Szerintem teljesen felesleges ezen még vitatkozni...
Nem elég az,hogy felveszi vele a versenyt?Lehet,hogy ugyanolyan erősek,lehet csak egy kicsivel van tőle lemaradva.Az már mellékes,hogy melyik az erősebb,de az már biztos,hogy közel ugyanolyan erősek.A lényeg végülis az,hogy ő egy olyan semleges személy,tehát sem kalóz, sem tengerész, sem forradalmár,aki a világ legjobb kardforgatójaként elérte a yonko szintet.(És igen,szerintem már ő azon a szinten lehet).
Egyesítve 2019.01.26 13:54:16:
Sziasztok!Lenne egy teóriám Kaidou-val és Dr.Vegapunkal kapcsolatban.
Kaidou-t rengetekszer elkapta a tengerészet és folyamatosan kivégzésre ítélték,bár sosem voltak képesek megölni őt.Kaidou-nak az öngyilkossági kísérletek a "hobbija".Ugye Kaidou meg a tengerészet által a saját magán kísérletezett(gondolom próbált olyan eszközt találni amivel képes magát megölni).Mivan akkor,ha Kaidou felkeltette Vegapunk figyelmét és évek óta próbált rájönni arra,hogy Kaidou mitől ilyen erős és miért nem lehet őt megölni.Tehát,azt már tudjuk,hogy Vegapunk valami nagyot alkotott.Mivan akkor,ha egy Kaidou féle Pacifistát vagy csak egy Kaidou-hoz hasonló szörnyeteget talált fel?
Nincs sok esély erre,de szerintem van valamennyi alapja.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.26. 13:56
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.