Ez igaz. De amit neten sok helyen olvasni hogy Jinbe lesz az utolsó mert úgy 10-en lesznek azt kizárja mert Jinbe csak a 9. társ lenne. Minimum 1 tag még lesz és remélem hogy csaj lesz.
One Piece manga
Erős? Semmit nem tudunk róla. Az egész Totlanden olyan volt, mintha ott se lenne. Nekem mélységes nagy csalódás. Unalomba fulladt az egész karaktere. Engem arról győzött meg az arc, hogy egyáltalán nem illik a csapatba. Aranyos és ezzel kifújt szegény.
Tipikusan az a karakter, aki csak úszott az árral és ott volt a háttérben. Az egyetlen felidézhető pillanata a Sulong volt.
Nagyon remélem ,hogy kezd vele valamit Oda, mert nekem nagyon karcsú eddig szegény.
Jobban visszagondolva olyan, mintha azért lett volna csak ott, hogy Pedro áldozata jobban átérezhető legyen. Bár nálam nem sokat segített, mert nem igen jött át a szoros kapcsolatuk csak a halála után.
Tanácstalan vagyok most a mangával kapcsolatban, és ezt most jó értelemben mondom. Ebben a pillanatban minden összejött ami csak összejöhetett. Valaki írta hogy Luffyék még szövetségesekkel együtt kevesek még Kaidou csapatához ,és nem is nagyon számolok addig velük ameddig sor nem kerül a végső küzdelemre a manga végén. Viszont akkor most hogyan tovább ? A forradalmárok akcióját is korainak érzem ebben a pillanatban , mert nem tudom elképzelni hogy egy ilyen szintű akciót áldozatok nélkül hozzanak el. Mariejoison alapból 2 admirális tartózkodik + az égi sárkányokról fogalmunk sincsen hogy valójában milyen erőt is képviselnek , nem álítanám biztosra hogy mindegyik olyan puhány,elkényesztetett mint akit Luffy kiütött anno(lásd ex égisárkány Doffy,Királyakarata etc) + ottvan még a Gorosei is ugyanúgy ismeretlenül. Annyi van az egészben hogy Saboék céljáról se tudunk semmit, de mégha egy menekülős terv lép érvénybe akkor sem tudom elképzelni hogy ne kapjanak el valakit. Gondolkoztam azon milenne ha Sabot elfognánk és úgyanugy nyilvánosan ki szeretnék végezni mint Ace-t, csak most Luffy sietne a megmentésére, csak ezzel az a probléma hogy Luffy még mindig gyenge egy ilyen mértékű akcióhoz,szóval ez is kilőve. Igazából nem is tudok normális hozzászólást írni , mivel most annyi dolog összegyűlt , hogy semmi sem áll össze csak a karaktereket nézve akikkel még biztosan lesz valami (Shanks,Vegapunk,Weewil,Blackbeard,Dragon,Kaidou,Bigmom,Coby,Gorosei)
és még sorolhatnám és ezek csak szereplők és nem történések.
Btw: nem tudom írta már valaki de azok a madarak amik a lebegő hajó felé tartanak nagy eséllyel szerintem Karasu képeségéből jöttek, csak nem tudom hogy felfedi magát. vagy valahol meglapul majd a hajón, kipukassztani biztos nem fogja mert nem érnének fel a tetejére és akkor direkt kontaktba nem is kerülhetnének az Égi Sárkányokkal.
Az egyértelmű, hogy Karasu, Sterry meglátta Morleyt is ott van a Red Lineban.
Mit számít, ha vannak áldozatok? Ők Forradalmárok nyílván tisztában voltak vele, hogy lesznek áldozatok. Mindig is úgy képzeltem el, hogy ha kell mártír halált halnak mindannyian. Amíg a világban érdembeli változást érnek el megérte.
Ebben a fejezetben egyértelműen kiderült, hogy nem akarják megbuktatni a kormányt vagy a rendszert. Egyedül a Bábmestereket akarják eltakarítani/kicserélni.
A time skip előtti admirálisokkal szerintem már felér Luffy és Zoro, de már lehet Sanji is.
Viszont Fujitora és Ryogyukuu sztem is még kemény dió a csapatnak.
Annak ellenére, hogy Luffy és Zoro most már piszkosul nagy erőt képviselnek, se Fujitorat, se Ryogyukuu-t nem tudnák legyőzni.
Egy admirális szerintem egy Katakuri-perospero duóval ér fel, viszont Zoro és Luffy együttesen még kettejüket is megszorongatnák, ez kétségtelen.
És a forradalmárok az Égi-sárkányokat akarják megbuktatni, mivel elvileg ők a legnagyobb háttárhatalom.
Szerintem egyértelmű. Kifogják mutattatni a Égisárkányokkal, hogy milyenek valójában. Ha megtámadják őket és a Revierit, akkor valszeg dönteniük kell, hogy kit védjenek meg a királyokat vagy őket. A döntésük eléggé nyilvánvaló, ha csak Oda nem akar minket meglepni pár jóra való Égisárkánnyal.
Már pedig, ha a Tenryuubitok beáldozzák a királyokat annak súlyos következményei lesznek egy 140 országot érintő szövetségre.
Ha ez a szövetség darabjaira hullik, akkor az irányítás kicsúszik a kezükből és a forradalmárok máris nyertek.
Illetve még Koala megjegyzése érdekes lehet. Ki tudja lehet Shirahoshi titkát megtudták Marijoán.
Én valami olyasmit tippelnék hogy túszul akarják ejteni a királyokat és megzsarolni az ÉS-eket hogy mondjanak le vagy magas váltságdíjat szabnak ki amibe tönkremennének az ÉS-ek és ezzel azt akarják elérni hogy az ÉS-ek inkább hagyják meghalni a királyokat de ők nem ölnék meg őket hanem szabadon engedik és akkor 140 király-al nézhetnek szembe az ÉS-ek hogy ez mégis mi volt. Széteshetne miatta a VK.
https://twitter.c...
Szóval nem lesz hosszú hál istennek. Még kb 10 rész.
Ugrás a fórumra: |