Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Én is egyből arra gondoltam, hogy megevett valami növény gyümölcsöt és fotoszintetizál. Sőt magamba én ezt már elkönyveltem félig meddig ténynek isxD
Azért 90%-os biztossággal kijelenthető, hogy férfi, mert nem hiszem, hogy leszbikus lenne. Egyértelműen bukik a pláza picsákra
De a 10% még ott van rá
Valaki megkapta a válaszát az új Marinfordra.
Shirahoshit amennyire utáltam komolyan mondom ebben a részben üde színfolt volt.
Orlombus aranyos volt Gareth után eddig a legjobb side story oldal.
Éssss T-Bone én valamiért anynira megkedveltem azzal a pár résszel nem is értettem miért lett így elásva. Nagyon örülök, hogy láttuk és remélem lesz még szerepe és remélem erősödött.
Még mindig nem tudok másra gondolni, mint hogy Dragonék megtámadják a Tenryuubitokat és Saboék arra használják a Revierit, hogy sakkban tartsák a tengerészetet így megosztják az erejüket.
Vagy arra játszanak, hogy kimutassák az Égisárkányok foguk fehérjét és beáldozzák a királyokat a saját életükért. Azért az elég kemény lenne, ha 140 országból álló szövetség atomjaira hullana. Azért ők mégis csak forradalmáűrok mártír halál, hogy a világ magától megtisztuljon. A rendszert megbuktatták az idő meg felépíti magát.
Mindezek mellett Vegapunk érdekes tényező lesz. Ha nem a forradalmárokkal van, akkor egyre biztosabbá válik, hogy ő Caesar miatt van képben. Ettől független én inkább az árulására szavaznék. Ha kiderül, hogy a forradalmárok szövetségese a Shichibukai feloszlatásával hatalmas veszteség éri őket és az ellenség iszonyatosan nagyot erősödik. Érdekes helyzetet szülne.
A másik észrevételem, hogy Fujitora úgy érzem ad egy kisebb boostot a Szalmakalapos csapatnak. Ha megbuktatják a Shichibukai rendszert, akkor valszeg elkezdik levadászni őket. Minden Shichibukai tartozik valahova Buggy-t leszámítva, de még ő is kötődik Shankshez.
Szóval Hancock bajban lesz és Luffy egészen biztos, hogy nem hagyja szarban. Ha tippelnem kéne ő lesz a kulcsa az utolsó Yonkou előtt falnak. Luffy összefog csapni egy admirálissal és megmenti Hancockot.
Smoothie óta egyébként is idegesített a dolog, hogy elképzelni nem tudtam ki harcolna vele, ha oda kerül a sor.
Szóval szerintem a háttérben épül másik két társ Jinbe-vel kiegészülve egy Hancock, Jinbe, CC trió iszonyatosan erős és még mindig marad egy üres hely.
Mire ez az egész lefolyik Sanji és Zoro is túllépne Jinbe és Hancock szintjén és tényleg reálissá válna egy Yonkou bukása.
Bocs, hogy így előre szaladtam, de szeretek jósolgatni és a végén meglátni mi sült ki belőle.
Még annyi, hogy valamiért annyira rosszul lett ez a forradalmas dolog időzítve. Már annyira ráfeszültem a Yonkou vérére Egyáltalán nem hoz lázba nem rossz és tényleg érdekel is, de valahogy az időzítése Meh...
Szerkesztette: Hiei - 2018.05.25. 14:29