Nem, én is vagy negyvenszer megnéztem és rá is zoomoltam, de nem láttam senkit és semmit.
One Piece manga
Fúha, jó rég nem voltam. Még csak most olvastam el az utolsó fejezetet, és nagyon tetszett. Érdekes lesz, hogy én gyakorlatilag most kaptam meg a fejezetet, holnap meg már olvashatom is a következőt
Hiei- azért van súlya ennek a rulettnek, vagy minek, mert én úgy láttam, hogy itt akár a fejét is elveszíthetné Jinbei...azt meg nehezen élhetné túl.
Egyébként ahogy halad előre a történet, egyre inkább kisebb esélyt látok Jinbei csatlakozására. Sőt. Azt a tálca sör fogadást már lassan meg merném tenni, csak nem a halálára, hanem arra, hogy nem fog csatlakozni. Valami biztos közbe jön.
Mi lehet Pekomssal?
Na mindegy, ennek a kommentnek egy hét után nem hiszem, hogy sok relevanciája van. Várom a következő fejezetet
Szerk.:
Éés itt is van:
http://readms.com...831/3502/1
Tipikus arc-eleji fejezet volt. Megérkeznek a szigetre, problémába kerülnek. Bár most mintha direkt nem akarta volna követni Oda a szokott sémát. Nem hagyta, hogy szétváljanak, próbálja egyben tartani a csapatot. Kérdés, hogy meddig.
Hát Big Mom világa...érdekes, az biztos
Tényleg Thriller Bark feeling van, de remélem itt marad is a jó hangulat és nem fog elveszni, mint ott. Nekem nagyon bejön ez a sziget teljesen kiszámíthatatlan.
Amúgy egyedül Nami nem evett a házból Puddingnál ugye? Gyanús, hogy a cukortól haluznak.
Igen, ahogy írták is a szokásos arc eleji fejezet. Nekem is tetszik, hogy kiszámíthatatlan, de engem is zavar egy kicsit ez a mostani copy. Nagyon úgy érzem, hogy nehezen fog beindulni most ez a szál, főleg, hogy most szünet is lesz. Az eddigiek alapján nem tudom elképzelni Puddingról, hogy becsapja őket, de bármi lehet. Most igazából nem nagyon tudok írni a fejezetről, mert konkrétan nem igazán történt sok dolog.
Van egy olyan érzésem, hogy Brook és Pedro is belesétál egy csapdába. Nem hiszem, hogy a víz alatt észrevétlenül betudnak jutni, az alapján, hogy eddig milyen óvatosnak kellett lenniük, hogy ne vegyék észre azok a tenger alatti érzékelők őket. És pont a torta szigetnél engednék le ennyire a védelmet? Kétlem.
Ez az illúziógyümi ötlet nekem is tetszik. Nem lehet ez esetleg a nyúl mink képessége? teljesen ideális több ember megtévesztésére addigmeg lekaszabolja őket. Sztem ez a tag magas rangú lehet a big mom kalózoknál, szal valószínűleg elég jól képzett . Nézzük csak meg mondjuk Pekoms-t: teknősgyümi, haki, electro. Elég brutlis kombináció. és one hitelte Caribout. Ha feltételezzük hogy Pekoms "csak" egy tiszt de nincs a big mom kalózok top tagjai közt elég durva dolgok lesznek itt. Ami alapból nem lenne baj de így kínosan gyengévé tesz Oda néhány időugrás előtti nagy nevet mint pl Crocodile és Ace.
Ugrás a fórumra: |