dungeonlord írta:
ami nincs benne a mangában/animében az hivatalosan nem igaz.
Akkor az SBS-eket és a megjelent 6-7 Data Bookot is figyelmen kívül kell hagyni?
A mai napig nem tudom, mi ez vagy hol van és sajnos no speak English . :/
One Piece manga
dungeonlord írta:
ami nincs benne a mangában/animében az hivatalosan nem igaz.
Akkor az SBS-eket és a megjelent 6-7 Data Bookot is figyelmen kívül kell hagyni?
Erről jut eszembe.
Nem tudom hogy kell új topic-ot csinálni de kéne egy ilyen One Piece gyakori kérdések cuccost ugyanis van rengeteg visszatérő kérdés amire már tucatszor megadtuk a választ mégis mindig újra és újra előkerül.
Ilyen kérdések pl.: Mi az SBS? Mikor lesz kész a következő fordítás? stb.
Szerintem nem lenne hülyeség egy ilyen topic.
Bár lehet ezt az egyebekbe kellett volna írnom de itt aktuális dungeon felettem levő írása kapcsán.
Hmm
Lehet igazad van.
Akkor pedig:
dungeon
Az SBS egyfajta beszélgetés Oda-val.
Ebben válaszol meg néhány rajongói levelet.
Azt hiszem kötetenként van 1.
Rengeteg érdekes dolog kiderül benne persze vagy 10-szer annyi lényegtelen hülyéskedés is van benne. Pl.: Ebből derült ki hogy Katakuri, Oven és Daifuku ikrek.
Nagyon hasznos és ezért is sajnálom hogy magyarra nincs fordítása.
Elolvastam a mangát, érdekes volt látni új arcokat, a forradalmár sereg egyébként is régóta izgatott engem.
Karakterek dizájnja tipikus One Piece-es, érdekesek.
Karasu nagyon menő. Ezekben a karakterekben mindig van egyébként valami rejtett dolog a még nem demonstrált erejükön kívül, valami félelmetes...Gondolok is Karasura aki mikrofonnal beszél és Morleyra, aki képes a talaj alatt élni(?)...Végülis onnan bukkant elő
Nem tudom milyen erőt képviselhetnek, Bettynek nagyon érdekes képessége van, ilyenre még sosem gondoltam...Egy forradalmár parancsnoknak ez a buzdító erő nagyon komoly.
Dragon képessége am tisztázva van/volt már? Az időjáráshoz lehet köze? Gondolok erre elsősorban a Logue Towne-ban látottak alapján.
Igen tényleg érdekes a képességük.
Pl.: Karasu-nak lehet csak a köpenye evett gyümit.
Első látásra Morley puhítja (gyúrhatóvá és formázhatóvá teszi) a talajt.
Betty-hez meg illik a gyümi mert mint szónok nem a legjobb
Ami pedig Dragon-t illeti.
Nincs megerősítve az se hogy lenne egyáltalán képessége.
Szerintem a Logue Town-ban történtek simán lehetnek tényleges vihar következményei illetve Dragon közbelépése utáni szélvihar a Király Haki-jának egy formája.
Szóval tudtommal nem tudjuk hogy van-e gyümije de szerintem nincs. Aztán pedig lehet téved a megérzésem.
Az nem lehet, hogy csak a köpenye evett gyümölcsöt. Mivel Sabo beszél a varjúval, ami Dressrosán elviszi, ha meg is ette a köpenye a Varjú gyümölcsöt az nem kommunikálhatna emberi nyelven. Már pedig a varjú válaszol Sabonak. Így én ezt kizártnak tartom.
Dungeon
Ez Oda stílusa, kissé kretén kinézete van néhány karakternek, de ez nem az erejét tükrözi, erre legjobb példa Big Mom. Majd ha Dragon emberei fél gőzzel verik szét tengerészet legerősebb embereit, akkor majd mindjárt más szemmel fogunk rájuk tekinteni.
Oda túlságosan elhanyagolta a forradalmárokat .Ennyi év után komolyabb elvárásaim lettek.
Teljesen jogosan ítéltem el őket, mert borzalmas karakterdesign kaptak a forradalmár parancsnok . Dragon legjobb emberén csalódtam a legjobban,mert Doffi szerint Morley lenne Dragon legerősebb embere és itt még badass nézett ki:http://naruto-kun...ece/801/10,de itt https://jaiminisb...904/page/7egy kretén kaptunk.
Most komolyan Dragon legjobb embere egy meleg? Kuma és Sabo után reménykedtem, hogy Jack és Katakuri féle badass karakterben kapunk.
Big Mom legényességen is csalódtam, de ott legalább normális desinget és képességeket kaptak .
Pont a kreténség miatt passolnak jobban BB-hez. Kivéve Betty, mert a képessége és beszédje tökéletesen passzol a forradalmárokhoz.
Hol hangoz el, hogy Doffy szerint Morley Dragon legjobb ember? Lég kap dolog dobál. (Hátha a saját, ragozásmentes madzsarszki nyelveden írva megérted a kérdésemet.
A többieknek azért ideírom magyarul is:
Hol hangzott el, hogy Doffy szerint Morley Dragon legjobb embere? Légből kapott dolgokkal dobálózol.
Ja és egyetértek: Big Mom legényességén én is csalódtam tiszta legényes a Mama
Hogy miből gondolom? Ott a kép, hogy Doffi kikre gondolt. Tengerészet oldalán csak Akainut és a 3 admirálist láttuk.
Dragonnál pedig szintén 3ember láttuk. Ivankov , Sabo mint 2legerősebb tag és ott volt még 1 tag, aki gondolom Dragon legerősebb embere lehetet.
Doffi volt alvilág vezetője és tengerészetnél(hála Vergonak)mindent tudott a világról.
Ő teljesen tisztában volt azzal, hogy kik a világ legerősebbjei .
Megismertük forradalmár parancsnokokat és a képen Morley, Sabo és Ivankov láttuk.
Ezek alapján szürtem ki azt Morley a legerősebb .Ha a tengerészet oldalán az admirálisokat említette, akkor forradalmároknál ők lehetnek a legerősebb tagok.
Ugrás a fórumra: |