Ugy van ahogy Csilla mondja. A másodparancsnok Zoro. De van egyfajta vezetői sorrend.
Amikor menekültek Jinbi osztotta a parancsot, de ahogy Sanji megjelent egyböl ő vette át a vezetést
One Piece manga
Nami a kapitány, Luffy a házi vérebük. Etetik, játszanak vele, s ha jön egy táposabb ellenfél akkor ráuszítják. Na meg persze Naminak néha meg kell fegyelmeznie.
Azon kiakadni, hogy Nami veri Lufy-t? Ugyan már...
Luffy kiadja a parancsot, hogy mennek Sanji után. Hány étkezést is iktatott be, mire sikerült elindulniuk? Hányat az út közben és hányat a művelet során? Luffynak kellenek azok a tockosok Namitól, hogy ne térjen el a céljától.
Illetve helyzettől függően a szakértelem adja meg a prioritást a parancsnoki láncban. Ha nem így lenne, akkor Luffy már rég halott lenne.
Az, hogy Jinbei osztotta a parancsokat a menekülésnél az annak tudható, hogy mint gjoujin jobban ismeri a tengert, mint Nami, és nem a harci kapacitásának.
Ez oké Shiro, de mikor változtatott Luffy véleményt vagy cselekményt attól, hogy Nami lekevert neki egyet? Soha.
Milyen lenne az, ha Luffy elakarna menni egy szigetre, erre Nami megrúgdossa majd aztmondja, hogy nem megyünk és nem is mennek el?
Még ha lenne valami értelme oké, de igazából csak poén az egész, annak meg nem jön át. A Zou-s rész meg csak hab volt a tortán.
Luffynak megvannak a céljai, nem értem Nami ütéseitől mi változna vagy maradna a régiben.
Hát Csilla ellenben veled , én már abba hagytam volna a mangát, ha Nami nincs. Luffy annyira idegesítően hülye, hogy minden egyes pofon és verés, amit olyankor Namitól kap egyből begyógyítja a sebeimet. Arról nem is beszélve, hogy ha Nami megveri Luffy-t, akkor az minden esetben egyből az ellenkezőjét mondja. Ez alól egyedül Usopp esete volt talán kivétel.
Nami soha nem verte meg olyan dolgokért, amiért ne járt volna neki. Sőt emlékszem, mikor Arabastán Vivi miatt Zorot és mindenkit megrugdalt, hogy menjenek és állítsák meg a háborút. Ha Nami valakit megver egyébként általában jobb belátásra tér. Én imádom, hogy ennyire képes motiválni az embereketxD
Ez a másodtisztes vita meg abszurdum és nem azért, mert nincs igazság, abban, hogy Namira talán jobban illene és inkább viselkedik úgy, hanem, mert világosan elhangzott, hogy Zoro a másodtiszt és pont. Nincs miről beszélni.
Igen, múltkor én is említettem, hogy már a mangában és az animében is elhangzott, hogy Zoro a másodtiszt.
Az is biztos, hogy Naminak van a legtöbb sütnivalója a csapatban, abszolút olyan személy akinek érdemes adni a szavára, főleg a hajón, de egyébként is jó meglátásai vannak.
Ebbe belegondolva...Bartolomeoék hogy élték túl egészen idáig? Nagymama nagyon kemény lehet az instrukciókkal a telefonon keresztül
Nem azért, de hol ért vmit Nami szava, mikor a fél legénységgel letértek Dressrosa-ról? Luffy Sanjitól várta el, hogy vigyázzon a fél csapatra és el is várta h vezesse őket.
Lehet, h ilyen poénos dolgokban Nami rúgdalja még a kapitányt is, de mikor komolyra fordul a helyzet, akkor még Nami is tudja hol a helye és hagyja, h Luffy vagy a két erős emberük (Zoro,Sanji) irányítson.
Köztudott tény, hogy Luffy intelligenciája konvergál a nullával (valszeg Oda ezzel próbál párhuzamot vonni Gokuval, aminek nagy rajongója) és őt szép szóval lehetetlen meggyőzni, csak veréssel lehet vmit elérni nála. Luffy-nál ez az "átbeszélés" egyik kommunikációja.
