meglepő volt. Az még egy dolog, ha Den Den Mushin beszélnének, de hogy a Négy Császár egyikével személyesen találkoznak az nem semmi. Egyébként kíváncsi vagyok Shanks miért olyan különleges. Anno mikor a háborút megállította, akkor Sengoku is úgy fogalmazott, hogy rendben van, "De csak azért, mert rólad van szó." Mondjuk lehet azért, mert vele lehet értelmesen tárgyalni ellentétben a többi Császárral.
Ismét egy remek fejezet. Nem is tudom mikor volt már utoljára ilyen, hogy ennyire rákoncentrált a történet a világ eseményeire. Nagyon felüdülő érzés az utóbbi kissé elnyújtott történetszálak után.
Big Mom és Kaido beszélgetése nagyon adta, az meg külön tetszett, hogy mindenki lehallgathatta, azért ilyet nem mindenki merne megtenni. Egyértelmű az üzenet, de a tengerészet azonnal vette az adást. Én is kiemelném Sakazuki higgadtságát, plusz pont.
Viszont ez lehet hülye kérdés de, hogy jött szóba Wano? Még mindig erősen kételkedek benne, hogy az Kaido főhadiszállása. Az is meglepett, hogy Wano erejéről ennyire nem tudni semmit. Azt hiszem, hogy újabb hypeot kapott Wano, de kérdem én, még szükség van erre?
Tetszett, hogy Garp milyen lazán kezeli a helyzetet és, hogy kicsit betekinthettünk a tengerészethez.
Stelly különösen sokat szerepel, de már kezd engem is nagyon idegesíteni, Charlos hozzá képest semmi. Bár igazából minden történetszálnak megvan a maga legidegesítőbb karaktere. Örülök, hogy most gyorsan remélhetőleg letudtuk Charlos és Shirahoshi mizériáját és nem lett jobban elnyújtva.
Kaku engem is hidegen hagyott, Lucci kicsit becsicskult. Az egyetlen, aki érdekel engem jelenleg az Stussy. Mjosgadrd annyira nem lepett meg, gondoltam, hogy még Égi Sárkányok között is van normálisabb fajta.
A vége eléggé wtf volt. Azért látszik, hogy Shanks-t mennyivel többre tartják a többi Yonkonál. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy Big Momot vagy Kaidot elhívjanak. Kíváncsi vagyok kiről akar beszélni Shanks. Szerintem Feketeszakállról, nem hiszem, hogy Luffy lenne a téma.
Ugrás a fórumra: |