Én arra lennék kíváncsi miért pont Krokó kapott panelt a rengeteg lehetséges személy közül? Hamarosan ő is visszatérne a főtörténetbe?
One Piece manga
Végigolvastam itt a sok panaszkodást, meg sokallást Luffy vérdíjával kapcsolatban, és csodálkozom, hogy senki sem vetette még fel azt, amire én gondoltam rögtön, amikor megláttam: szerintem nem véletlenül lett jóváhagyva a Tengerészet által egy ekkora emelés. Luffy betrollkodott egy olyan területre, ahová még ők sem mennek, és élve megúszta. Ha a Tengerészet tovább engedi az ámokfutását, akkor annak nem lesz jó vége, ezt Akainu is tudja. Viszont, ha megemelik jó magasra a vérdíját, ami már egy Yonkou (értsd: Kaidou) figyelmét is felkelti, nagyobb az esélye, hogy levadássza valaki... hiszen ne felejtsük el, a vérdíj egy összeg, amit valaki majd megkap azért, hogy élve vagy holtan a Tengerészet kezére keríti a körözött bűnözőt, nem pedig egy erőszinttel egyenesen arányos pénzösszeg.
Ugyanez vonatkozik Sanjira is.
Továbbá, a többiek hiába csináltak valamit, a Brook vs Mamát senki se látta, a Nami vs Mama serege jelenetet senki se látta, Caesart pedig talán fel se ismerték (lsd. korábbi példaként Usopp-Sogeking párhuzamot). Egyáltalán nem lenne logikus, hogy ezért vérdíj emelést kapjanak, bár tegyük hozzá, hogy CC szerintem is nagyon el lett tüntetve.
Crocodile-t pedig minden egyes ilyen világ reakciója bemutatásnál láthattuk eddig, úgyhogy botorság azt feltételezni, hogy visszatérne - mert hogy eddig sem tette. Ettől függetlenül én is várom már őt.
Igazad van Tapion-sama, de azzal egyáltalán nem tudok egyetérteni, hogy pont az miatt ne térne vissza, mert eddig sem tette. Tudjuk jól, hogy Oda mindent elhúz, tehát ebből következtetést levonni nem lehet. Teljesen nyilvánvaló, hogy Ladnak igaza van és Croco vissza fog térni. Nyilván előbb vagy utóbb, de akkor is visszafog. Vagy komolyan azt gondolja bárki is, hogy Oda csak úgy mutogatja őt és semmi célja nincs vele? Sokkal jelentéktelenebb karaktereket is előhozott már a múltból, itt sem lesz máshogy. De persze hozzáteszem: szerintem.
Nyilván abban igazad van Tapion, hogy Brook és Nami akcióiról nem nagyon szerezhettek tudomást. Azonban nem is feltétlenül ezek miatt várunk sokan nekik is vérdíj emelést, hanem eleve amiatt, hogy ők is részt vettek ezen az incidensen. Ha már ennyire nagy durranást vittek véghez, a többieknek is járna valamennyi, még ha itt én nem is gondolok magas összegre. Akárhogy is nézzük együtt hajtották végre a tetteiket itt. Az is érthető, hogy Sanji kapott nagyobb emelést, nem csak a trollkodás miatt, hanem az esküvő miatt nagy figyelmet kaphatott a személye. Carrotról meg simán tudomást szerezhetett Morgans, ez kétségtelen. Hiába nem szeretem a karakterét egyszerűen lehetetlen, hogy nem figyeltek fel rá. Bár abban nagyon egyetértek AFR-rel, hogy rengeteg olyan dologról tudomást szereztek már, aminek esélytelen volt a kiszivárgása. Bár hozzáteszem még egyszer Brook vs Big Mom és a Road Poneglyph ellopása nyilván nem szivárgott ki. Utóbbiról csak a Szalmakalaposok és Carotték tudnak rajtuk kívül meg csak Brülé és Diesel szerzett tudomást, természetesen öngyilkosság lenne ha eljárna a szájuk, szóval több, mint valószínű, hogy megtartják magukban ezt az információt.
https://readms.ne...03/5044/15
Ha jól láttam ezekről nem esett szó.