Mindenki olyan rendkívüli esettekkel jön ami egyedi helyzeteket szül. Mint Jinbei tengeri menekülése vagy a Desrossa féle menekülés. Az ha valaki ilyen helyzetekben vezetőként viselkedik az nem jelenti, hogy ő az állandó vezető. (mellékparancsnok) Az csak azért van mert abban a helyzetben ő az aki a legjobban átlássa a dolgokat. Szerintem az, hogy ki hol van a halyo hierarchiájában az tükrözi, hogy a békés időben ki hol van. És az én ideológiám szerint Luffy a parancsnok(Mondjuk ki szerint nem) és Nami a másodparancsnok.(Ahogy azt már fentebb kifejtettem) Luffy mondja meg, hogy hova mennek, Nami meg azt, hogy hogyan. (+ ő kezeli a pénzt és teszi helyre a csapatot)
Nami azért mondja meg, hogy hogyan menjenek mert ő a navigátor, ez a dolga, de ettől nem lesz másodparancsnok.
És fentebb többen említették kinek hol a helye.
De Water 7-nél Luffy ment volna vissza fogadni Usopp-ot. De Zoro úgy mond megtiltotta és szembe szált a kapitánnyal, hogy mit hogy csináljon,Nemi nem így szál vele szemben (veri Luffyt-t. De olyan szinten mint Zoro,Sanji úgy soha nem száll vele szemben)
És ha követed az Animét vagy a mangát ott mondják Zorot, hogy ő az első tiszt
Sanjit pedig a tetteivel mutatják hogy Zoro után ő jön
Most élek Hiei szavaival, ami nincs benne a mangában/animében az hivatalosan nem igaz.
Az a baj, hogy történileg Zoro nem első tisztként viselkedik .Csupán egyetlen egyszer viselkedett első tisztként és az Water 7 arcnál történt, amikor Ussop elhagyta a csapatot.Ez volt az első és utolsó olyan jelenete, ahol Zoro első tisztként viselkedett. Csupán 1 alkalom volt!
East Blue azt ígérte Luffynak, hogy ő lesz a világ legjobb kardforgatója a kapitányának .
Mindenki mondja itt vakon, hogy Oda ezt mondta és ő az első tagként blabla, de valaki elárulná nekem, hogy Zoro mikor viselkedett első tisztként? Mert én csak Water 7 emlékszem.Esetleg még Bartolomeo említette,de szintén 0 jelentőség.
Az a legnagyobb vicc, hogy Big Mom hasonlókat láttam, ahol szintén nem az első tagból lett az első tiszt.
Jelenleg Katakuri,Pero és Mont-d'Or voltak a nagy kutyák Big Mom után. Nem az édesparancsnokok.
Tegyük fel, hogy igaz és Oda eldönttette az első tiszt dolgot, de akkor miért nem úgy írja a karakterét?
Ismét AFR-rel tudok egyetérteni.
Dungeon megint beleestél a Sanji szindrómába.
Attól hogy Mont Dor dirigált, nem azt jelenti hogy nagykutya hanem hogy jó szervezői és taktikai képességei vannak. A képességével összeköti a den-den mushikat, ezt rajta kívül kitől láttuk? ja várjunk senkitől.
Pero és katakuri képessége volt a legsokoldalúbban kihasználható a szál során, persze hogy őket mutatta Oda a legtöbbet.
Amit az anime tartalmaz na az aztán abszolút nem hivatalos.
http://naruto-kun...iece/814/8
Nekem itt teljesen átjön Zoro szerepe.
Első tiszt a kapitány jobbkeze, aki Zoro.
Példa: http://hd.wallpap...and-t2.jpg
Ki áll Luffy jobján és hozzá a legközelebb? Zoro. Megnézhettek egy csomó ehhez hasonló képet, mindig Zoro van Luffy után előtérben.
@Dung "Nem viselkedik elsőtisztként" - Miért ezuttal mit találtál ki, mi a dolga egy elsőtisztnek? Mit tudnak az első tisztek, mesélj kérlek, erre nagyon kíváncsi vagyok. Water 7? Amikor Zoro beleragadt egy kéménybe? Az aztán nagyon elsőtisztes megmozdulás volt.
dungeonlord írta:
ami nincs benne a mangában/animében az hivatalosan nem igaz.
Ugrás a fórumra: |