Én nagy Doffy fan vagyok, de ha ez igaz lenne, akkor Doffy admirális szinten lenne, a Fehérbajusz kalózok meg semmit sem érnek.
Ami nem igaz. Szóval az, hogy Doffy erősebb Jozunál, szintén nem lehet igaz. Marinefordban még kiforratlan volt minden, vagy egyszerűen csak baki, vagy volt valami különleges oka (pl. Jozu nem figyelt, vagy mittomén, nem igazán tudunk sokat Doffy irányítós képességéről), de Doffy nem lehet erősebb, de még ha erősebb is lenne, nem ilyen lazán, mint egy Yonkou parancsnok.
Nonszensz.
Akainu vs Kizaru
Szerintem Akainu a legerősebb admirális, a régiek közül mindenképpen, úgyhogy Akainu, de persze ez is napokon át tartó csata lenne.
Enel (hakival), Kizaru vs Luffy, Katakuri
Ezzel csak az a baj, hogy haki ide vagy oda, Enel gyümije totál hatástalan Luffy ellen. Csak akkor lenne szemernyi esélye, hogyha valami brutális hakija lenne, amivel bevonja a testét, mert ő csak az öklére hagyatkozhat, a támadásaira nem. De nem kell mondanom, hogy ez hülyeség, olyan haki, meg testi erő valószínűleg csak nagyon kevés embernek van, hogy gyümölcs nélkül, pusztakézzel olyan erős legyen (Pl. Garp ilyen, meg Shanks, meg a Yonkouk, de Enel biztosan nincs ilyen szinten gyümi nélkül.)
Szóval Enel nem lenne probléma Luffynak, hiába rohadt erős amúgy. Kizaru szerintem erősebb Katakurinál, de biztosan nem lazán... és ha Luffy leveri gyorsan Enelt, akkor ketten simán leverik már szerintem Kizarut.
Szóval Luffyék nyernének.
Ivankov vs Sanji
Hát ez jó kérdés Szerintem mostmár csak döntetlenközeli lehet a dolog, de valószínűleg Ivankov még mindig erősebb egy kicsit. Azért Ivankov nagyon nem gyenge, attól függetlenül, hogy Akainutól simán kikapott (akkor szinte senki sem tudta megállítani Akainut).
Egy kicsivel még Ivankovot mondanám.
Garp vs Sengoku
Szerintem Garp volt a legerősebb tengerész. Persze Sengoku is rohadt erős volt, de szerintem Garp volt a csúcs (erőben).
Ace vs Sabo
Szerintem magabiztosan kijelenthető, hogy a gyümis Sabo már túllépett Ace szintjén.