1. Vegapunk neve is szerepel az újságban.
2. Weevilről is szerepel egy bejegyzés. Ez alapján már a sajtó is rossz színben tünteti fel, bármi is lesz a Shichibukai rendszerrel kapcsolatban, ő így is úgy is hamar repülni fog. A végtelenségig ezeket nem tussolhatják el, hiába láttunk már érdekes dolgokat a kormány és a tengerészet részéről.
Abban is egyetértek az előttem szólóval, hogy Croco biztos vissza fog térni valamilyen szerepre. Még ha nem is kap annyira komolyabb szerepet, mint egy Szupernova vagy valaki, de az biztos, hogy láthatjuk majd őt hosszabban, nem csak 1-2 panelen keresztül.
Amúgy annyira mondjátok hogy Crocco visszatér mert sokat mutogatják.... LEHET, de akkor mindenki mással is ez a helyzet. Vivit is állandóan mutatják, nála elképzelhető, hogy ha tényleg a világ kormány lesz a célpontja Luffynak, akkor beállnak mögéjük a sereggel. Azonban a Yonkouk tényleges bukásáig nem várom semelyik régi karaktert vissza.
Elnézést kérek, a Croco-boyos mondatomból kimaradt egy szó: botorság lenne azt feltételezni, hogy a közeljövőben visszatér.
A Time Jump óta tudjuk, honnan van a Tengerészetnek olyan infoja, ami nem lehetne, de ez a Mamás sztori még Absalomnak is durva lett volna. Korábbi példákkal meg bombázhattok, de csak ami konkrétan elhangzott a mangában vagy az animében. Ne a wikiről szemezgessetek
Ezer örömmel megtenném de mivel itt nincs lefordítva így nem tehetem.
De ha érdekel akkor a 217. fejezetben hangzik el mikor Smoker beszél Tashigi-val a vérdíjukról.
Erre a két senki által nem látott eseményre hivatkozik a 60 m-s vérdíj okaként.
Ahol én néztem ott a 16. oldalon volt.
AFR írta:
De ha érdekel akkor a 217. fejezetben hangzik el mikor Smoker beszél Tashigi-val a vérdíjukról.
Ugyanezt mondtam szóval semmit nem fűztél hozzá.
Oh és amit elfelejtettem Tapion. Nem szoktam "wiki-ről szemezgetni" és azokkal "dobálózni". Ennek két oka is van.
1. A wiki-n sincsenek olyan dolgok amik nincsenek megerősítve.
2. Csak azt kezelem tényként ami egyértelműen kiderül a manga-ból (manga-ból és nem anime-ből így pl.: Bobbin halálát nem fogadom el), SBS-ből vagy valamilyen más fórumból amit Oda közölt le hivatalosan.
Oké, AFR, ott a pont, erre nem emlékeztem. Viszont nem lenne bölcs dolog összehasonlítani a Tengerészet által viszonylag felügyelt Paradicsomot, valamint a Yonkou által uralt Újvilágot, ahová a Tengerészet alig meri betenni a tappancsát. Akárhogy nézem, ez egy erősen alvilági esemény volt, amelyről kizárólag Morgans tud nyilatkozni, úgyhogy meg is lepődnék, sőt, érthetetlennek találnám, ha Namiéknak is emelkedne a vérdíja.
Nem mellesleg, nem rémlik, hogy ennyire kardoskodott volna bárki Enies Lobby után, mikor meglátta Chopper kőkemény vérdíját. Pedig az a Világkormány területén zajlott, és azért ott zúzott Chopper is. Hol itt az igazság?
Sanji vérdíjával szintén egyetértek, talán még kevéslem is: talán nem csinált túl sok mindent a sztoriban, de most már a világ is tudja, hogy egy igencsak veszélyes család gyermeke. Ne feledjük, hogy a név nagy szó a OP világában, úgyhogy akármennyire is töketlen volt a fiú, a Vinsmoke név miatt jogosan emeltek a vérdíján. Szerintem
Ugrás a fórumra: |