Elég rövid fejezetet kaptunk.
https://readms.ne...904/5058/3
Igazából ez nem nagyon volt meglepő, teljesen logikus, hogy odamentek.
https://readms.ne...904/5058/4
Noha eddig is lehetett sejteni, hogy most mozgásba lendülnek a forradalmárok, ez az oldal ezt bebiztosította. Azonban valamiért én eddig furának tartom, hogy pont a Reverie ideje alatt csapjanak le.
Igazából ezután nem történt sok minden. Levertek egy elég gyenge bábját Feketeszakállnak. Nem hiszem, hogy annyira mérgelődni fog ennek a területnek az elvesztése miatt, azonban várhatóan komolyabban veszi őket Teach. Bár mondhatnám úgyis, hogy kölcsön kenyér visszajár.
Most dungeonnal kell egyetértenem, habár az én véleményem, messze nem olyan nyers, mint az övé. Iva eléggé komolytalan a maga módján és párszor irritáló. Erre most az újonnan megismert 4 parancsnok közül első ránézésre minimum kettő legalább annyira flúgos. Tényleg nem akarok előítéletes lenni vagy lenéző, de be kell vallanom többet vártam. Bár még ismerhetünk meg új parancsnokokat vagy nagyobb kutyákat a forradalmárok részéről, mert az elején mintha több hely állt volna üresen Kamabakkán. Igaz még nem nagyon ismerjük a forradalmárok teljes erejét, és én számítottam rá, hogy más berendezkedés lesz, mint a Yonkoknál, de ez eddig nem túl bizalom gerjesztő. Megint csak ismételni tudom a sejtésem, hogy a forradalmárok olyanok, mint például Bleachben a 0. osztag, vagy a Fairy Tailben a Szent Mágusok. Nagyon régóta vannak emlegetve, megőszülünk, mire láthatjuk őket és nem fűzik be a hozzájuk fűzött reményt, ergo nagyobb a füstjük, mint a lángjuk. Tudom persze ilyen kevés dologból nehéz leszűrni mi lesz és lehet, hogy nem lesz igazam, de nekem már nagyon régóta ez velük kapcsolatban az érzésem. Csak egy valamit tudok kívánni, bár ne legyen ez.
Ezt a végjáték megnevezést én még nagyon korainak tartom. Szvsz végjátékról majd csak Kaido után tudunk beszélni. Ne felejtsük el, hogy Oda eddig semmit, de az égvilágon semmit nem sietett el. Legyen Gyojin sziget, Punk Hazard, Dressrosa, Tottoland, minden eléggé ki volt részletezve és el volt nyújtva. Kétlem, hogy most kezdene el kapkodni. Mire lemegy a Reveri, meg látjuk mi történik a csapat másik felével, na meg mire újra egyesül a csapat és megküzd Kaidoval. Ez egy nagyon hosszú precedens lesz. Szerintem csak azután beszélhetünk végjátékról, Kaido egy eszméletlen hosszú állomás lesz. Ha Dressrosa volt vagy 100 fejezet és a Tottolandon lévő kiruccanás is ilyen hosszú volt, akkor gondoljunk csak bele, hogy milyen volumenű lehet egy olyan csata, amit Kaido kihirdetett.