Egyetértek Hieivel, pontosan erre gondoltam. Szerintem nem kell hardcore megfigyelés színe ahhoz, hogy elkerüld egy láthatatlan ellenfél támadását. Katakuri féle jövőbelátás biztosan nem kell. Igazából kb azok nem tudnak ellene mit csinálni, akiknek nincs megfigyelés színe. Ergo a gyenge ellenfelek ellen szívatós, akiket enélkül is le tudna győzni. Amit írtál elrejtéssel kapcsolatban érdekes lenne, de szintén komolyabb ellenfelek eszén nem hiszem, hogy túl lehetne járni. Lásd Big Mom területén lévő érzékelők. Apropó Catarina képessége érdekesnek tűnik.
Ha Queen valóban férfi akkor gond nélkül kiállhat vele Sanji. Egyedül vagy segítséggel, de tuti küzdeni fognak Csapások ellen. A jelenlegi tudásunk szerintem csak a 3 szamuráj meg talán Inu-Neko páros lehet ezen a szinten.
Peronát én sem értem igazából. Ha jól emlékszem tudta, hogy a háborúban nem halt meg Moria. Nem elég, hogy elég nagy valószínűséggel 2 évig a tájára sem nézett, de még azóta is Mihawknál van, szóval érdekes.
Noha nem tudjuk mennyi volt Teach vérdíja a háború előtt azonban ő inkább most toborzással, területszerzéssel lehetett elfoglalva. Persze lehet mondani, hogy így Luffy után nem olyan nagy az a vérdíj, de szerintem az elmúlt két évben Teach nem másik Yonko vagy a Tengerészet bajuszát húzogatta. Ahogy elnézem ő is most készül a nagy dobásra.
Amúgy én még azt nem értem miért olyan fontos Moria. Oké, hogy van zombi hadsereg, de ha jól rémlik egy kis víz és annyi. Szerintem a legénységében bárki simán verné.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."