Bocsi,elnéztem.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
A mai rész teljesen megmutatta Ray erejét.Teljesen kiviccelte a Bound-mant.Katakurinak is csak a jövőbelátással sikerült.Valahogy van olyan érzésem,hogy Ray is látja a jövőt.
Rikiya, van benne valami de Ray az eléggé régi Boundman ellen harcolt ilyen könnyen. A snakemant is Ray ösztönözte szerintem mivel Luffy nem volt elég gyors ,hogy eltalálja ezért gyorsítani akart magán egy képességgel. Ray kegyetlen erős ,de már őt is eltalálná a mostani Luffy, bár szerintem legyőzni nem tudná. Viszont Ray jövőbelátása nagyon kinevette most szerintem az OP világát Úgy értem ,hogy ha indokkal tette bele Oda ezt a részletet akkor lehet sejteni nem viccből mondta Ray ,hogy kerekedj rajta felül. Mintha látná a harcát Luffynak amikro becsukja a szemét vagy hasonló. Szóval eléggé bizar durva érzékelés hakija lehet Raynek vagy csak simán értelmetlenül tették bele ? Mai rész rajzolás és esemény szempontjából 10/10.
Ray fegyverzete is erősebb lehet mint luffyé.Katakurinak is csak az ébredéssel bíró technikájával,a Musou Donuts-al sikerült hárítani a Bound-mant,míg Ray egy sima ököl csapással elrepítette Luffyt.
Ray kijelentette,hogy lesznek olyanok a világon akik képesek belelátni a jövőbe.Tehát ezekszerint ő ismer olyan embereket,akik szintén látják a jövőt (szerintem itt Shanksre is gondolhatott,mivel személyesen is ismeri).
Amúgy a Kong Organt is már rég tudta használni,de doffy ellen nem használta csak Cracker ellen.Pedig a Kong Organ olyan mint a Jet Gatling Gun,csak a Kong Gun-t sokszorozza meg.(ami nagyon durva,hogy több tucat kong-organ-t képes pillanatok alatt kiadni magából)
Lehet,hogy ő ösztönözte,de ettől függetlenül Luffy teljesen egyedül találta fel ezeket a formákat,Ray csak segített a fejlődésében.Ez még jobban bizonyítja azt,hogy Luffy harci intelligenciája az egyik legkíválóbb a sok közül.
Luffynak egyetlen problémája itt az volt, hogy Katakuri volt az ellenfele.
Nah de mindenki...Ez a sebesség embertelen, még ha a jövőbe is látsz, nincs az a flexibilitás és reakcióidő amivel ezt el lehet kerülni vagy kivédeni...Főleg a Black Mambánál éreztem ezt a jövőbelátásos dolgot már kicsit soknak.
Snake man. A dizájn csodálatos, az animáció ennél sokkal jobb volt mint a Doffy ellen használt Bound Man, a tálalás mégis százszor szörnyűbb...Nagyobb dominanciát vártam, több elszenvedett ütéssel Katakuri részéről,
De hát nem panaszkodhatok, mangahű volt minden
Luffy hajnövekedésére amúgy van tudományos vagy fikcionális magyarázat?
Ugrás a fórumra: |